2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim ilk gebeliğin ikizdi. İlk tahlilim 383, 10 gün sonraki ise 19000 idi. B-hcg sonucu çok güvenilir değilmiş ama çoklu gebelik için. Bir de kız bebeklerde daha yüksek çıkabiliyormuş sonuçlar. Umarım herkesin gönlüne göre olsun, sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım bebeklerimizi.

benim reglime gore 5+3 te kese gorundu ya kalp atisinda bakildiginda tam tarih veriyor mu doktor acaba bilginiz var mi

benim reglime gore 5+3 te kese gorundu ya kalp atisinda bakildiginda tam tarih veriyor mu doktor acaba bilginiz var mi
Ben 5+2 de gittim doktor 4+5 görünüyo dedi direk. Kalp dinlemeden söyledi. Kese boyutuna göremi anliyo acaba. 3 4 gün var arada cokta önemli degil aslinda ama kafama tkildi benimde

kızlar benmde son adet tarihim 3 agustos kaç defa evde ovulasyon ve gebelık testi yaptm çift çizgi çıktı dün kötüydm acile gittm kan verdim beta 5557,9 çıktı sizce çok mu az mi
Ben hiç olcturmedim en son 29 ile kaldım:))) ama.tahminimce 4 bin falandır diorum. Bence normal gibi bi doktora gidin kesesini görün bakalım doktor ne dicek sağlıkla gelsin bebisiniz inş

Kizlar. Son doktor kontrolünde aset tarihine gore 6 haftaliktim. Kan degerlerim de 6 haftalikti ama ultrason 4 bucuk haftalik dedi doktor. Sorum şu: gec dollenme olsa kab degerim de 4 bucuk haftalikla uyumlu olmasi gerekmez miydi? Kan degeri ve adet tarihine gore 6 haftalik ama ultrason 4 buçuk haftalik. Sizxe neden olabilir. Gec dollenme yasayanlarin hespsinin kan degeri dusuk.cikiyormus. benim yuksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…