2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
10 gün sonra görebilirsin

ben 4+3 te gördüm kesecği de tabi boyutu vs bişiler dedi kadın ama heyecandan aklımda bile değil. yarın gidiyoruz yeniden ama yarın 5+4 oluyoruz, kalp atışı henüz duyulmaz sanıyorum.
Benimde bugun 5+5 ayniyiz heralde. Ama doktor 4 gün geriden dedi ilk gittigimde. Siz yarin kalbi duyarsaniz bende giderim tekrar haberlerinizi bekliyorum

Benimde bugun 5+5 ayniyiz heralde. Ama doktor 4 gün geriden dedi ilk gittigimde. Siz yarin kalbi duyarsaniz bende giderim tekrar haberlerinizi bekliyorum

ben 5+3 üm bugün. yarın kalp atışı duyabileceğimizi sanmıyorum ya daha küçük değil mi? tahliller için çağırıyordur diye düşündüm açıkcası.

ben 5+3 üm bugün. yarın kalp atışı duyabileceğimizi sanmıyorum ya daha küçük değil mi? tahliller için çağırıyordur diye düşündüm açıkcası.
Tahlilleri yapmadiysa onun icindir evet. Ben verdim kanlari hep ama hic takviye falan vermedi. Size verecek mi bakalim

Sağol desteğin için

Kızlar doktorlarınız kan tahlilini kaç kez istedi? Benimki ilk öğrendim iki gün sonra yine yaptır dedi bir daha istemedi. Sizce yaptırmalı mıyım bir tane daha?

Kızlar doktorlarınız kan tahlilini kaç kez istedi? Benimki ilk öğrendim iki gün sonra yine yaptır dedi bir daha istemedi. Sizce yaptırmalı mıyım bir tane daha?
Benden toplamda 3kez istedi.ilk sonucum catlatma ignesinin 13.gunuydu bu yuzden 15. ve 17.gunlerde tekrar sonuc istedi. eger igne falan kullanmadiysan iki sonuc yeterli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…