- 17 Şubat 2016
- 76
- 60
Ben her gün kullanıyorum canım bana da verdi belki önlem olsun diyedir endişelenme benim geçmişimde kimyasal gebelik ler var sanırım ondan verdiDoktor bana da dün progesteron iğne verdi 3 günde bir kalçadan dedi. Tüp bebek benimkisi. Sizlere verdi mi? Sizce de gerekli mi. Durduk yere niye aldım hiç anlamadim
Benim de son adet tarihi 5 ağustos dün baktırdım 3656 çıktı sonucum bence gayet normal canım değerinkızlar benmde son adet tarihim 3 agustos kaç defa evde ovulasyon ve gebelık testi yaptm çift çizgi çıktı dün kötüydm acile gittm kan verdim beta 5557,9 çıktı sizce çok mu az mi
İdrar tahlili yaptım ben yarın kan tahlili yaptıracağım o zaman paylaşırım.Bende varım kızlarbeta degeri cuma 50 çıktı yarın tekrar verecem sizlerin betası kaç ☺
Hakkınızda hayırlısı inşallah o güzel haberi alırsınız siz de.Gözünüz aydın hanımlar tebriklerbizde bu ay denemedeyiz olursa mayıs annesi olabilirim hakkımda hayırlısı ☺
Çok silik bir çizgi gördüm canım hayırlı olsun ama 2 günde bir beta hcg yaptırİki gün var adetime sabah sekizde yaptım sizce var mıı kızlar varsa inşallah 2020 Mayıs annesi olabilirim
İnşallahh bakalımHakkınızda hayırlısı inşallah o güzel haberi alırsınız siz de.
Dün 623 çıktı betaBende varım kızlarbeta degeri cuma 50 çıktı yarın tekrar verecem sizlerin betası kaç ☺
Tamam canimİdrar tahlili yaptım ben yarın kan tahlili yaptıracağım o zaman paylaşırım.
İkinci güne bir veriyor musun canım yoksa ilk değerin mi buDün 623 çıktı beta
İlk değer bu yarın tekrarlıcamİkinci güne bir veriyor musun canım yoksa ilk değerin mi buhayırlı olsun bu arada
Bende yarın verecem inşallah kat kat artmıştır hayırlısı ile canımİlk değer bu yarın tekrarlıcam
Ayy hayırlı olsun Rabbime çok şükür bende gördüm bu ay çift çizgi...Ve çift çizgi....
Benimki cuma günü 1269 çıktı çok şükür RabbimeBende varım kızlarbeta degeri cuma 50 çıktı yarın tekrar verecem sizlerin betası kaç ☺
İlk gebeliğimde adet günü öğrendim bu ikinci adetim 3 gün geçince öğrendim :) inşallah canım seninkide katlanır yaz burdan merak ederimBende yarın verecem inşallah kat kat artmıştır hayırlısı ile canımböyle erken öğrenmek de iyi değilmiş insan stres oluyor ☺