Canim ben en son 2 eylulde baktirdim 523tu suan en fazla 2500 flndir heralde insallah ikizdir yaa ikizler cok tatlisenın betanın degeri ne kdrdi canım
Bebek icin bisi demedi haftaya bugun kalp atisi icin cagirdi canim, kese guzel yerlesmis dediCanim senin son adetin ilk günü ne zaman?
ne bıleyım 7 bine kdr normal diyorlarCanim ben en son 2 eylulde baktirdim 523tu suan en fazla 2500 flndir heralde insallah ikizdir yaa ikizler cok tatli
Ben 5+2 de gittim doktor 4+5 görünüyo dedi direk. Kalp dinlemeden söyledi. Kese boyutuna göremi anliyo acaba. 3 4 gün var arada cokta önemli degil aslinda ama kafama tkildi benimdebenim reglime gore 5+3 te kese gorundu ya kalp atisinda bakildiginda tam tarih veriyor mu doktor acaba bilginiz var mi
Herkese iyi akşamlar adete iki gün kala öylesine yaptığım testte bariz çift çizgi gördüm galiba hamileyim inşaallah sağlıklı mutlu huzurlu bir hamilelik dönemi geçiririz
Ben hiç olcturmedim en son 29 ile kaldım:))) ama.tahminimce 4 bin falandır diorum. Bence normal gibi bi doktora gidin kesesini görün bakalım doktor ne dicek sağlıkla gelsin bebisiniz inşkızlar benmde son adet tarihim 3 agustos kaç defa evde ovulasyon ve gebelık testi yaptm çift çizgi çıktı dün kötüydm acile gittm kan verdim beta 5557,9 çıktı sizce çok mu az mi
Bazen seyde oluyo adet tarihine gore hesapliyosun ama daha buyuk hafta cikiyo fln belki oylede olabilirne bıleyım 7 bine kdr normal diyorlar
belki de p.tesi kadın doguma gıdecm doktor ne dıor bakalmBazen seyde oluyo adet tarihine gore hesapliyosun ama daha buyuk hafta cikiyo fln belki oylede olabilir
Tam tarih veriyor evetbenim reglime gore 5+3 te kese gorundu ya kalp atisinda bakildiginda tam tarih veriyor mu doktor acaba bilginiz var mi
İnsallahhh toteminiz tutar ☺Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah ben de şuraya mesajımı bırakayım. İnşallah ben de hayırlısıyla mayıs annesi olurum tekrar
Hayirli olsun canim. insallah sırayla kucağımıza alalım mayıs anneleri olarak