Ben daha başlamadım bakalim yarın bi aile hekimine gideyim orda değiştire o zmanBana innate diye bir vitamin verdi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha başlamadım bakalim yarın bi aile hekimine gideyim orda değiştire o zmanBana innate diye bir vitamin verdi canım
Teşekkür ederim canım ikili tarama yaptırırsan söylerler aslında cinsiyetini. Allah sana sağlıklı hayırlı bi erkek evlat versin inşallahMesajını okuduktan sonra gözlerim doldu. O kadar çok mutlu ettin ki beni, RABBİMDE hep seni mutlu etsin inşlh. Bebeğini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin. 11+5günlük olduk teyzesi
Hayırlı olsun cnm içerdeki o kanama pztesi günü bende de vardı ama sonra kanlı akıntım oldu sanırım çıktı gece de progestan attım ve yattım sabah ve gün içinde kanama olmadı perşembe günü tekrar kontole gidicem bakalım İnşAllah bitmiştirBen de dün gittim 11+0 . Tahmin istemiyorum diyemeden kız gibi dedi ama bir dahaki gelişinde kesinleşir dedi. Çok erken o yüzden söylememiş kabul edip heveslenmemeye çalışıyorum .
İdrar kesesi ve mide dolu dedi . Bebişte hiçbir sıkıntı yok dedi. İçerde bacak bacak üzerine atmıştı bir ara, hareket ediyor. Geçen ay sadece kalp atımı duymuş pek görememiştim (farklı dr a gitmiştim). Heyecan yaptım sanırım, hayatımda ilk kez tansiyonum çıktı.
Plesenta rahim ağzını kapamış Plasenta Previa dedi. Normal olmayacağı için sıkıntı yok ama zaten doğuma kadar yer değiştirebileceğini dr demese de duymuştum.
Yalnız içerde kanama varmış bende, ama hiç kanamam olmadı. O dışarı akabilir dedi biraz üzülmedim değil. Birşey kaldırmam hoplamam zıplamam ve birkaç şey daha yasak. Ben takmamaya çalışıyorum. Biraz uzun oldu
Ben sadece troid ilacı içiyorum canım iyot ilacı falan vermedi yarın yine tahlil vericem bakalım inşallah düşmüştürKızlar bende bişey sormak istiyorum troid ilacı kullananlara bende troid ilacı kullanıyorum 25mg doktorum yanında iyot takviyesi de verdi troidin düşmesi için ama sürekli sağ böbreğim ağrıyor kontrolümde 16 temmuzda kullandığım folikasitde de ilave iyot vardı şimdi vitaminlere geçtim baktim onda 150gr iyot var daha da arttı yani iyot oranı daha erken mi gitsem dahiliye doktoruna acaba size ilave iyot verdi mi dahiliyeciniz onu merak ettim
Dus aldim canim belki klima carpiyor olabilirbende de oldu canım garip şekilde migren atağı gibi şiddetli banyoya gir omuzlarına sıcak su tut bide çıkınca omzuma fön makinasını tutuyorum iyi geliyor kasları ısıtınca en kötü parol iç ama hiç kesmedi benimkini.kaynanam başıma patates sarmıştı tülbentle etkisi olmadı kocakarı işlerininde :)
Ya olabilir parol ile gecistiricem en azindan parol agrimi kesiyorHamilelikte kan basinci arttigi icin bas agrisi olabiliyor
Insallah canim geçer hemenCanım benim de geçen hafta dan beri hergün ağırdı hatta yazmıştım burada çok şükür dün bugün baş ağrısı ile uyanmadım sabahları geceleri bile ağrısından uyuyamadım kaç gündür özellikle kafamın sağ tarafı elaketti 2 gündür iyiyim parol içtim bir tek inşallah senin de bir an önce geçer
Rica ederim cnm çok saol haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum. Bebeğim adet tarihine göre 3 gün geç döllemiş. . Bakalım gidersem söyler herhalde. D. Bakır ın en iyi dr larından biri. Normalde 11.haftada bile cinsiyeti dogru tahmin ediyor bakalım kısmet , biraz daha geçsin öyle gideyim diyorumTeşekkür ederim canım ikili tarama yaptırırsan söylerler aslında cinsiyetini. Allah sana sağlıklı hayırlı bi erkek evlat versin inşallah
Yok canım ben yanlış anlamışım benim tiroidim düşüyor enzimler değil sınır altına düşünce çok büyük sıkıntı oluyor ben kızımı kaybettiğim zaman öğrendim ama geç kalmıştım şimdi sürekli olarak bakılacak tiroidimeSen bişey dikkat ediyor musun canım düşmesi için
Kemal Kılıç canım Palmiye deCnm zaten devletin ultrasonlari cok kotu gozun aydin
@cemre_naz da iskenderun ben doktora iskenderuna geliyorum dortyoldayim hangi doktora gidiosun?
Aynı şeyleri yaşadığımız için yazıyorum sana canım, ilacı bıraktırmıştı dr, 1 ay sonra 0.5 e düşmüştü tsh, gerek yok ilaca dedi, 15 gün sonra yani.dünden beri inanılmaz çarpıntı titemem başladı bilyosundur tiroid krizi sayılıyor bu ve bebek için endişekendim hemen gittim bugün dr a. Çok şükür kıpır kıpırdı 9+4üz 9+6 çıktı gelişimi iyi ama tsh 0.1 e düşmüş zaten bekliyordum ilaçsız böyle gidemeyeciğini şimdi yarın dr a gidip gözüne sokucam bu sonucu, ilaç verseydi bunları yaşamayacaktım. Zaten 1 yıldır içiyorum, hamile kalınca saçma sapan bıraktıedı. Millet hamile kalınca asıl içiyo tiroid ilacını .. neyse bir de amnyotik bant varmış ilerleyen aylarda kaybolur %90, çünkü kesenin sonunda bant, bebek geniş rahat durumda dedi .. 2 hafta somra bi sonraki randevumuz bakalım nolucak. Yarın ben endokrine gdicem muhtemelen vericek ilaç artık nabzım çok yüksek çünküYok canım ben yanlış anlamışım benim tiroidim düşüyor enzimler değil sınır altına düşünce çok büyük sıkıntı oluyor ben kızımı kaybettiğim zaman öğrendim ama geç kalmıştım şimdi sürekli olarak bakılacak tiroidime
Buluyor onlar emecek bi uçBenimde hiç göğsüm yok ya bende buna üzülüyorum çok olsa bir dert az olsa bir dert ama benimki gibi olması daha çok dert çocuğum neyi emecek bilmiyorum
Canım pınar hanıma mı gidiyorsun?Rica ederim cnm çok saol haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum. Bebeğim adet tarihine göre 3 gün geç döllemiş. . Bakalım gidersem söyler herhalde. D. Bakır ın en iyi dr larından biri. Normalde 11.haftada bile cinsiyeti dogru tahmin ediyor bakalım kısmet , biraz daha geçsin öyle gideyim diyorum
Canim suan kocaelideyim ama konyaya tasncam bu hafta. Izmit özel kadin dogum merkezi demet boyaciya gidiyorum. İlk kizimdada gittim. Cok memnunum. En cok doktorum degisecek diye uzuluyorum inanKocaeli de oturan arkadaşlar hangi hastanelere gidiyorsunuz @Eyluldeniz85 @btlkyn @Bmnxx doktorlarınız kimler
31 (doldurmama çok az kaldı ) Kırklareli 2. ÇocukYas sehir kacinci cocuk yazar misiniz onlari da
İlla çıkacak yani ☹ . Allah tan dr. söyledi yoksa çok korkardım. Bana ilaç vermedi.Hayırlı olsun cnm içerdeki o kanama pztesi günü bende de vardı ama sonra kanlı akıntım oldu sanırım çıktı gece de progestan attım ve yattım sabah ve gün içinde kanama olmadı perşembe günü tekrar kontole gidicem bakalım İnşAllah bitmiştir
Canım benimde yaş 27 ilk çocuğum olacak hayırlısıyla eskiden gebe kalmak için yazdırırdık ismimizi şimdi ise gebe olduğumuz için yazdırıyoruz Şükür bugünümüze de Allah olmayanlardan en kısa zamanda nasip eder inşYas sehir kacinci cocuk yazar misiniz onlari da
Aynen koca memeli oldum sanki Sudyeni çıkarınca kolumla taşıyorum onları. Bi ara sudyen almaya gitmem gerek.Benimde bulantılar devam ediyor göğüsler büyüdü yüzüstü yatamıyorum hassaslıktan