- 22 Ekim 2014
- 5.409
- 4.605
Tüp bebekte illa ki önlem amaçlı jel ya da duruma göre iğne veriliyor. Normal durumlarda ilaç verilmiyor kanama olmadıkça.Doktor bana da dün progesteron iğne verdi 3 günde bir kalçadan dedi. Tüp bebek benimkisi. Sizlere verdi mi? Sizce de gerekli mi. Durduk yere niye aldım hiç anlamadim
Ank daki tüp bebek doktoruma aradım gerek yok dsı iğneye ☺Tüp bebekte illa ki önlem amaçlı jel ya da duruma göre iğne veriliyor. Normal durumlarda ilaç verilmiyor kanama olmadıkça.
Doktorun en iyisini bilir tabi daha iyi olmuş senin için o zamanAnk daki tüp bebek doktoruma aradım gerek yok dsı iğneye ☺
kaç haftalıksınız şuan anlamadım.. ama doktor da yani baya ketummuşKızlar bugün tekrar doktora gittim karından usg ile keseye baktı 5,35 mm dedi oğlumda 4+6 haftada kese 7 mm di bunda niye küçük dedim daha o haftada değilsin dedi olur mu hiç 5+4 olduk son adet tarihine göre dedim cevap vermedi sizce sağlıklımı ilerliyor bu gebelik dedim onun garantisini veremem eve sağlam gideceğinin garantisi var mı dedi 16 eylülde gel kalp atışına bakalım dedi ama ben daha ona gitmeyi düşünmüyorum
Ben iyiyim hala hamile oldugumu hissetmiyorum hiç bir belirti yok haftaya kalp atışı gidicez inşallah bakalımefsanehayat @Su_cinar_88 @ikoikoo F Ftskrcm
Kızlar günlerimiz birebir aynı.. Tek tek okudum burayı ve ne alemdesiniz merak ediyorum aslında.
Benim de 5 hagtalıkken 7 mm idi çok fark yok bence. Panik yapmayın her hamilelik her bebek geişimi farklıdır sonuçtaKızlar bugün tekrar doktora gittim karından usg ile keseye baktı 5,35 mm dedi oğlumda 4+6 haftada kese 7 mm di bunda niye küçük dedim daha o haftada değilsin dedi olur mu hiç 5+4 olduk son adet tarihine göre dedim cevap vermedi sizce sağlıklımı ilerliyor bu gebelik dedim onun garantisini veremem eve sağlam gideceğinin garantisi var mı dedi 16 eylülde gel kalp atışına bakalım dedi ama ben daha ona gitmeyi düşünmüyorum
Kan değerine göre doktor başlar gerek görürseKızlar bişey sorcam kan ilacına başlayan var mı ilk aylarda kullanmak gerekli mi
GörebilirsinizKızlar merhaba beta HCG dün 1269 çıktı salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum 5+5 günlük oluyorum keseyi görebilir miyim acaba ?
Kalp atışını ne zaman duyarım acabaGörebilirsiniz
7-8 haftalardaKalp atışını ne zaman duyarım acaba
Teşekkürler7-8 haftalarda
Kalp atışına kadar doktorlar sağlıklı gebelik olup olmadığına tam olarak karar veremiyorlar. Kalp atışından sonra gen kan tahlili ile veriyorlar. BKızlar bişey sorcam kan ilacına başlayan var mı ilk aylarda kullanmak gerekli mi
bhcg 6000 üstünde iken görülebiliyor.Kalp atışını ne zaman duyarım acaba
Teşekkür ederimKalp atışına kadar doktorlar sağlıklı gebelik olup olmadığına tam olarak karar veremiyorlar. Kalp atışından sonra gen kan tahlili ile veriyorlar. B
bhcg 6000 üstünde iken görülebiliyor.
5+4 haftalık kese boyutu 5,35 mm canımBenim de 5 hagtalıkken 7 mm idi çok fark yok bence. Panik yapmayın her hamilelik her bebek geişimi farklıdır sonuçta
5+4 haftalık kese boyutu 5,35 mmkaç haftalıksınız şuan anlamadım.. ama doktor da yani baya ketummuş
Ne kadar garip bir doktorunuz varmış bence de değiştirin içinizi ferah tutun belki geç döllenmedir o yüzden günüyle uyumlu olmayabilirKızlar bugün tekrar doktora gittim karından usg ile keseye baktı 5,35 mm dedi oğlumda 4+6 haftada kese 7 mm di bunda niye küçük dedim daha o haftada değilsin dedi olur mu hiç 5+4 olduk son adet tarihine göre dedim cevap vermedi sizce sağlıklımı ilerliyor bu gebelik dedim onun garantisini veremem eve sağlam gideceğinin garantisi var mı dedi 16 eylülde gel kalp atışına bakalım dedi ama ben daha ona gitmeyi düşünmüyorum