2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Doktor bana da dün progesteron iğne verdi 3 günde bir kalçadan dedi. Tüp bebek benimkisi. Sizlere verdi mi? Sizce de gerekli mi. Durduk yere niye aldım hiç anlamadim
Ben her gün kullanıyorum canım bana da verdi belki önlem olsun diyedir endişelenme benim geçmişimde kimyasal gebelik ler var sanırım ondan verdi

kızlar benmde son adet tarihim 3 agustos kaç defa evde ovulasyon ve gebelık testi yaptm çift çizgi çıktı dün kötüydm acile gittm kan verdim beta 5557,9 çıktı sizce çok mu az mi
Benim de son adet tarihi 5 ağustos dün baktırdım 3656 çıktı sonucum bence gayet normal canım değerin

Kizlar. Son doktor kontrolünde aset tarihine gore 6 haftaliktim. Kan degerlerim de 6 haftalikti ama ultrason 4 bucuk haftalik dedi doktor. Sorum şu: gec dollenme olsa kab degerim de 4 bucuk haftalikla uyumlu olmasi gerekmez miydi? Kan degeri ve adet tarihine gore 6 haftalik ama ultrason 4 buçuk haftalik. Sizxe neden olabilir. Gec dollenme yasayanlarin hespsinin kan degeri dusuk.cikiyormus. benim yuksek
[/QUOTE]
bhcg kaç çıktı canım

İki gün var adetime sabah sekizde yaptım sizce var mıı kızlar varsa inşallah 2020 Mayıs annesi olabilirim

Eklentiler

• 785E0C94-DE67-4CD4-BB1C-65540877A52F.png
    638,7 KB · Görüntüleme: 66
Bende yarın verecem inşallah kat kat artmıştır hayırlısı ile canım böyle erken öğrenmek de iyi değilmiş insan stres oluyor ☺
İlk gebeliğimde adet günü öğrendim bu ikinci adetim 3 gün geçince öğrendim :) inşallah canım seninkide katlanır yaz burdan merak ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…