- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
Icerde beklemis kan kahverengi olur canim ona dikkat etİlla çıkacak yani ☹ . Allah tan dr. söyledi yoksa çok korkardım. Bana ilaç vermedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Icerde beklemis kan kahverengi olur canim ona dikkat etİlla çıkacak yani ☹ . Allah tan dr. söyledi yoksa çok korkardım. Bana ilaç vermedi.
Eğer göğüs ucu büyükse sıkıntı yok. İçe dönük göğüs yapısı varsa emzirmek sıkıntılı oluyor. Benim göğüs ucum yok içe dönük. Yok derken çok minik genelde çıkmaz. Birkaç ay sonra göğüs ucu çıkarıcı kullanmaya başlayacağım. Oğlumda 1 hafta emziremedim. Sizler tedbirli olun bence en önemlisi.Buluyor onlar emecek bi uç
Liv hospital da basak guler e basladim bgn. Cok sevdim. Cok tatliydi. Normal dogum yanlisi ama benim ilki sezaryen oldgndan bu da oyle olacak sanrm.benim de oglum ankarali, orda dogum yapmistim :) hangi hastaneye doktora gidiyorsun? Ankaradan nefret ederdim ama hamile olunca kiymetini anladim saglik konusunda. Doktor bulmak zor olmamisti. Biraz pahali ama deger en azindan..
Ben de van’dayim su an :) tayin nedeniyle tasinacagiz ama fahri vanli, şanli addediyorum kendimi. Cok sevdim ben buralari. Benim oğlum burdan evlenirse aksine arkasından ben de seneler sonra gelir yerlesirim, bi de molla kasim’dan yazlik alirim emekliligimi yasarim
Yok cnm yunus beye memorial deCanım pınar hanıma mı gidiyorsun?
Cnm Sende mi Diyarbakır lısın?Yok cnm yunus beye memorial de
Cnm sehir neresi son adet tarihiCanım benimde yaş 27 ilk çocuğum olacak hayırlısıyla eskiden gebe kalmak için yazdırırdık ismimizi şimdi ise gebe olduğumuz için yazdırıyoruz Şükür bugünümüze de Allah olmayanlardan en kısa zamanda nasip eder inş
Bende Kırklarelideyim merkezde misiniz31 (doldurmama çok az kaldı ) Kırklareli 2. Çocuk
İyi bi dr ama ücreti çok pahallı 265 tlYok cnm yunus beye memorial de
Yok canım ama orda bulundum tayin sebebiyleCnm Sende mi Diyarbakır lısın?
Canım benim de çok çarpıntım oluyor bugün de titreme oldu demek o yüzden benim dahiliye Dr m bir ay sonra çağırdı niye son raddeye kadar bekletiyorlar anlamıyorum Rabbım Şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah cümlemize inşallahAynı şeyleri yaşadığımız için yazıyorum sana canım, ilacı bıraktırmıştı dr, 1 ay sonra 0.5 e düşmüştü tsh, gerek yok ilaca dedi, 15 gün sonra yani.dünden beri inanılmaz çarpıntı titemem başladı bilyosundur tiroid krizi sayılıyor bu ve bebek için endişekendim hemen gittim bugün dr a. Çok şükür kıpır kıpırdı 9+4üz 9+6 çıktı gelişimi iyi ama tsh 0.1 e düşmüş zaten bekliyordum ilaçsız böyle gidemeyeciğini şimdi yarın dr a gidip gözüne sokucam bu sonucu, ilaç verseydi bunları yaşamayacaktım. Zaten 1 yıldır içiyorum, hamile kalınca saçma sapan bıraktıedı. Millet hamile kalınca asıl içiyo tiroid ilacını .. neyse bir de amnyotik bant varmış ilerleyen aylarda kaybolur %90, çünkü kesenin sonunda bant, bebek geniş rahat durumda dedi .. 2 hafta somra bi sonraki randevumuz bakalım nolucak. Yarın ben endokrine gdicem muhtemelen vericek ilaç artık nabzım çok yüksek çünkü
Görümcemin eski Dr du memnun kalmadığı için değişti oda hayırlısı olsun inşallah hakkınızda sizde tayin sebebi ile mi Konya ya gidiyorsunuzCanim suan kocaelideyim ama konyaya tasncam bu hafta. Izmit özel kadin dogum merkezi demet boyaciya gidiyorum. İlk kizimdada gittim. Cok memnunum. En cok doktorum degisecek diye uzuluyorum inan
Evet cnm 265 tl. Pınar hanımda çok iyi ama randevu almak sıkıntılı. Bir ay öncesinden almak gerekiyor.İyi bi dr ama ücreti çok pahallı 265 tl
Aaa bakarım canım çok teşekkürlerBen memorial ataşehir'e gidiyorum. Pervana Hanım'a. Çok minnoş biri. İstersen bir bak yorumlarına filan. İnstagram hesabı da var.
Cnm Bu aydan sonra, Fatma hanım a gitmeyi düşünüyorum. Fatma hNım içinde iyi diyorlar. bilgin var mı?Evet cnm 265 tl. Pınar hanımda çok iyi ama randevu almak sıkıntılı. Bir ay öncesinden almak gerekiyor.
İstanbul 20 NisanCnm sehir neresi son adet tarihi
Benimkide 1 ay dedi ama yok benim içim rahat etmedi, 15 gün sonra daha kötü olurum ben kesin. Yarın gidicem bakalım ne dicek ..Canım benim de çok çarpıntım oluyor bugün de titreme oldu demek o yüzden benim dahiliye Dr m bir ay sonra çağırdı niye son raddeye kadar bekletiyorlar anlamıyorum Rabbım Şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah cümlemize inşallah
Benimde göbek senin aynın bende meraktayım cinsiyet içingobekten cinsiyet tahmini yaparmisiniz bana Eki Görüntüle 2284908