2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun bebişiniz:=)) okadar erken cinsiyet söyluyormu doktorlar buarada ılk gebeliğimde de 15 de ogrenmıstık en erken bunda haftaya ıkılı testte soylermı bırseyler acaba :))))

Ama iyodun triod düşürücü etkisi varmış benim arkadaşım diyetisyen bana iyotlu tuz kullan herzaman diyordu.

Bende aynı ilacı kullanıyorum gebelikten öncede onu kullanıyordum hata da gebe kalınca jodid 100mg iyot da başlattı bu gittigimde sorucam zaten verdiği vitaminlerden iyot takviyesi alıyoruz gerek var mı buna diye hepsi fazla geliyor bünyeme sanırım

Çok sevindim cnm RABBIM sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok mutlu ettin beni ALLAH RAZI OLSUN bebeğin çok ugurlu gelsin inşlh

Canım benimde gögsüm büyüdü hassaslaştı. Ben pek inanmıyorum bu tarz şeylere. bünyeyeyle alakalı,, ilk kızımla ikinci kızım arasında okadar farklılık vardıki, kesin erkek diyorduk, o yüzden şimdiki hamileliğimde, bütün belirtilere takılmıyorum,

Asprin, tiroid ilacı, decavit, maltofer bunları kullanıyorum canım. Öyle yapacağım artık kuzum

hayırlı olsun bebişiniz:=)) okadar erken cinsiyet söyluyormu doktorlar buarada ılk gebeliğimde de 15 de ogrenmıstık en erken bunda haftaya ıkılı testte soylermı bırseyler acaba :))))
Canım ayrıntılı ultrasonda net görüyorlar, ben 12 +4 üm ultrasona göre. Doktor %95 erkek dedi değişmez dedi. Zaten açmıştı bacağını bizde gördük. Dediğim gibi ultrason iyiyse görüyo doktorlar. Perinatolog baktı buarada

İnşallah her şey yolunda çıkar canım benim Amin tek isteğimiz minnoşların sağlığı onun için elimizden geleni yapıyoruz

Çok sevindim cnm RABBIM sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok mutlu ettin beni ALLAH RAZI OLSUN bebeğin çok ugurlu gelsin inşlh
Çok sağol canım. Seni tanımıyorum ama ultrason masasında dua ettim sende bu anı yaşa diye. Allah büyük canım. Anneminde 2 kızından sonra 4 oğlu oldu. Buarada kaç haftalıksın

Hayırlı olsun canımm listeye bir minik paşa daha eklendi sağlıkla gelsin

Canım ben 50 mg kullanıyorum. Hiç iyot takviyesi falan demedi. İlacı düşük tutmuş belki de ondan takviye vermiştir sana. Bir anda yükselen bir şey değil zaten yedikleirmizden neredeyse hiç iyot alamıyoruz sıkıntı olmaz heralde. Kafana takılıyorsa yinede bir sor doktoruna

Çok sağol canım. Seni tanımıyorum ama ultrason masasında dua ettim sende bu anı yaşa diye. Allah büyük canım. Anneminde 2 kızından sonra 4 oğlu oldu. Buarada kaç haftalıksın
Mesajını okuduktan sonra gözlerim doldu. O kadar çok mutlu ettin ki beni, RABBİMDE hep seni mutlu etsin inşlh. Bebeğini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin. 11+5günlük olduk teyzesi

Cnm zaten devletin ultrasonlari cok kotu gozun aydin
C cemre_naz da iskenderun ben doktora iskenderuna geliyorum dortyoldayim hangi doktora gidiosun?

Kizlar liste tamam eksik olan yada bilgileri eksik olan etiketle yazsin liate 1. Sayfada mevcut kusura bakmayin gec oldu ama baya ugrastiriyor bu arada koca listede bir benim bebegim kiz
benim sat 9 nisan ama düzeltilmiş haline göre hareket ediyoruz 16 nisan.
Kızlar günaydın bişey sorucam 12.haftadan sonra folik asiti kestimi doktoronuz ve yerine bir şey başladı mı ?
Dün gittim dra 11+0 da. Folik 2.5 aydr kullanıyorum. Reglimin son günlerinde başlamıştım. 1 hafta daha kullam kes dedi omega ve demir verdi toz olandan.
Ya ben cok takinti yaptim 2 kilo aldigim simdiye kadar cok korkuyorum cok kilo alip veremezsem diye
ben neredeyse 3 kilo aldım, merak etmeyin verirsiniz. Asıl verdikten sonra normal sonradan alınan kilo zor veriliyor.
Maalesef ben de aynı durumdayım. Merak etmeyin onlar bizim depolarımızdan besleniyorlar şuan.

Aynı ben, ama ben ağlamamıştım. Sadece üzülmüştüm, şimdi o üzülmem çok saçma geliyor bana. Kısmet bakalım :). Kız olmasını çok istiyorum, kız gibi hissediyorum.

Anneler,karnınızda yada kasıklarınızda seğirmeler var mı? Bazı hamilelerde oluyormuş. Geçenlerde bi arkadaşım benim 7 haftalıkken başladı kasığımda seğirmeler demişti
Benim oluyor ama bebek olduğunu sanmıyorum. Öncekinde 5. ayda kelebek kıpırtısı gibi hissetmiştim. Şuan için erken olduğunu düşünüyorum.

Ben de dün gittim 11+0 . Tahmin istemiyorum diyemeden kız gibi dedi ama bir dahaki gelişinde kesinleşir dedi. Çok erken o yüzden söylememiş kabul edip heveslenmemeye çalışıyorum .
İdrar kesesi ve mide dolu dedi . Bebişte hiçbir sıkıntı yok dedi. İçerde bacak bacak üzerine atmıştı bir ara, hareket ediyor. Geçen ay sadece kalp atımı duymuş pek görememiştim (farklı dr a gitmiştim). Heyecan yaptım sanırım, hayatımda ilk kez tansiyonum çıktı.
Plesenta rahim ağzını kapamış Plasenta Previa dedi. Normal olmayacağı için sıkıntı yok ama zaten doğuma kadar yer değiştirebileceğini dr demese de duymuştum.
Yalnız içerde kanama varmış bende, ama hiç kanamam olmadı. O dışarı akabilir dedi biraz üzülmedim değil. Birşey kaldırmam hoplamam zıplamam ve birkaç şey daha yasak. Ben takmamaya çalışıyorum. Biraz uzun oldu

Bu arada dr. Kimse bu yüzden ya da bundan değil bilemeyiz dese de içerdeki kanamanın sürekli öksürmemden kaynakli olduğunu düşünüyorum. Allerjimden dolayı arada tutuyor ve çok baskılı oluyor. Önde plesenta ve kanama olan bölge var bebek arkada kalıyor. Öksürdüğümde kasıklarım çok sancıyor ve ağrıyor. Dün dr. un yine beni göğüs hast. Bölümüne göndermesinden astım ilacı yazıldı. Bakalım öksürüğü kesmeye çalışıcaz, inşAllah o kanama da yok olur biran evvel.

Yas sehir kacinci cocuk yazar misiniz onlari da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…