2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok teşekkür ederim moral verdin, elinde değil korkuyor insan :KK43: Bugün itibariyle 6 haftalığım canım

kahverengi akıntıdan korkmayın denir zaten her zaman, boşuna vesvese yapma kendine. dinlenme ihtimalin varsa dinlen, çalışıyorsan da ara sıra kalkıp gezin çok oturma. emin ol yarın duyacağın o seslerden sonra hayata bakışın değişecek :KK200:

Merhaba Kızlar; Allahım nasip ederse hesaplarıma göre ben de 05.05.2020 annesi oluyorum. Son adet tarihim 29 Temmuz. 17 Ağustosta transferim gerçekleşti. beta hcg değerim 29.08 de 961,20 31.08 de 2.138 di. 05.09 da kesem 15 mm. Yarın kalp atışı için randevum var ama bugün çok az kahverengi akıntım oldu. Regl sancılarım da hiç bitmiyor. Belim çok ağrıyor. Daha önce çok düşük yaptığım ve dış gebelik geçirdiğim için korkularımdan sıyrılamıyorum. Şu kahverengi akıntı olmasaydı moralim altüst resmen :KK43:
Iyi dusunun iyi olsun, insallah guzel haberlerle geleceksiniz kendinizi cok dinlemeyin malesef bizler kendi kendimize evham yapip durduk yere sorun yaratabilen canlilariz :) hayirli haberler insallah 😊

Merhaba hanımlar 30 yasindayim ve üç çocuk annesiyim bu ay adetim geçti erken olurdum ama olmadım 6 sında bekliyordum korkuyorum ama hayırlısı olsun eğer olursa Mayıs annesiyim bnde plansız bir durumla ilk defa karşılaştım rabbim herkese hayırlısını versin için bir tuhaf ,☺
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Test yaptın mı

Iyi dusunun iyi olsun, insallah guzel haberlerle geleceksiniz kendinizi cok dinlemeyin malesef bizler kendi kendimize evham yapip durduk yere sorun yaratabilen canlilariz :) hayirli haberler insallah 😊
Çok çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allahım hepimizin kucağını doldursun inşallah :KK200:

Merhaba kizlar. Bugun ilk kontrolumu oldum 5+1 kese 6mm cikti doktorum on gun sonra tekrar çağırdı buraya kadar sorun yok ama bana baya ilac yazdi. Bir dusugumn oldugu icin kan sulandiri ilac ve enox gobekten igne ile progesteron gobekten igne verdi. Bu kadar ilac moralimi bozdu ama bilmiyorum acaba gereksiz yere mi kullanicam bunları gobekten igneden cok korkuyorum zaten....
Düsügün araştırıldımı canim. Neye göre verdi kan sulandiriciyi falan acaba. Benimde var bi kaybim istedim ama hic bisey vermedi bana.

ilk düşükten sonra yapılmıştı her şey ama olumsuz bir durum çıkmamıştı. tüm tüp bebek denemeleri de dahil olmak üzere hepsinde kullandım ben. hatta corasprin de içiyorum. kilo ile ilgisi varsa, kilolu biriyim. belki de ondandır.
Corasprin bana da yazdi ekstra bir de onu kullaniyorum ama kilolu degilim onunla ilgisi yok sanirim. O da kan sulandirici etki gosteriyor genel olarak. Benim tedavim femara+catlatma ignesi oldu ama doktorum tup bebek doktoru (istanbul bezmialemde) sanırım herkese uyguladigi tedaviyi bana da yazdi mesela dusuk tehlikem yok suan ama progestan yazdi yine de

Düsügün araştırıldımı canim. Neye göre verdi kan sulandiriciyi falan acaba. Benimde var bi kaybim istedim ama hic bisey vermedi bana.
Arastirilmamisti canim ama bu yeni basladigim doktorum tum tetkiklerimi yaptirmam isistedi tedavi baslangici oncesinde. Kanda pihtilasmaya da bakilmis ve pozitif cikti yani buyuk ihtimal onceki bebegim bu yuzden dustu cunku hicbirseyi yoktu kalbi bile atiyordu. Bence doktorunu bu konuda bilgilendir en azından degerlendirmesini yapar

Corasprin bana da yazdi ekstra bir de onu kullaniyorum ama kilolu degilim onunla ilgisi yok sanirim. O da kan sulandirici etki gosteriyor genel olarak. Benim tedavim femara+catlatma ignesi oldu ama doktorum tup bebek doktoru (istanbul bezmialemde) sanırım herkese uyguladigi tedaviyi bana da yazdi mesela dusuk tehlikem yok suan ama progestan yazdi yine de

olsun sonuçta zararı olan şeyler değil, kullanmazsan aksi bir durumda (allah korusun) keşke kullansaydım demek daha kötü olur bence. o sebeple, bebeğe zararı olmayan bu şeyleri bence verilen dozlarda gönül rahatlığıyla kullan derim.

olsun sonuçta zararı olan şeyler değil, kullanmazsan aksi bir durumda (allah korusun) keşke kullansaydım demek daha kötü olur bence. o sebeple, bebeğe zararı olmayan bu şeyleri bence verilen dozlarda gönül rahatlığıyla kullan derim.
Aynen canim zaten kotu bir tecrubem var yine ayni seyleri yasamak istemem. İnsaallah hepimiz saglikla kucagimiza alacagiz sabah moralim cok bozulmustu ama simdi iyiyim en azindan artik sorun ne biliyorum ve tedavisi var cok sukur ☺️☺️

Aynen canim zaten kotu bir tecrubem var yine ayni seyleri yasamak istemem. İnsaallah hepimiz saglikla kucagimiza alacagiz sabah moralim cok bozulmustu ama simdi iyiyim en azindan artik sorun ne biliyorum ve tedavisi var cok sukur ☺☺

aminnnnnn inşallah.. gün içinde tuvalete gidip geldiğim kadar ben adım atmadım bu iş yerinde :) erkek olsam prostat oldum sanırlar, tuvaletimin gelmesi bir kenara dursun, korkudan gidiyorum.

Kızlar dünki gibi silik çizgi var ama koyulma yok maalesef boşa ümitlendim hayırlısı adet olurum bugün

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    137,9 KB · Görüntüleme: 48
Arastirilmamisti canim ama bu yeni basladigim doktorum tum tetkiklerimi yaptirmam isistedi tedavi baslangici oncesinde. Kanda pihtilasmaya da bakilmis ve pozitif cikti yani buyuk ihtimal onceki bebegim bu yuzden dustu cunku hicbirseyi yoktu kalbi bile atiyordu. Bence doktorunu bu konuda bilgilendir en azından degerlendirmesini yapar
Kan pıhtılaşması kan tahlilinde çıkıyor mu

aminnnnnn inşallah.. gün içinde tuvalete gidip geldiğim kadar ben adım atmadım bu iş yerinde :) erkek olsam prostat oldum sanırlar, tuvaletimin gelmesi bir kenara dursun, korkudan gidiyorum.
O korku hepimizde var sanirim :) ben zaten gunde 2 bucuk litreye yakin su ictigimden aliskinim tuvalete gitmeye, hala ayni duzen devam ediyorum 😁

Hadi bakalım hayırlısı olsun. Test yaptın mı
Hayır yapmadım ...şaşkınlık var sanırım ...aldım yarın sabah yapacağım bakalım ne çıkacak hem korku hem heyecan hem bı mutluluk hissi hem endişe çok karışık bir duygu halimdeyim ..üç oğlum var ...erkek çocuk zor yorucu ...😶

düşükten sonra pıhtılaşma ile ilgili herhangi bir etken var mı diye kontrol edilmişti, yani bir sürü tahliller yapılmıştı ama hepsi negatifti. doktor hikayemi bildiği için şuan herhangi bir tahlil istemeden başlattı yine. sen de doktoruna kullanıp kullanmaman konusunda danış istersen, en azından önceki düşüğünü bildir. ben de kullanmalısın ya da kullanmamalısın diyebilecek kadar bilgiye sahip değilim. ama doktorlarımıza güvenmek gerek.
Teşekkür ederim cnm:KK200:

X