• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende Kırklarelideyim merkezde misiniz 😊
Lüleburgaz'dayım ben 🤗
Kızlar rezene çayı zararlımı sizce bende çok şişkinlik varda tavsiye ettiler.
Önceki hamileliğimde içmiştim. Bunda henüz başlamadım. Belki ilk aylarda tavsiye etmeyebilirler bilemiyorum ama doğuma kadar ve doğumdan sonra da kullandım baya süt yapıyor.
Bir de kızlar bir sorum daha olacak sizlere:) takip ettiğiniz gebelik takip programları var mı? Gerçi burada paylaşmamızda bir sakıncası var mı onu da bilmiyorum ama😕?? Bilgisi olanlar aydınlatabilir:)
Gün Gün Gebelik - Sürekli kullandığım.
Flo - sadece bulunduğu haftanın fotoğrafına bakmak için
Hamilelik+ -Bunu dün yükledim arkadaştan görüp

merhabalar. bugun dr kontrolum vardi . regenesis max diye takviye edici hap verdi . size de onerdi mi drunuz. biraz pahaliydi arastirip oyle almak istedim. icinde 30 kapsul var ve 67 tl

merhabalar. bugun dr kontrolum vardi . regenesis max diye takviye edici hap verdi . size de onerdi mi drunuz. biraz pahaliydi arastirip oyle almak istedim. icinde 30 kapsul var ve 67 tl
Bana da verdi canım bugün. Beslenme ile ilgili bir sıkıntı yaşamıyorsan eğer (yani mide bulantıları nedeniyle yiyememe gibi), dengeli besleniyorsan her gün almana gerek yok dedi bana. Bikaç günde 1 kullan dedi.

Lüleburgaz'dayım ben 🤗
Önceki hamileliğimde içmiştim. Bunda henüz başlamadım. Belki ilk aylarda tavsiye etmeyebilirler bilemiyorum ama doğuma kadar ve doğumdan sonra da kullandım baya süt yapıyor.

Gün Gün Gebelik - Sürekli kullandığım.
Flo - sadece bulunduğu haftanın fotoğrafına bakmak için
Hamilelik+ -Bunu dün yükledim arkadaştan görüp
Bugün dayanamayıp içtim bir bardak yarın doktora gidicem bir sorayım bunu 👍🏼

Benim doktorum vitamin olarak genesis max verdi iki üç gün aldım midemi bozdu sürekli zehirlenmiş gibiydim bıraktım şimdi aspirin den başka bişi almıyorum başka vitamin mi kullanmalıyım ?

Kızlar başka yok mu istanbul anadolu yakasında özellikle üsküdar kadıköy ataşehir civarı hastanelerde önerebileceğiniz doktorlar? İki arkadaşım önerdi çok teşekkür ediyorum. Sadece üç kişi miyiz istanbul anadolu yakasında olan? Normal doğum yanlısı olan doktor olması da çok önemli benim için☺️
Canim malesef ben de esenler medipol de doc.dr.burcu aydin boyama ya gidiyordum...tek kelimeyle harika bir doktordu. Normal dogum yaptim. Ne suni sanci ne lavman ne baska bisey..hersey cok dogaldi..Avrupa yakasinda olanlara tavsiye edebilirim. Simdilik devletten devam ediyorum. Tekrar gidicem ona. Resmen doktoru cok ozledim😂

Bana da verdi canım bugün. Beslenme ile ilgili bir sıkıntı yaşamıyorsan eğer (yani mide bulantıları nedeniyle yiyememe gibi), dengeli besleniyorsan her gün almana gerek yok dedi bana. Bikaç günde 1 kullan dedi.
aldin mi peki sen. pek mide bulantim olmuyor ama acikcasi yediklerime de pek dikkat etmiyorum oyle balik falan daha yemedim:) sut yogurt ceviz yemeye calsiyorum onun dışında ne yemek yaparsam :)

aldin mi peki sen. pek mide bulantim olmuyor ama acikcasi yediklerime de pek dikkat etmiyorum oyle balik falan daha yemedim:) sut yogurt ceviz yemeye calsiyorum onun dışında ne yemek yaparsam :)
İlacı satın aldım da, kullanmaya başlamadım. Balık ben asla yiyemiyorum zaten. Doktora söyledim, illa balık yemek zorunda değilsin dedi. E omega 3 faydalıymış ya bebeğin gelişimi için dedim, semiz otunda daha çok var omega 3 dedi. İyi dedim peki 😊 fındık, ceviz, badem yiyomusun dedi. Ona da evet diyince tamam balık yememenin bi zararı yok dedi. Ben de aşırı bişi yapmıyorum da, hergün yoğurt, peynir, ayran, meyve ve badem, ceviz tüketmeye çalışıyorum. Yeterdir heralde. Ev yemeklerini de sebze, tahıl, et dengeli yapıyorsan, daha ne olsun bence 😊

Yaz günü de hiç balık yenmiyor ben denedim ama burnuma koktu yaz diye herhalde 🤔 kışın üşüyerek yemesi daha güzel oluyor 😂

Benim doktorum vitamin olarak genesis max verdi iki üç gün aldım midemi bozdu sürekli zehirlenmiş gibiydim bıraktım şimdi aspirin den başka bişi almıyorum başka vitamin mi kullanmalıyım ?
Hadi yaa, bana da ondan verdi de canım da kullanmaya başlamadım 🤔 diğer arkadaşa da yazdım, doktorum bana halihazırda dengeli besleniyorsan hergün içmene gerek yok dedi. Bence sen doktoruna sor, en iyisi o.

İlacı satın aldım da, kullanmaya başlamadım. Balık ben asla yiyemiyorum zaten. Doktora söyledim, illa balık yemek zorunda değilsin dedi. E omega 3 faydalıymış ya bebeğin gelişimi için dedim, semiz otunda daha çok var omega 3 dedi. İyi dedim peki 😊 fındık, ceviz, badem yiyomusun dedi. Ona da evet diyince tamam balık yememenin bi zararı yok dedi. Ben de aşırı bişi yapmıyorum da, hergün yoğurt, peynir, ayran, meyve ve badem, ceviz tüketmeye çalışıyorum. Yeterdir heralde. Ev yemeklerini de sebze, tahıl, et dengeli yapıyorsan, daha ne olsun bence 😊
gerekli bir açıklamaydı teşekkür ederim 😘 semizotunu unutmusum hemen aliyorum:) ikinci olunca biraz daha saliveriyorsun heralde rabbime emanetler hepsi

KIzlar affedersiniz o kadar kötü ishal oldum ki ondandı galiba bu ağrılar 😢 ne iyi gelir ya zaten midem bulanıyor iyice halsizleştim
Yaa çok geçmiş olsun patates haşla, muz, sarı leblebi, pirinç lapası hamilelikte kullanılabilecek bi bunlar aklıma geldi Allah şifa versin
Benimde bugün sağ ön kaburgamın altında bi ağrı var acaba karaciğerle mi alakalıdır diyorum karaciğer enzimlerim biraz yüksek çıkmıştı da endişelendim 😟🤔🙄

Kızlar ya doktor erkek gibi duruyor dedi ama ben merakımdan nub teoriye bakayım dedim bi internetten. Ama hiç bişi anlayamadım, çok beceriksizim bu konuda :) Anlayanlarınız vardı, biz baksanıza bebişe? Fotoda nub kısmı belli mi onu bile anlamıyorum, o derece beceriksizim :D
%99 erkek canım benim oğlanda böyleydi aynı bir de net görüntü senin maşallahh 😍😍🙏🏽🙏🏽

KIzlar affedersiniz o kadar kötü ishal oldum ki ondandı galiba bu ağrılar 😢 ne iyi gelir ya zaten midem bulanıyor iyice halsizleştim
En iyi patates haşlaması canım, geçmiş olsun. Hem buluntıya da iyi gelir. Bir de bol suyla da atılır ishal iyi gelir

Back