- 6 Eylül 2019
- 379
- 225
Teşekkürler cnmKalp atışına kadar doktorlar sağlıklı gebelik olup olmadığına tam olarak karar veremiyorlar. Kalp atışından sonra gen kan tahlili ile veriyorlar. B
bhcg 6000 üstünde iken görülebiliyor.
Benimki 7600 ken doktor iki hafta sonra gel dedi kalp atışına 6000 olması mümkün değilTeşekkürler cnm
Banu çiftçinin hamilelik uygulaması var. Orada hafta hafta hamileliği anlatıyor. 6. Hafta için 5 mm demişti boyutuna yanlış hatırlamıyorsam.5+4 haftalık kese boyutu 5,35 mm canım
Normalde 5. Aydan sonra başlanıyor. Ama siz kandıysanız başlanması normal benceKızlar bişey sorcam kan ilacına başlayan var mı ilk aylarda kullanmak gerekli mi
Öncelikle hayırlı olsun hamileliğini, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahHerkese merhaba, Cuma günü önce idrar sonra da kanda pozitifi öğrendik . Başarısız denemeler sonrasında tüp bebek tedavisi gördüm. 5,5 aylıkken erken doğum yaptım. Artık umudumu kaybetmişken kendi kendine böyle bir şey oldu. Çok şaşkınım. Son adet tarihine göre 4+2’de B-hcg 1001, ne dersiniz iyi bir değer değil mi?
Hayırlı olsun Allah kucaklarımıza alacağımız günleride göstersin hepimize gayet güzel değer darısı keseye ve kalp atışlarınaHerkese merhaba, Cuma günü önce idrar sonra da kanda pozitifi öğrendik . Başarısız denemeler sonrasında tüp bebek tedavisi gördüm. 5,5 aylıkken erken doğum yaptım. Artık umudumu kaybetmişken kendi kendine böyle bir şey oldu. Çok şaşkınım. Son adet tarihine göre 4+2’de B-hcg 1001, ne dersiniz iyi bir değer değil mi?
Gözünüz Aydın. Ne guzel ne buyuk bi mutlulyk. Allah hepimizinkini tamamina erdirsinHerkese merhaba, Cuma günü önce idrar sonra da kanda pozitifi öğrendik . Başarısız denemeler sonrasında tüp bebek tedavisi gördüm. 5,5 aylıkken erken doğum yaptım. Artık umudumu kaybetmişken kendi kendine böyle bir şey oldu. Çok şaşkınım. Son adet tarihine göre 4+2’de B-hcg 1001, ne dersiniz iyi bir değer değil mi?
Kalp atışı değil kese 6000 den sonra görünmeye başlıyor diyorum.Benimki 7600 ken doktor iki hafta sonra gel dedi kalp atışına 6000 olması mümkün değil
Bişey sorcam cnm şu an b HCG 7600 mü çıktıBenimki 7600 ken doktor iki hafta sonra gel dedi kalp atışına 6000 olması mümkün değil
Hayırlı oldun cnm Rabbim tamamına erdirsinHerkese merhaba, Cuma günü önce idrar sonra da kanda pozitifi öğrendik . Başarısız denemeler sonrasında tüp bebek tedavisi gördüm. 5,5 aylıkken erken doğum yaptım. Artık umudumu kaybetmişken kendi kendine böyle bir şey oldu. Çok şaşkınım. Son adet tarihine göre 4+2’de B-hcg 1001, ne dersiniz iyi bir değer değil mi?
Çarşamba günü öyle çıkmıştıBişey sorcam cnm şu an b HCG 7600 mü çıktı
Kalp atışını sormuşta oyüzden dedimKalp atışı değil kese 6000 den sonra görünmeye başlıyor diyorum.
kızlar benmde son adet tarihim 3 agustos kaç defa evde ovulasyon ve gebelık testi yaptm çift çizgi çıktı dün kötüydm acile gittm kan verdim beta 5557,9 çıktı sizce çok mu az miBende variimmmbenim sat 4 ağustos ben adetime 1 hafta kala öğrendim 3 gün test yaptım gün geçtikçe koyulasti ilk test yaptığımda hemen gittim kana baktirdim beta 29.3 çıktı o zaman adetime 5 gün vardı şimdi 3 gün kaldı umarım sağlıklı bir gebelik olur ♥ herkese hayirla sağlıkla gelsin inş minnoslar
Bence iyi benimde son adet tarihim 3 agustos o kdr olmamistir dahakızlar benmde son adet tarihim 3 agustos kaç defa evde ovulasyon ve gebelık testi yaptm çift çizgi çıktı dün kötüydm acile gittm kan verdim beta 5557,9 çıktı sizce çok mu az mi
bna yüksek geldi ikiz olmasınBence iyi benimde son adet tarihim 3 agustos o kdr olmamistir daha
senın betanın degeri ne kdrdi canımBence iyi benimde son adet tarihim 3 agustos o kdr olmamistir daha
Insallah bende mayis annesi olucamAaaa mayıs annesı yok mu yani koskoca forumda
Benim SAT ta 5 ağustoskızlar benmde son adet tarihim 3 agustos kaç defa evde ovulasyon ve gebelık testi yaptm çift çizgi çıktı dün kötüydm acile gittm kan verdim beta 5557,9 çıktı sizce çok mu az mi
Az artmis ama artmis benimki dusuyodu seninki yukseliyodu bende gecen ay kimyasal gebelik gecirdim muane olucakken bi bayanla konusuyodu doktorum seninle ayni durumdaydi sonradan kani yukselmis ve normal bi hamilelik olmusKızlar ACİL DURUM.... lütfen yardımcı olun fikri olan varsa....
Perşembe hcg degerım; 170, cumartesı; 730 idi. Pazartesi baktırmadım. Bugün çarşamba yani 4 gün geçti ve hcg değerim; 1000 çıkmış. Dr mi aradım. Beklenilen durum değil az artmış dedi. 3-4 bekle yine kan ver dedi. Kanamam da yok. Kimyasal gebelik de olabilir di mi. Başına böyle bir şey gelen var mı?tüm dünyam yıkıldı şu anda