2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Doktor bana da dün progesteron iğne verdi 3 günde bir kalçadan dedi. Tüp bebek benimkisi. Sizlere verdi mi? Sizce de gerekli mi. Durduk yere niye aldım hiç anlamadim 😒🤦‍♀️
Tüp bebekte illa ki önlem amaçlı jel ya da duruma göre iğne veriliyor. Normal durumlarda ilaç verilmiyor kanama olmadıkça.

Kızlar bugün tekrar doktora gittim karından usg ile keseye baktı 5,35 mm dedi oğlumda 4+6 haftada kese 7 mm di bunda niye küçük dedim daha o haftada değilsin dedi olur mu hiç 5+4 olduk son adet tarihine göre dedim cevap vermedi sizce sağlıklımı ilerliyor bu gebelik dedim onun garantisini veremem eve sağlam gideceğinin garantisi var mı dedi 16 eylülde gel kalp atışına bakalım dedi ama ben daha ona gitmeyi düşünmüyorum
kaç haftalıksınız şuan anlamadım.. ama doktor da yani baya ketummuş

Kızlar bugün tekrar doktora gittim karından usg ile keseye baktı 5,35 mm dedi oğlumda 4+6 haftada kese 7 mm di bunda niye küçük dedim daha o haftada değilsin dedi olur mu hiç 5+4 olduk son adet tarihine göre dedim cevap vermedi sizce sağlıklımı ilerliyor bu gebelik dedim onun garantisini veremem eve sağlam gideceğinin garantisi var mı dedi 16 eylülde gel kalp atışına bakalım dedi ama ben daha ona gitmeyi düşünmüyorum
Benim de 5 hagtalıkken 7 mm idi çok fark yok bence. Panik yapmayın her hamilelik her bebek geişimi farklıdır sonuçta

Kızlar bişey sorcam kan ilacına başlayan var mı ilk aylarda kullanmak gerekli mi

Kızlar merhaba beta HCG dün 1269 çıktı salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum 5+5 günlük oluyorum keseyi görebilir miyim acaba ?

Ne kadar garip bir doktorunuz varmış bence de değiştirin içinizi ferah tutun belki geç döllenmedir o yüzden günüyle uyumlu olmayabilir

X