• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amin hepimize 12+3 Mesela diğer gebeliklerim de göğüslerim bu kadar büyümemişti bence kız bebeklerde daha çok büyüyor
Benimde bazen büyüyo bazen normal boyutuna geliyo ama hassaslığı hâlâ devam ediyo 10 haftalıkız

merhabalar,ikinci bebeğime hamileyim ilk bebeğim tüp bebekti ve ne heyecanlı ne zor günler geçirmiştim,daha kızım 2 yaşını yeni dolduracak tabi ben ikinciyi zaten düşünmuyordum kendılıgınden hiç beklemedıgım bır zamanda şoka ugrattı bizi.haftalardır alışmaya çalısıyorum bu yeni duruma ama artık heyecanlanmaya başladım,insallah hepınız sağlıklı gebelik geçirirsiniz mide bulantısı ve kusmalardan çok yorulmuş ve çalışan bir anne olarak çok yorgunum şiimdilik

Teşekkür ederim canım bende sevinicekken bu değerin yükselmesi biraz moralimi bozdu. Sürekli yükselmesi endişelendirdi beni biraz. Daha yüksek olursa ilerde sıkıntı yaratabilirmiş. Bakalım haftasonu İstanbula döneceğim orda daha detaylı öğrenirim düzelir inşallah o zamana kadar 🙏
Azcık araştırayım dedim de canım hep kadınlar kulübünde konuşulanlar çıkıyor yine koca internette :) İlaçlardan oluyor demişler, ilaçları bırakınca-azaltınca hemen düştü demişler. Ama iğne kullananlar bırakamıyor tabi. Sen kullanıyor muydun canım iğne? Doktor gerekeni yapar gidince, endişelenme hiç, o kadar kısa sürede birşey olmaz. İlacı varmış zaten. Bi de eski konularda kızlar şunları yazmışlar: Makarna,ekmek,pilavı çok azaltmalıymışız.Meyve ve yeşil sebze bol tüketmeliymişiz. Enginar da çok iyi geliyor bide bol su. Ne derece doğru bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez. Sen bi enginar ye bakam :KK68:

Azcık araştırayım dedim de canım hep kadınlar kulübünde konuşulanlar çıkıyor yine koca internette :) İlaçlardan oluyor demişler, ilaçları bırakınca-azaltınca hemen düştü demişler. Ama iğne kullananlar bırakamıyor tabi. Sen kullanıyor muydun canım iğne? Doktor gerekeni yapar gidince, endişelenme hiç, o kadar kısa sürede birşey olmaz. İlacı varmış zaten. Bi de eski konularda kızlar şunları yazmışlar: Makarna,ekmek,pilavı çok azaltmalıymışız.Meyve ve yeşil sebze bol tüketmeliymişiz. Enginar da çok iyi geliyor bide bol su. Ne derece doğru bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez. Sen bi enginar ye bakam :KK68:
Evet canım iğne kullanıyorum. Bende ilaçların etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü hepsi direk karaciğer ve böbrekleri etkiliyor. Bakalım biraz dikkat edicem sebzeye agırlık vereyim. Ben pek yemek ayırt etmem ama enginar bir kere yapmıştım hiç benlik bir şey değil tekrar yiyebileceğimi sanmıyorum 🤦‍♀️

Benimde hiç göğsüm yok ya bende buna üzülüyorum😂 çok olsa bir dert az olsa bir dert😂 ama benimki gibi olması daha çok dert çocuğum neyi emecek bilmiyorum :KK8:
Hiç dert etme canım büyük küçük farketmiyor süt gelmesinde kuzenim 2 yaşına kadar emzirdi küçük göğüsleriyle 🤭🤭

Evet canım iğne kullanıyorum. Bende ilaçların etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü hepsi direk karaciğer ve böbrekleri etkiliyor. Bakalım biraz dikkat edicem sebzeye agırlık vereyim. Ben pek yemek ayırt etmem ama enginar bir kere yapmıştım hiç benlik bir şey değil tekrar yiyebileceğimi sanmıyorum 🤦‍♀️
Şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun canım iğne dışında? Ben de hiç pişirmedim hayatımda enginar :/ Bi bak bakalım karaciğere iyi gelen besinler diye araştır. Doktora gidene kadar onları tüketmeye çalış bakalım en azından.

merhabalar,ikinci bebeğime hamileyim ilk bebeğim tüp bebekti ve ne heyecanlı ne zor günler geçirmiştim,daha kızım 2 yaşını yeni dolduracak tabi ben ikinciyi zaten düşünmuyordum kendılıgınden hiç beklemedıgım bır zamanda şoka ugrattı bizi.haftalardır alışmaya çalısıyorum bu yeni duruma ama artık heyecanlanmaya başladım,insallah hepınız sağlıklı gebelik geçirirsiniz mide bulantısı ve kusmalardan çok yorulmuş ve çalışan bir anne olarak çok yorgunum şiimdilik
Merhabalar 🤗 tebrik ederim hayırlı olsun bebeğiniz kızınızı da Allah bağışlasın ☺ Bende çalışıyorum ve çok yorgun uykulu geçiyordu günl ki son 2 haftadır çok şükür ki enerjim

Merhaba kızlar dün devlete doktora gitmiştim bebiş bir hafta geri demişti ya bugün özelde kendi doktoruma kontrole gittim haftasiyla uyumlu çıktı bir hafta geri falan değil çok şükür doktorum bir hafta önde yada geride gitmesi hiçbir sorun oluşturmaz dedi normal dedi durumu anlatınca eski cihazlarda yanlış değer çıkabiliyor dedi.buarada minnakim usgde ellerini kipirdatiyordu çok güzeldi 🤗🤗🤗😍😍

O karaciğerle ilgili bir değer canım. İlk tahlil yaptıgın da hepsine bakıyorlar sıkıntı yoksa bilmemen normal bende daha önce duymamıştım hiç
Bendende ilk defa tahlil istediler dün verdim inş böyle birşeyle karşılaşmam yarın 🙏 hamile kalmak zor bu süreci yürütmek daha zor sanırım Allah yardımcımız olsun ☺️ Hayırlı doğumlarımız olsun sağlıkla gelsin miniklerimiz çok amin🙏 :KK37:

Kızlar bende bişey sormak istiyorum troid ilacı kullananlara bende troid ilacı kullanıyorum 25mg doktorum yanında iyot takviyesi de verdi troidin düşmesi için ama sürekli sağ böbreğim ağrıyor kontrolümde 16 temmuzda kullandığım folikasitde de ilave iyot vardı şimdi vitaminlere geçtim baktim onda 150gr iyot var daha da arttı yani iyot oranı daha erken mi gitsem dahiliye doktoruna acaba size ilave iyot verdi mi dahiliyeciniz onu merak ettim

Merhabalar 🤗 tebrik ederim hayırlı olsun bebeğiniz kızınızı da Allah bağışlasın ☺ Bende çalışıyorum ve çok yorgun uykulu geçiyordu günl ki son 2 haftadır çok şükür ki enerjim
teşekkür ederim=) sizin 14 .hafta olmuş umarım benimde kısa sürede eski halime biraz da olsa dönerim

Kızlar bende bişey sormak istiyorum troid ilacı kullananlara bende troid ilacı kullanıyorum 25mg doktorum yanında iyot takviyesi de verdi troidin düşmesi için ama sürekli sağ böbreğim ağrıyor kontrolümde 16 temmuzda kullandığım folikasitde de ilave iyot vardı şimdi vitaminlere geçtim baktim onda 150gr iyot var daha da arttı yani iyot oranı daha erken mi gitsem dahiliye doktoruna acaba size ilave iyot verdi mi dahiliyeciniz onu merak ettim
çocukluğumdan beri hipotrioid hastasıyım ilk gebelimde de trioid yüksekliğinden surekli kontroldeydım bu gebeğimde de tsh yuksek düşmedi hala ama ilaç kullanıyorum yani okadar ilaç kullandım iyot takviyesini ilk defa duydum belki ıyıdır ama trioid ılacını kullandıgın surece dusecektır deger baska bıseye gerek çok yok aslında

Canım şahsen ben dahiliyeye kontrolündeyim. Bana bu zamana kadar öyle bir Öner’i bulunmadı şuna ben levet ile başlayan bir ilaç kullanıyorum onun dozunda değişiklik yaptı. Bazı ilaçlar böbrekten bazısı da karaciğerden süzülür . Acaba sana yan etkimi yaptı.

Back