- 5 Aralık 2018
- 870
- 1.057
- 36
ben de 30'um ilk gebeliğimBugün kan tahlili onbin çıktı
Yarın da kadın doguma gidicem
Bu arada 30 yaşındayım
Galiba en yaşlı benm
Üçüncü bebeğim.olacal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 30'um ilk gebeliğimBugün kan tahlili onbin çıktı
Yarın da kadın doguma gidicem
Bu arada 30 yaşındayım
Galiba en yaşlı benm
Üçüncü bebeğim.olacal
Hamileyken kanama olduğunda ya da tahlil sonucunun riskli çıktığı durumlarda yapılıyor. anne için.. bebeğin kanı anneyi zehirlemesin diye..Canim bana hem hamileyken hem de dogum dan sonra hemen yaptilar
Benimde ilk gebeliğimde kanama olmuştu ama kanama kan uyuşmazlığından dolayı olmuyor. Kanama ve düşük durumlarında anne zehirlenmesin diye kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor. Çünkü bu durumda anne kan negatif olduğundan bebek pozitif ise pozitif kan negatif kanı çökeltir.Benim ark da öyle olmuştu kanamaya yol açmıştı acil iğne getirttik avcılar dan öyle vurdurmuştuk
Aynen cnm onunda öyle bişeydiBenimde ilk gebeliğimde kanama olmuştu ama kanama kan uyuşmazlığından dolayı olmuyor. Kanama ve düşük durumlarında anne zehirlenmesin diye kan uyuşmazlığı iğnesi yapılıyor. Çünkü bu durumda anne kan negatif olduğundan bebek pozitif ise pozitif kan negatif kanı çökeltir.
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :)ben de 30'um ilk gebeliğim
YaaaBen senden yaşlıyım :) 33.5 şuanda .. Pazar günü kısmetse 34
28 yaşındayım istanbuldan katılıyorum aranıza, memurum aktif çalışıyorum 3 yıllık evliyim, 5 kimyasal 1 dış gebelik sonrası ilk tüp bebek denemem:)Kizlar bence artik tanisalim madem hepimiz mayis annesi olacagiz (insaallah) ayni zamanlarda benzer heyecanlari yasayip, benzer sorunlara gogus gerecegiz artık birbirimizi yakindan taniyabiliriz ☺☺ ilk olarak ben kendimi tanitayim;
İsmim Şeyma, 28 yasindayim, İngilizce ogretmeniyim (suan calismiyorum), yarismaya İstanbuldan katiliyorum tanistigimiza memnun oldummmm
Yaaa
Şimdiden doğum gününüz kutlu olsun pazara kadar unuturum belki
Malum fazla yorgun halsizlik yapior
Kızlar birşey soracağım. Beta değerim 52.000 çıktı. Çok yüksek geldi bana.
Biz ayniymisiz hemen hemen son edetim 28 temmuzdu. Bende 5+2 de gittimdoktora. 4+5 dedi doktor. 4 gün geriden söyledi ama hic önemli bisey gibi söylemedi. Cuma gitmeyi dusunuyorum kalbi duyarmiyim acabaCanim bende de benzer durum var. Gec yumurtlamis olabilirsin dedi doktorum. 10 gun sonraya randevu verdi. Normalde 6 haftaliksin ama ultrason 4 bucuk dedi. Cok kiside de benzer durumu duydum. Hic ejdise etme. Eger kese gereginden buyuk ve bebek olmasa bos gebelikten falan bahsederdi doktorun. Sakin ol bebeginin olusmasi icin firsat ver dedi doktorum.
Evet sanırım öyle. Ama çok normal çünkü ben de öyleydim:)hayırlı olsun işte 1 çocuğa sahip olmanın verdiği rahatlık bu biz sorunlu olunca ve hamile kalmaya çalışıyorsak neredeyse ilişkiye girdiğimiz gün doktora gidesimiz geliyor olmuş mu olmuş mu diye sormak için
Arttırıyorum 36Ben senden yaşlıyım :) 33.5 şuanda .. Pazar günü kısmetse 34
Değiştircem canımO nasıl bir davranış ya üslupsuz... bence dokturunu değiştir bu şekilde 8 ay geçmez...zaten ağrı ve tecrübesizlik yoruyor
Kızlar merhaaba cok tecruebesızım ondan sızı soruyorum bu kese dedıgınız sey(ultrasonla karna jel surıp bakıldıgında yuvarlak cıkan sey mı??) ornegın benım degerım pazar gunu 20.52ydı sımdı persembe gıdıcem kan mı alcak yoksa karnımdan mu bakıcak karından bısey goruncek mı yanı?yoksa kana gore mu kac hafta oldugunu soleyecek kafam cok karısık ozur dılerım
Amiiiinnnnnnn inşallahhhhAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :)
Aynen canım sanırım benimkide geç döllenmeden dolayı doktor biraz gıcıktı benim seninki ne güzel açıklamanı yapmış rahatlatmış insallah 10 gün sonra güzel haberlerimizi alırızCanim bende de benzer durum var. Gec yumurtlamis olabilirsin dedi doktorum. 10 gun sonraya randevu verdi. Normalde 6 haftaliksin ama ultrason 4 bucuk dedi. Cok kiside de benzer durumu duydum. Hic ejdise etme. Eger kese gereginden buyuk ve bebek olmasa bos gebelikten falan bahsederdi doktorun. Sakin ol bebeginin olusmasi icin firsat ver dedi doktorum.
Bu ilk beta degerinmi canim. İkizmi acaba ama 6 haftalik normalmidirki deger. Cok merak ettim simdiKızlar birşey soracağım. Beta değerim 52.000 çıktı. Çok yüksek geldi bana.
Sen de bendensin yani canım ne yazık ki benim de bu üçüncü gebeliğim ilk ikisini kaybettim inşallah bu defa kucağımıza alalım sağlıkla ve hayırlısıylaMerhaba Esra ben 31 yaşındayım yarışmaya İstanbuldan katılıyorum :) Daha önce iki kaybım var bu üçüncü gebeliğim umarım sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım alırızzz
Ben de sadece çok çok yakın arkadaşlarımdan bir tanesine ve kocama söyledim henüz kendi annem bile bilmiyor. İkili test sonucumu almadan da kimseye söylemeyi düşünmüyorum.. Allah korusun ama ne olacağı belli olmuyor sonra da nasılsın sorusu insanın canını yakıyorkızlar bu hamileliğimi çok fazla kişiye söylemedim kayınvalidem de dahil :))) az önce beni aradı rüyasında görmüş hamile miyim diye kontrol ediyor. Resmen malum olmuş kadıncağıza ama malesef 3 aydan önce söylemek istemiyorum :)))