• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gobekten cinsiyet tahmini yaparmisiniz bana 🤣🤣Eki Görüntüle 2284908
Kapanmıyor o pantolon düğmeleri 😂 hepimizin aynı demekki 😁 ama göbekten genelde 4.aydan sonra tahmin yapılır benim oğlumdayken hep top gibiydi 🙈 doğuma kadar arkadan bakan hamile değilsin sanki derdi karnımda koca bir top varmış gibiydi. Ama kızı olan arkadaşlarında bazısı böyle top gibiydi 🙈

Kızlar ya doktor erkek gibi duruyor dedi ama ben merakımdan nub teoriye bakayım dedim bi internetten. Ama hiç bişi anlayamadım, çok beceriksizim bu konuda :) Anlayanlarınız vardı, biz baksanıza bebişe? Fotoda nub kısmı belli mi onu bile anlamıyorum, o derece beceriksizim :KK70:
CANım bence tam bir erkek hemde 😉

Ben 2 gundur cok istifra ediyorum kizlar ya hic olmuyordu kilo vermeye devam ediyorum alacagima :KK43:
dr na soylesen azalmaya baslamasi gerekiyor aslında. eger cogaliyorsa bulanti icin ilac yazar.
bebekte sorun olmaz ama merallanma.ama dr oaylas bu durumunu.

ya ben ilk hamileligumde bu gobek benim 4 aylik halimdi.2. hamileliklerde gercekten birden cikiyor göbek.
benim göğüslerde hic buyume olmadi ayni sutyenlerle gecti hamileliğim. amam ben zaten ilk hemileligimde anormal bi hamileydim.ne kustum ne midem bulandi ne ayak buyudu ne gobek cikti ne odem olustu
yanlizca son ayda kocaman bir burnum vardi 😂

Görümcemin eski Dr du memnun kalmadığı için değişti oda hayırlısı olsun inşallah hakkınızda sizde tayin sebebi ile mi Konya ya gidiyorsunuz
Ami tesekkur ederim. Hayir tayin degil bebis sebebiyle diyelim 😊 hamileligim skntili olunca 4 yasindaki kizima bakmakta zorluk cekiyorum. Suan annem yanimda ama daha ne kadar yatmam gerek belli degil. Esimle ikimizin ailesi de orda. O yüzden gitme karari aldik.

Kızlar başka yok mu istanbul anadolu yakasında özellikle üsküdar kadıköy ataşehir civarı hastanelerde önerebileceğiniz doktorlar? İki arkadaşım önerdi çok teşekkür ediyorum. Sadece üç kişi miyiz istanbul anadolu yakasında olan? Normal doğum yanlısı olan doktor olması da çok önemli benim için☺️

Bir de kızlar bir sorum daha olacak sizlere:) takip ettiğiniz gebelik takip programları var mı? Gerçi burada paylaşmamızda bir sakıncası var mı onu da bilmiyorum ama😕?? Bilgisi olanlar aydınlatabilir:)

Bir de kızlar bir sorum daha olacak sizlere:) takip ettiğiniz gebelik takip programları var mı? Gerçi burada paylaşmamızda bir sakıncası var mı onu da bilmiyorum ama😕?? Bilgisi olanlar aydınlatabilir:)
Happy mom kullaniyorum cnm.forum kismida var soru falanda.sorabiliyorsun

Kızlar başka yok mu istanbul anadolu yakasında özellikle üsküdar kadıköy ataşehir civarı hastanelerde önerebileceğiniz doktorlar? İki arkadaşım önerdi çok teşekkür ediyorum. Sadece üç kişi miyiz istanbul anadolu yakasında olan? Normal doğum yanlısı olan doktor olması da çok önemli benim için☺
Ben Erdem hastanesinde dogumu düşünüyorum canım ☺️

Kızlar 2li tarama en geç ne zaman oluyor. Ben 13.haftaya kadar biliyorum Ark. Israrla 12 diyor. 13 te yaparsam geç mi kalmış olurum?

41 kere Maşallah 🧿 hiç çatlak yok bende istiyorum böyle çatlaksız bi göbişim olsun 😭😭😭 şimdiden nasıl kaşınıyor bebe yağı sürdüğüm halde 🥺 çatlayacak gibi görünüyor 😭
ben catlak icin hic bisey kullanmamistim
şimdi arada banyodan sonra vucut kremi kullaniyorum okadar. ama bu hamilelikte çatlarım galiba cunku 51 le hamile kaldum 60 kg geçerim.35 yasinda olup hayatimda 60 kg ye cikacagim icin vucudum dayanamaz diye dusunuyorum 😓😓
Kızlar başka yok mu istanbul anadolu yakasında özellikle üsküdar kadıköy ataşehir civarı hastanelerde önerebileceğiniz doktorlar? İki arkadaşım önerdi çok teşekkür ediyorum. Sadece üç kişi miyiz istanbul anadolu yakasında olan? Normal doğum yanlısı olan doktor olması da çok önemli benim için☺
istanbuldayim ama abrupa yakasindayim.avrupa yakasina gelirim dersen bahcelievlerde muaynanesi olan dr yonlensirebilirim 😊
gün gün gebelik programi var bende ona bakiyorum hergun 😉

Back