2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Buluyor onlar emecek bi uç
Eğer göğüs ucu büyükse sıkıntı yok. İçe dönük göğüs yapısı varsa emzirmek sıkıntılı oluyor. Benim göğüs ucum yok içe dönük. Yok derken çok minik genelde çıkmaz. Birkaç ay sonra göğüs ucu çıkarıcı kullanmaya başlayacağım. Oğlumda 1 hafta emziremedim. Sizler tedbirli olun bence en önemlisi.

Liv hospital da basak guler e basladim bgn. Cok sevdim. Cok tatliydi. Normal dogum yanlisi ama benim ilki sezaryen oldgndan bu da oyle olacak sanrm.

Cnm sehir neresi son adet tarihi

Kızçeler sizin de kasık taraflarında ara ara iğne batması ve ağrılar devam ediyor mu benim bu ara arttı sanki normaldir inşallah

Canım benim de çok çarpıntım oluyor bugün de titreme oldu demek o yüzden benim dahiliye Dr m bir ay sonra çağırdı niye son raddeye kadar bekletiyorlar anlamıyorum Rabbım Şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah cümlemize inşallah

Canim suan kocaelideyim ama konyaya tasncam bu hafta. Izmit özel kadin dogum merkezi demet boyaciya gidiyorum. İlk kizimdada gittim. Cok memnunum. En cok doktorum degisecek diye uzuluyorum inan
Görümcemin eski Dr du memnun kalmadığı için değişti oda hayırlısı olsun inşallah hakkınızda sizde tayin sebebi ile mi Konya ya gidiyorsunuz

Benimkide 1 ay dedi ama yok benim içim rahat etmedi, 15 gün sonra daha kötü olurum ben kesin. Yarın gidicem bakalım ne dicek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…