Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat kaç canım13+4 teyim biraz evvel doktordan ciktim kiz dedi... emin misin 3 hafta sonra erkekmis deme sakin dedim cook net kiz dedi
cnm bnm kaynanam yüzük testi yaptı erkek çıktı , birde bıçakla makasla test yaptı 2 koltuk altına birine makas birine bıçak koydu ben birinde makasa birinde bıçağa oturmuşum erkek cıktı.bence hurafe :)Kızlar yüzük falı baktıran var mı aranızda? Genelde herkes de tutuyor diyorlar, dizinde fikrinizi almak istedim
Haftaya Cuma gidicem inşallah canım bende de yüzük falı Çin falı Rus falı hatta bi arkadaşım kameri takvimine de bakıverdi hepsinde kız çıktı ama doktor erkek gibi sanki dedi önemli olan sağlıklı olması ama insan merak ediyorDaha çok erken kuzum bir sonra ki randevun ne zaman
Haberlerini bekliyoruz kuzumHaftaya Cuma gidicem inşallah canım bende de yüzük falı Çin falı Rus falı hatta bi arkadaşım kameri takvimine de bakıverdi hepsinde kız çıktı ama doktor erkek gibi sanki dedi önemli olan sağlıklı olması ama insan merak ediyor
Bende midem fena oldukça maden suyunu içerek rahatlıyorum içinde tuz olduğu için albim tehlikesi olabilir sadeceKızlar ya ben çok fazla maden suyu içiyorum canım istiyo yani sıkıntı olur mu acaba
Bende tutmadi erkek cikti sadece rus takvimi iki cocugumda da dogru sonuc verdi cin takvimi de yablis cikti ha birde ikisinde de makasa oturdumKızlar yüzük falı baktıran var mı aranızda? Genelde herkes de tutuyor diyorlar, dizinde fikrinizi almak istedim
Çok şükür canım darısı diğer Dr a gidecek arkadaşlara inşallah. Canım çok anlayamıyorum ama sanki kız gibi geldi.Eki Görüntüle 2285636 Eki Görüntüle 2285636 Tahminleri aliyim
Rabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbım korktuklarımıza uğratmasın bizleriMerhaba kızlar İnsallah bebek bekleyen herkes sağlıcakla yavrularını kucaklarına alırlar
Benim bir tane yaşayan kızım var
2017 DE BİR TANE kızımı doğduktan 12 gün sonra kaybetttim genetik birşey değilmiş gebeliğe özgü olmuş 20. haftada
Ayrıntılı ultrasonda hipoplastik sol kalp teşhisi kondu sonrası kabus gibiydi o 4 ay geçti ama birde bana sorun hiç birşey alamadım ona dr hazırlık yapma bebeğine dedi doğdu ama tutunamadı bize aldırmamızı söylediler ama ne haddimize belki şansı olur tutunur dedik olmadı kaybettik doğduktan 12 gün sonra 12 gün yoğun bakımda kaldı morgda alabildim kucağıma
Şimdi yeniden 2 yıl sonra hamileyim ama suan da da aynı şeyleri yaşarmıyım ayrıntılı ultrasonda birşey çıkar mı diye içim içimi yiyor rabbime sığındım bol dua ediyorum baska birşey gelmiyor elimden suan bendeki tüm odak noktası ayrıntılı ultrason banada dua edin olur mu hayırlıca bu sefer sağ sağlım evime getirmek nasip olsun
amin canım inşallahRabbım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbım korktuklarımıza uğratmasın bizleri
Doktor da öyle dedi. Hayırlısı olur insallah bi oğlum var kız kıyafetlerine icim gidiyorÇok şükür canım darısı diğer Dr a gidecek arkadaşlara inşallah. Canım çok anlayamıyorum ama sanki kız gibi geldi.
Cogu yaptirdi sanirim cnmmerhaba kızlar 2 li tarama testlerini yaptırdinız mı ?
Benim 12 temmuza verdi randevu ikili test için cnmmerhaba kızlar 2 li tarama testlerini yaptırdinız mı ?
CAnım normalde hiç baş ağrısı bile olmayan biriyim üşüttüm sanırım ondan olduTatlım migren falanmı var sende... oda bulantı kusma yapıyor