2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Herkese merhaba, Cuma günü önce idrar sonra da kanda pozitifi öğrendik . Başarısız denemeler sonrasında tüp bebek tedavisi gördüm. 5,5 aylıkken erken doğum yaptım. Artık umudumu kaybetmişken kendi kendine böyle bir şey oldu. Çok şaşkınım. Son adet tarihine göre 4+2’de B-hcg 1001, ne dersiniz iyi bir değer değil mi?

Öncelikle hayırlı olsun hamileliğini, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Bence normal bir değer herkeste değerler değişebiliyor ztn. Önemli olan 2 Günde bir % 60 artması. Umarım her şey yolunda gider ☺🖐

Hayırlı olsun Allah kucaklarımıza alacağımız günleride göstersin hepimize gayet güzel değer darısı keseye ve kalp atışlarına

Gözünüz Aydın. Ne guzel ne buyuk bi mutlulyk. Allah hepimizinkini tamamina erdirsin

Hayırlı oldun cnm Rabbim tamamına erdirsin

kızlar benmde son adet tarihim 3 agustos kaç defa evde ovulasyon ve gebelık testi yaptm çift çizgi çıktı dün kötüydm acile gittm kan verdim beta 5557,9 çıktı sizce çok mu az mi

kızlar benmde son adet tarihim 3 agustos kaç defa evde ovulasyon ve gebelık testi yaptm çift çizgi çıktı dün kötüydm acile gittm kan verdim beta 5557,9 çıktı sizce çok mu az mi
Bence iyi benimde son adet tarihim 3 agustos o kdr olmamistir daha

Az artmis ama artmis benimki dusuyodu seninki yukseliyodu bende gecen ay kimyasal gebelik gecirdim muane olucakken bi bayanla konusuyodu doktorum seninle ayni durumdaydi sonradan kani yukselmis ve normal bi hamilelik olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…