2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mesajını okuduktan sonra gözlerim doldu. O kadar çok mutlu ettin ki beni, RABBİMDE hep seni mutlu etsin inşlh. Bebeğini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin. 11+5günlük olduk teyzesi
Teşekkür ederim canım ikili tarama yaptırırsan söylerler aslında cinsiyetini. Allah sana sağlıklı hayırlı bi erkek evlat versin inşallah

Bu arada 2 li test için kan verdim sonuç 10 gün sonra çıkacakmış. Ense kalınlığını ölçtü sanırım 1.6 mm diye birşey fark ettim gördüğüm doğruysa.

Hayırlı olsun cnm içerdeki o kanama pztesi günü bende de vardı ama sonra kanlı akıntım oldu sanırım çıktı gece de progestan attım ve yattım sabah ve gün içinde kanama olmadı perşembe günü tekrar kontole gidicem bakalım İnşAllah bitmiştir

Ben sadece troid ilacı içiyorum canım iyot ilacı falan vermedi yarın yine tahlil vericem bakalım inşallah düşmüştür

Dus aldim canim belki klima carpiyor olabilir
Hamilelikte kan basinci arttigi icin bas agrisi olabiliyor
Ya olabilir parol ile gecistiricem en azindan parol agrimi kesiyor
Insallah canim geçer hemen

Ben 2 gundur cok istifra ediyorum kizlar ya hic olmuyordu kilo vermeye devam ediyorum alacagima

Teşekkür ederim canım ikili tarama yaptırırsan söylerler aslında cinsiyetini. Allah sana sağlıklı hayırlı bi erkek evlat versin inşallah
Rica ederim cnm çok saol haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum. Bebeğim adet tarihine göre 3 gün geç döllemiş. . Bakalım gidersem söyler herhalde. D. Bakır ın en iyi dr larından biri. Normalde 11.haftada bile cinsiyeti dogru tahmin ediyor bakalım kısmet , biraz daha geçsin öyle gideyim diyorum

Sen bişey dikkat ediyor musun canım düşmesi için
Yok canım ben yanlış anlamışım benim tiroidim düşüyor enzimler değil sınır altına düşünce çok büyük sıkıntı oluyor ben kızımı kaybettiğim zaman öğrendim ama geç kalmıştım şimdi sürekli olarak bakılacak tiroidime

Aynı şeyleri yaşadığımız için yazıyorum sana canım, ilacı bıraktırmıştı dr, 1 ay sonra 0.5 e düşmüştü tsh, gerek yok ilaca dedi, 15 gün sonra yani.dünden beri inanılmaz çarpıntı titemem başladı bilyosundur tiroid krizi sayılıyor bu ve bebek için endişekendim hemen gittim bugün dr a. Çok şükür kıpır kıpırdı 9+4üz 9+6 çıktı gelişimi iyi ama tsh 0.1 e düşmüş zaten bekliyordum ilaçsız böyle gidemeyeciğini şimdi yarın dr a gidip gözüne sokucam bu sonucu, ilaç verseydi bunları yaşamayacaktım. Zaten 1 yıldır içiyorum, hamile kalınca saçma sapan bıraktıedı. Millet hamile kalınca asıl içiyo tiroid ilacını .. neyse bir de amnyotik bant varmış ilerleyen aylarda kaybolur %90, çünkü kesenin sonunda bant, bebek geniş rahat durumda dedi .. 2 hafta somra bi sonraki randevumuz bakalım nolucak. Yarın ben endokrine gdicem muhtemelen vericek ilaç artık nabzım çok yüksek çünkü

Canım pınar hanıma mı gidiyorsun?

İlla çıkacak yani ☹ . Allah tan dr. söyledi yoksa çok korkardım. Bana ilaç vermedi.

Yas sehir kacinci cocuk yazar misiniz onlari da
Canım benimde yaş 27 ilk çocuğum olacak hayırlısıyla eskiden gebe kalmak için yazdırırdık ismimizi şimdi ise gebe olduğumuz için yazdırıyoruz Şükür bugünümüze de Allah olmayanlardan en kısa zamanda nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…