- 13 Mayıs 2018
- 924
- 1.237
- 33
ben facebook kullanmıyorum ama kullananlar için neden olmasın :))Aslında Facebook da grupta kurabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben facebook kullanmıyorum ama kullananlar için neden olmasın :))Aslında Facebook da grupta kurabiliriz
Bende 6+3 üm bugun 8 tüp kan alındı insülin kan pıhtılaşması ve bi çok şey istedi idrar testi de verdim 10 gün sonra kalp atısı için gidicem insallah
kese var ama bebk mi görünmedi anlamadım pek?Annişler birşey sorcam 6+3 üm beta 13111 çıktı ama kalp atışını 10gün sonra dedi bebegimde görünmedi kafama takıldı doktorada soramadım acıkcası sert olduğu için acaba bi sıkıntımı var
Bende dedim ay benim anemim var 8tüp çok dedim ama kontrol amaçlı yapmam lazım dedibenim vücudumdan toplasan 8 tüp kan çıkmaz kız bizim doktorun daha acelesi yok herhalde, bu tarz bir şeye teşebbüs etmedik biz daha.
Aynen kese vardı gösterdi ama bebek görünmedi 10 gün sonra gel dedikese var ama bebk mi görünmedi anlamadım pek?
Adim Ebru. Ben de 26 yasindayim. Çocuk gelisimcisiyim ama calismiyor evimin hanımligini oglumun analigini yapiyorum kocaeliden katılıyorum
Annişler birşey sorcam 6+3 üm beta 13111 çıktı ama kalp atışını 10gün sonra dedi bebegimde görünmedi kafama takıldı doktorada soramadım acıkcası sert olduğu için acaba bi sıkıntımı var
Aynen kese vardı gösterdi ama bebek görünmedi 10 gün sonra gel dedi
Malaesef Anladım kuzum teşekkür ederim bilgilendirdigin için doktorumu değiştiricem2 gün fark var aramızda yani bebek tabiki görünmüyor ki daha, bembeyeaz bir nokta vardı cumartesi kontrolümde (o gün 6+2 dim.) ama kalp atışını çok net gördük, duyamadık. kalp atışını görebilirdiniz ama siz zalim bir doktora denk gelmişsiniz, yolumuz uzun o sebeple seni anlayacağını düşündüğün, zaman gözetmeksizin sana telefon ile cevap verebilecek, çekinmeyeceğin bir doktor bulmak bugün ki ilk ve tek görevin olsun. doktor bu işte senden bile daha çok göreve sahip unutma.
Merhaba sevgili mayıs anneleri.Ben de test yaptım çift çızgi çıktı.Hala doktora gitmedim ama ilk hamileliğimde hemen gitmiştim.Şimdi daha rahatım sanırım.Herkese hayırlı olsun diyorum.Sorunsuz sıkıntısız geçmesi dileği ile..
Bana da dr um kan uyuşmazlığı düşük yapmaz demişti.İlk defa duydum kan uyuşmazlığından düşük tehlikesini doktorum bu konuda hiç uyarmadı beni
O nasıl bir davranış ya üslupsuz... bence dokturunu değiştir bu şekilde 8 ay geçmez...zaten ağrı ve tecrübesizlik yoruyorOkadar iyi anlıyorumki çok zor allah kolaylık versin canım benim bugun doktora gittim kesem göründü 10 gün sonra çagırdı canlımı degilmi ona bakcaz dedi. sordum çok şiddetli agrım var dedim ben mi sizi anlamıyorum sizmi beni anlamıyosunuz dedi ölcekmisiniz yani dedi dalga geçer gibi birşey olmaz dedi önemsemedi bile yani birde ilk gebelik sonucta bebek için endişeleniyorsun gıcık oldum
Canim bende de benzer durum var. Gec yumurtlamis olabilirsin dedi doktorum. 10 gun sonraya randevu verdi. Normalde 6 haftaliksin ama ultrason 4 bucuk dedi. Cok kiside de benzer durumu duydum. Hic ejdise etme. Eger kese gereginden buyuk ve bebek olmasa bos gebelikten falan bahsederdi doktorun. Sakin ol bebeginin olusmasi icin firsat ver dedi doktorum.Annişler birşey sorcam 6+3 üm beta 13111 çıktı ama kalp atışını 10gün sonra dedi bebegimde görünmedi kafama takıldı doktorada soramadım acıkcası sert olduğu için acaba bi sıkıntımı var
Bugün kan tahlili onbin çıktı
Yarın da kadın doguma gidicem
Bu arada 30 yaşındayım
Galiba en yaşlı benm
Üçüncü bebeğim.olacal