hayırlı olsun bebişiniz:=)) okadar erken cinsiyet söyluyormu doktorlar buarada ılk gebeliğimde de 15 de ogrenmıstık en erken bunda haftaya ıkılı testte soylermı bırseyler acaba :))))Selam kızlar hastaneden geliyorum, bebişimin cinsiyetinide öğrendim, oğluşum geliyoryanlız tahminde bulunan kızlar çok başarılısınız herkes erkek dedi ve bildiniz. Allah herkesw gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin. Dilas8292 canım sana da dua ettim o esnada
Ama iyodun triod düşürücü etkisi varmış benim arkadaşım diyetisyen bana iyotlu tuz kullan herzaman diyordu.Kızlar bende bişey sormak istiyorum troid ilacı kullananlara bende troid ilacı kullanıyorum 25mg doktorum yanında iyot takviyesi de verdi troidin düşmesi için ama sürekli sağ böbreğim ağrıyor kontrolümde 16 temmuzda kullandığım folikasitde de ilave iyot vardı şimdi vitaminlere geçtim baktim onda 150gr iyot var daha da arttı yani iyot oranı daha erken mi gitsem dahiliye doktoruna acaba size ilave iyot verdi mi dahiliyeciniz onu merak ettim
Bende aynı ilacı kullanıyorum gebelikten öncede onu kullanıyordum hata da gebe kalınca jodid 100mg iyot da başlattı bu gittigimde sorucam zaten verdiği vitaminlerden iyot takviyesi alıyoruz gerek var mı buna diye hepsi fazla geliyor bünyeme sanırımçocukluğumdan beri hipotrioid hastasıyım ilk gebelimde de trioid yüksekliğinden surekli kontroldeydım bu gebeğimde de tsh yuksek düşmedi hala ama ilaç kullanıyorum yani okadar ilaç kullandım iyot takviyesini ilk defa duydum belki ıyıdır ama trioid ılacını kullandıgın surece dusecektır deger baska bıseye gerek çok yok aslında
Canım şahsen ben dahiliyeye kontrolündeyim. Bana bu zamana kadar öyle bir Öner’i bulunmadı şuna ben levet ile başlayan bir ilaç kullanıyorum onun dozunda değişiklik yaptı. Bazı ilaçlar böbrekten bazısı da karaciğerden süzülür . Acaba sana yan etkimi yaptı.
Çok sevindim cnmSelam kızlar hastaneden geliyorum, bebişimin cinsiyetinide öğrendim, oğluşum geliyoryanlız tahminde bulunan kızlar çok başarılısınız herkes erkek dedi ve bildiniz. Allah herkesw gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin. Dilas8292 canım sana da dua ettim o esnada
Asprin, tiroid ilacı, decavit, maltofer bunları kullanıyorum canım. Öyle yapacağım artık kuzumŞimdi hangi ilaçları kullanıyorsun canım iğne dışında? Ben de hiç pişirmedim hayatımda enginar :/ Bi bak bakalım karaciğere iyi gelen besinler diye araştır. Doktora gidene kadar onları tüketmeye çalış bakalım en azından.
Canım ayrıntılı ultrasonda net görüyorlar, ben 12 +4 üm ultrasona göre. Doktor %95 erkek dedi değişmez dedi. Zaten açmıştı bacağını bizde gördük. Dediğim gibi ultrason iyiyse görüyo doktorlar. Perinatolog baktı buaradahayırlı olsun bebişiniz:=)) okadar erken cinsiyet söyluyormu doktorlar buarada ılk gebeliğimde de 15 de ogrenmıstık en erken bunda haftaya ıkılı testte soylermı bırseyler acaba :))))
İnşallah her şey yolunda çıkar canım benimBendende ilk defa tahlil istediler dün verdim inş böyle birşeyle karşılaşmam yarınhamile kalmak zor bu süreci yürütmek daha zor sanırım Allah yardımcımız olsun ☺ Hayırlı doğumlarımız olsun sağlıkla gelsin miniklerimiz çok amin
Çok sağol canım. Seni tanımıyorum ama ultrason masasında dua ettim sende bu anı yaşa diye. Allah büyük canım. Anneminde 2 kızından sonra 4 oğlu oldu. Buarada kaç haftalıksınÇok sevindim cnmRABBIM sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok mutlu ettin beni ALLAH RAZI OLSUN bebeğin çok ugurlu gelsin inşlh
Hayırlı olsun canımmSelam kızlar hastaneden geliyorum, bebişimin cinsiyetinide öğrendim, oğluşum geliyoryanlız tahminde bulunan kızlar çok başarılısınız herkes erkek dedi ve bildiniz. Allah herkesw gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin. Dilas8292 canım sana da dua ettim o esnada
Ekle ekle canım paşamıHayırlı olsun canımmlisteye bir minik paşa daha eklendi sağlıkla gelsin
Canım ben 50 mg kullanıyorum. Hiç iyot takviyesi falan demedi. İlacı düşük tutmuş belki de ondan takviye vermiştir sana. Bir anda yükselen bir şey değil zaten yedikleirmizden neredeyse hiç iyot alamıyoruz sıkıntı olmaz heralde. Kafana takılıyorsa yinede bir sor doktorunaKızlar bende bişey sormak istiyorum troid ilacı kullananlara bende troid ilacı kullanıyorum 25mg doktorum yanında iyot takviyesi de verdi troidin düşmesi için ama sürekli sağ böbreğim ağrıyor kontrolümde 16 temmuzda kullandığım folikasitde de ilave iyot vardı şimdi vitaminlere geçtim baktim onda 150gr iyot var daha da arttı yani iyot oranı daha erken mi gitsem dahiliye doktoruna acaba size ilave iyot verdi mi dahiliyeciniz onu merak ettim
İskenderunAa vende hatay neresinden
Selam kızlar hastaneden geliyorum, bebişimin cinsiyetinide öğrendim, oğluşum geliyoryanlız tahminde bulunan kızlar çok başarılısınız herkes erkek dedi ve bildiniz. Allah herkesw gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin. Dilas8292 canım sana da dua ettim o esnada
[/QUOT ilk oğluş mu
Mesajını okuduktan sonra gözlerim doldu. O kadar çok mutlu ettin ki beni, RABBİMDE hep seni mutlu etsin inşlh. Bebeğini sağsağlim kucağına almayı nasip etsinÇok sağol canım. Seni tanımıyorum ama ultrason masasında dua ettim sende bu anı yaşa diye. Allah büyük canım. Anneminde 2 kızından sonra 4 oğlu oldu. Buarada kaç haftalıksın
Cnm zaten devletin ultrasonlari cok kotu gozun aydinMerhaba kızlar dün devlete doktora gitmiştim bebiş bir hafta geri demişti ya bugün özelde kendi doktoruma kontrole gittim haftasiyla uyumlu çıktı bir hafta geri falan değil çok şükür doktorum bir hafta önde yada geride gitmesi hiçbir sorun oluşturmaz dedi normal dedi durumu anlatınca eski cihazlarda yanlış değer çıkabiliyor dedi.buarada minnakim usgde ellerini kipirdatiyordu çok güzeldi
C cemre_naz da iskenderun ben doktora iskenderuna geliyorum dortyoldayim hangi doktora gidiosun?İskenderun
benim sat 9 nisan ama düzeltilmiş haline göre hareket ediyoruz 16 nisan.Kizlar liste tamam eksik olan yada bilgileri eksik olan etiketle yazsin liate 1. Sayfada mevcut kusura bakmayin gec oldu ama baya ugrastiriyorbu arada koca listede bir benim bebegim kiz
Dün gittim dra 11+0 da. Folik 2.5 aydr kullanıyorum. Reglimin son günlerinde başlamıştım. 1 hafta daha kullam kes dedi omega ve demir verdi toz olandan.Kızlar günaydın bişey sorucam 12.haftadan sonra folik asiti kestimi doktoronuz ve yerine bir şey başladı mı ?
ben neredeyse 3 kilo aldım, merak etmeyin verirsiniz. Asıl verdikten sonra normal sonradan alınan kilo zor veriliyor.Ya ben cok takinti yaptim 2 kilo aldigim simdiye kadar cok korkuyorum cok kilo alip veremezsem diye
Maalesef ben de aynı durumdayım. Merak etmeyin onlar bizim depolarımızdan besleniyorlar şuan.Kızlar ya siz normal kahvaltı hazırlayıp herşeyden yiyebiliyo musunuz ya ben kahvaltıda sadece peynir ve domates yiyebiliyorum akşam yemeğinde de normal bi şekilde soğan kavurup yemek yapamıyorum o yüzden çok iyi bir öğün olmuyor siz herşeyi pişirip yiyebiliyo musunuz merak ettim İnşAllah bu durum uzun sürmez yoksa bebeğim yeterli beslenemeyecek diye çok endişeleniyorum
Aynı ben, ama ben ağlamamıştım. Sadece üzülmüştüm, şimdi o üzülmem çok saçma geliyor bana. Kısmet bakalım :). Kız olmasını çok istiyorum, kız gibi hissediyorum.ilk hamileligimde kiza benzedigini soylemisti sonra erkek demisti oturup gunletce oglum olacak diye aglamistim. ama simdi diyorumki iyi ki oglum olmus. simdi insallah kizin olur diyorlar ama inanin ki eger oglim gibi iyi kalpli hassas sevgi pitircigi olacakda yine oglum olsun farketmez diyorum.allah herkesin gonlune gore nasip etsin.ama bence hayirli evlat olsunlar kzizda bir ogluda bir
Benim oluyor ama bebek olduğunu sanmıyorum. Öncekinde 5. ayda kelebek kıpırtısı gibi hissetmiştim. Şuan için erken olduğunu düşünüyorum.Anneler,karnınızda yada kasıklarınızda seğirmeler var mı? Bazı hamilelerde oluyormuş. Geçenlerde bi arkadaşım benim 7 haftalıkken başladı kasığımda seğirmeler demişti
Yas sehir kacinci cocuk yazar misiniz onlari dabenim sat 9 nisan ama düzeltilmiş haline göre hareket ediyoruz 16 nisan.
Dün gittim dra 11+0 da. Folik 2.5 aydr kullanıyorum. Reglimin son günlerinde başlamıştım. 1 hafta daha kullam kes dedi omega ve demir verdi toz olandan.
ben neredeyse 3 kilo aldım, merak etmeyin verirsiniz. Asıl verdikten sonra normal sonradan alınan kilo zor veriliyor.
Maalesef ben de aynı durumdayım. Merak etmeyin onlar bizim depolarımızdan besleniyorlar şuan.
Aynı ben, ama ben ağlamamıştım. Sadece üzülmüştüm, şimdi o üzülmem çok saçma geliyor bana. Kısmet bakalım :). Kız olmasını çok istiyorum, kız gibi hissediyorum.
Benim oluyor ama bebek olduğunu sanmıyorum. Öncekinde 5. ayda kelebek kıpırtısı gibi hissetmiştim. Şuan için erken olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?