2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar bence artik tanisalim👻 madem hepimiz mayis annesi olacagiz (insaallah) ayni zamanlarda benzer heyecanlari yasayip, benzer sorunlara gogus gerecegiz artık birbirimizi yakindan taniyabiliriz ☺☺ ilk olarak ben kendimi tanitayim;
İsmim Şeyma, 28 yasindayim, İngilizce ogretmeniyim (suan calismiyorum), yarismaya İstanbuldan katiliyorum 😁😁 tanistigimiza memnun oldummmm
BEnde ekımde 28olacagım:)yarısmaya ankaradan katılıyorum:)

Bende 27 yaşındayım. İzmirde yaşıyorum :) 7 aylık evlıyım.
Dün idrarda çift çizgiyi gördüm.Bugun kan verdım. İnternette baya bılgı edınmeye calısıyorum şu an. Hamilelikte beslenme nasıl olmalı vs. Burdan konusup bırbırmıze bılgıler verebılırız. Doktor kontrollerımızı neler yaşadıgımızı paylaşırsak daha guzel olur bence 😊

Bende de oluyor kızlar bu kasık ağrıları. Bu üçüncü hamileliğim. İlk ikisinde hiç böyle ağrılar çekmemiştim ama bunda ya karnın en alt kısmında yada kasıklarda ağrı oluyor gün içinde sık sık... 😞 tatilden de yeni döndüm dün işe başladım öyle yoruldum ki halsizlikten eve gelir gelmez uyumuşum.. var mı benim gibi sürekli uyuyan?
Ben de öyleyim tatilde hep uyudum yolda uyudum eve geldim iş yapmadım direkt uyudum işe geliyorum uyuyamıyorum ama içim çok geçiyor 😂😂😂😂

Kızlar sizden bu testler istendimi sağlık ocağında birazı oluyor ama diğerleri hakkında hiç bilgim yok özelde de yaptırmak istemiyorum

Eklentiler

• 8CC05A27-1864-4EB0-917D-C765B0F1386E.jpeg
    8CC05A27-1864-4EB0-917D-C765B0F1386E.jpeg
    94,1 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar nıkah kıyılırken kan testınde uyumsuzluk oluyorya hamıle aklınca ıgne olunması gerekıyormus onu ne zaman yapılması gerekıyor bılgısı olan var mu??

Kızlar sizden bu testler istendimi sağlık ocağında birazı oluyor ama diğerleri hakkında hiç bilgim yok özelde de yaptırmak istemiyorum

benim doktorum hala istemedi, ama sağlık ocağından arayıp bazı tahliller için kan vermelisin dediler, kendi doktorumun isteğiyle yapılacakların sonucunu götürücem sağlık ocağına. bekliyorum bende. bu cumartesi kontrolüm var, belki ister. sağlık ocağından bu sonuçlar sen doğurana kadar anca gelir heralde,bari devlet hastahanesinde yaptır be kuzum.

Kızlar nıkah kıyılırken kan testınde uyumsuzluk oluyorya hamıle aklınca ıgne olunması gerekıyormus onu ne zaman yapılması gerekıyor bılgısı olan var mu??

eşim ve bende kan uyuşmazlığı var, sağlık ocağı aradığında 28inci haftada aşı olacağımı söylediler. doktorumda 28-32 hafta arası olabiliriz dedi, ama genelde doğumdan sonra anneye 2inci bebek için yapılırmış.

Sevgili Mayıs anneleri, belirtileriniz neler? Mide bulantısı tatlı tatlı geliyor, uyku aniden bastırıyor, kah tatlı kah ekşi geçiyor aklımdan fakat karnım hava dolu gibi. Bu kısım biraz rahatsızlık verici. Sizler nasılsınız?
Aşırı uyku modundayim
Yavaş yavaş bulantilarim geliyor çok kötu :KK43:

benim doktorum hala istemedi, ama sağlık ocağından arayıp bazı tahliller için kan vermelisin dediler, kendi doktorumun isteğiyle yapılacakların sonucunu götürücem sağlık ocağına. bekliyorum bende. bu cumartesi kontrolüm var, belki ister. sağlık ocağından bu sonuçlar sen doğurana kadar anca gelir heralde,bari devlet hastahanesinde yaptır be kuzum.
Sağlık ocağında ertesi gün çıkıyodu kan testi yaptırmıstım ama bi sorarım senin kaç haftalık

Bende 27 yaşındayım. İzmirde yaşıyorum :) 7 aylık evlıyım.
Dün idrarda çift çizgiyi gördüm.Bugun kan verdım. İnternette baya bılgı edınmeye calısıyorum şu an. Hamilelikte beslenme nasıl olmalı vs. Burdan konusup bırbırmıze bılgıler verebılırız. Doktor kontrollerımızı neler yaşadıgımızı paylaşırsak daha guzel olur bence 😊
Kan testiniz kaç çıktı

Evet canim iki ayi bulmustu cikmasi ama normal doktorlar zaten onemsemiyor dedikleri tek sey birkac dusukten sonra arastirilir... Benim doktorum hem doçent hem de arastirma hastanesinde oldugu icin bu kadar pimpiriklendi ama her dusuk yapanda da olacak diye birsey yok. Ben ilk dusugumde hissetmistim vucudum istemedi atti diye cunku gercekten saglikli bir bebekti ve kurtaja gerek kalmadi resmen atti herseyi demek ki icime dogmus. Senin dusuk sebebin ikiz olabilir gercekten cogul gebelikler daha riskli oluyor. Zaten tutunup buyumesi bile mucize, dusmesi icin binlerce sebep var o yuzden takma kafana iyi dusun. İnsaallah bebisler saglikla gelecek bu sefer 🥰
Simdiden sonra yaptirsamda geciktim dimi 😕 iyi düsünelim iyi olsun artik. bu kez degerlerim normal gibi. Tek büyük ihtimalle. Evrene olumlu mesaj yollayim bari. Bu kez alacagim kucagima insallah 😍

Test yaptın mı canim merak ettim. Bi kızın olur insallah 3 erkekten sonra 🙏🏻
Sabah yaptım ama tek çizgi çıkti ama hala adet olmadım bugün kan testi vereceğim olursa inşaallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kız evlat olur inşaallah sağol duan için ❣️

X