Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba butün tahlilleri yaptırdım ben de tekrarlayan düşükler oldugu için birçoğu aile hekimliğinde yapılıyor ertesi gün çıkıyor rubella ve tox tesleri devlet hastanesindeyapılıyor onların çıkma süresi biraz daha uzunKızlar sizden bu testler istendimi sağlık ocağında birazı oluyor ama diğerleri hakkında hiç bilgim yok özelde de yaptırmak istemiyorum
Merhaba bizde de kan uyuşmazlığı var doğumdan sonra iğne yapılıyor kan uyuşmazlığı bebeği etkileyen bir durum değil tamamen anneyle alakalıKızlar nıkah kıyılırken kan testınde uyumsuzluk oluyorya hamıle aklınca ıgne olunması gerekıyormus onu ne zaman yapılması gerekıyor bılgısı olan var mu??
Kanama olunca yapılıyor. Birde de gerek görürse sanırım 28. Haftada yapılabiliyor. Doğumdan hemen sonra mutlaka yapılıyor. Siz sürekli bu durumu hatırlatın. Çözümü çok basit bizde de var. Gözden kaçmadıkça önemli değil.Kızlar nıkah kıyılırken kan testınde uyumsuzluk oluyorya hamıle aklınca ıgne olunması gerekıyormus onu ne zaman yapılması gerekıyor bılgısı olan var mu??
Adim Ebru. Ben de 26 yasindayim. Çocuk gelisimcisiyim ama calismiyor evimin hanımligini oglumun analigini yapiyorum kocaeliden katılıyorumKizlar bence artik tanisalim madem hepimiz mayis annesi olacagiz (insaallah) ayni zamanlarda benzer heyecanlari yasayip, benzer sorunlara gogus gerecegiz artık birbirimizi yakindan taniyabiliriz ilk olarak ben kendimi tanitayim;
İsmim Şeyma, 28 yasindayim, İngilizce ogretmeniyim (suan calismiyorum), yarismaya İstanbuldan katiliyorum tanistigimiza memnun oldummmm
Canim bana hem hamileyken hem de dogum dan sonra hemen yaptilarMerhaba bizde de kan uyuşmazlığı var doğumdan sonra iğne yapılıyor kan uyuşmazlığı bebeği etkileyen bir durum değil tamamen anneyle alakalı
Daha önce iki düşük yaşadım biri 8 hafta biri 12 hafta ikisinde de sonradan yapıldı dün doktorum da yine doğumdan sonra dedi ama demek ki bunda da her doktor faklı yaklaşıyor :)Canim bana hem hamileyken hem de dogum dan sonra hemen yaptilar
Ben kan uyusmazligina bagli dusuk tehlikesi gecirmistim oglumda mecbur yapıldıDaha önce iki düşük yaşadım biri 8 hafta biri 12 hafta ikisinde de sonradan yapıldı dün doktorum da yine doğumdan sonra dedi ama demek ki bunda da her doktor faklı yaklaşıyor :)
COk tesekkırlerrKanama olunca yapılıyor. Birde de gerek görürse sanırım 28. Haftada yapılabiliyor. Doğumdan hemen sonra mutlaka yapılıyor. Siz sürekli bu durumu hatırlatın. Çözümü çok basit bizde de var. Gözden kaçmadıkça önemli değil.
COk tsekkur ederım:)Merhaba bizde de kan uyuşmazlığı var doğumdan sonra iğne yapılıyor kan uyuşmazlığı bebeği etkileyen bir durum değil tamamen anneyle alakalı
İlk defa duydum kan uyuşmazlığından düşük tehlikesini doktorum bu konuda hiç uyarmadı beniBen kan uyusmazligina bagli dusuk tehlikesi gecirmistim oglumda mecbur yapıldı
Aslında Facebook da grupta kurabilirizKizlar bence artik tanisalim madem hepimiz mayis annesi olacagiz (insaallah) ayni zamanlarda benzer heyecanlari yasayip, benzer sorunlara gogus gerecegiz artık birbirimizi yakindan taniyabiliriz ilk olarak ben kendimi tanitayim;
İsmim Şeyma, 28 yasindayim, İngilizce ogretmeniyim (suan calismiyorum), yarismaya İstanbuldan katiliyorum tanistigimiza memnun oldummmm
Benim ark da öyle olmuştu kanamaya yol açmıştı acil iğne getirttik avcılar dan öyle vurdurmuştukİlk defa duydum kan uyuşmazlığından düşük tehlikesini doktorum bu konuda hiç uyarmadı beni
Okadar iyi anlıyorumki çok zor allah kolaylık versin canım benim bugun doktora gittim kesem göründü 10 gün sonra çagırdı canlımı degilmi ona bakcaz dedi. sordum çok şiddetli agrım var dedim ben mi sizi anlamıyorum sizmi beni anlamıyosunuz dedi ölcekmisiniz yani dedi dalga geçer gibi birşey olmaz dedi önemsemedi bile yani birde ilk gebelik sonucta bebek için endişeleniyorsun gıcık oldumBen de bugün ağladım rahim ve kasık ağısındam, bebeğin sorunsuz sağlıklı çekeceksin bunları deseler canım feda bu kdr acımayacak canım... ama endişelenip birde ağrışar olunca çok çağresiz kalıyorum.. bebeğime bir şey mi olacak olmaması gereken bir ağrımı diye..
24 yaşındayım muhasebeciyim (çalışmıyorum ) ankaradan katılıyorumKizlar bence artik tanisalim madem hepimiz mayis annesi olacagiz (insaallah) ayni zamanlarda benzer heyecanlari yasayip, benzer sorunlara gogus gerecegiz artık birbirimizi yakindan taniyabiliriz ☺☺ ilk olarak ben kendimi tanitayim;
Bende 6+3 üm bugun 8 tüp kan alındı insülin kan pıhtılaşması ve bi çok şey istedi idrar testi de verdim 10 gün sonra kalp atısı için gidicem insallah6+5 bugün. ama ben hala yaptırmadım hiçbir tahlil, doktor henüz istemedi. bu cumartesi gene kontrolüm var ister diye düşünüyorum.
ne kadar kaba bir doktormuş. Asıl ben anlamıyorum para verip muayene oluyoruz ve gördüğümüz muameleye bak. bence doktrunu değiştir canımOkadar iyi anlıyorumki çok zor allah kolaylık versin canım benim bugun doktora gittim kesem göründü 10 gün sonra çagırdı canlımı degilmi ona bakcaz dedi. sordum çok şiddetli agrım var dedim ben mi sizi anlamıyorum sizmi beni anlamıyosunuz dedi ölcekmisiniz yani dedi dalga geçer gibi birşey olmaz dedi önemsemedi bile yani birde ilk gebelik sonucta bebek için endişeleniyorsun gıcık oldum
biz de bugün 5+2 yiz dün keseyi gördük 10 gün sonra ikinci kontrolüm var sanırım kalp atışını duyarız o güneMerhaba,Güzel anneler Biz bugün 5 hafta beş günlük olduk Dün kontrolüm vardı herşey yolunda İki hafta sonra kalp atışı duyulur dedi doktorum sabırsızlık ile bekliyorum Sizler duyabildiniz mi acaba ?
Aynen öyle çok üZüldüm yani kalp atışını duymak için demiyorda canlımı degilmi diyor birde çok acımasızdı. Degiştircem canım başka doktra randevu aldımne kadar kaba bir doktormuş. Asıl ben anlamıyorum para verip muayene oluyoruz ve gördüğümüz muameleye bak. bence doktrunu değiştir canım