2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar doktorlarınız kan tahlilini kaç kez istedi? Benimki ilk öğrendim iki gün sonra yine yaptır dedi bir daha istemedi. Sizce yaptırmalı mıyım bir tane daha?
Bence de 2 kere yeterli. İçine sinmezse yine verırsın

Doktor bana da dün progesteron iğne verdi 3 günde bir kalçadan dedi. Tüp bebek benimkisi. Sizlere verdi mi? Sizce de gerekli mi. Durduk yere niye aldım hiç anlamadim

Doktor bana da dün progesteron iğne verdi 3 günde bir kalçadan dedi. Tüp bebek benimkisi. Sizlere verdi mi? Sizce de gerekli mi. Durduk yere niye aldım hiç anlamadim
Bana suan takviye ya da ilac hicbir sey vermedi pazartesi gunu ilk kontrolum olacak kismetse belki o zaman birseyler verir. Benimki catlatma ignesiyle oldu ama tup bebekte isler nasil ilerliyor bilmiyorum belki gerekli birseydir. Ya da sadece tedbir olsun diye de vermis olabilir düsügü engelliyor progestan hormonu. Yalniz uyku hali ve bir miktar bas donmesi yapabilir bol bol dinlenmeye çalis :)

Belki garantilemek istemiştir. Tahmin edilemeyen bi durumdan dolayi düşük olmasini engellemek istemistir. Risk olsaydi sana da dikkat etmen konusunda uyarida bulunurdu. Icini rahat tut.

Kizlar ben besinci hafta icindeyim ama hic mide bulantim yok normal mi boyle olmasi? Bir arkadaşım bulanti olmayanlarda genelde dusuk oluyor demisti kafam buna takildi

Kizlar ben besinci hafta icindeyim ama hic mide bulantim yok normal mi boyle olmasi? Bir arkadaşım bulanti olmayanlarda genelde dusuk oluyor demisti kafam buna takildi
Bulantı kişiden kişiye göre değişir bnde de olmuyordu mesela.içini ferah tut kanama leke olmadığı sürece sorun yok

Benim arkadaşın bebeği de tüp bebek o da kullandı 7 aya yakın hem de şu an oğlu var 1 yasında darısı sana cnm

Kızlar bugün tekrar doktora gittim karından usg ile keseye baktı 5,35 mm dedi oğlumda 4+6 haftada kese 7 mm di bunda niye küçük dedim daha o haftada değilsin dedi olur mu hiç 5+4 olduk son adet tarihine göre dedim cevap vermedi sizce sağlıklımı ilerliyor bu gebelik dedim onun garantisini veremem eve sağlam gideceğinin garantisi var mı dedi 16 eylülde gel kalp atışına bakalım dedi ama ben daha ona gitmeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…