Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kullanmadım cnm sağol cvp verdiğin içinBenden toplamda 3kez istedi.ilk sonucum catlatma ignesinin 13.gunuydu bu yuzden 15. ve 17.gunlerde tekrar sonuc istedi. eger igne falan kullanmadiysan iki sonuc yeterli bence
Yok kullanmadım cnm sağol cvp verdiğin içinBenden toplamda 3kez istedi.ilk sonucum catlatma ignesinin 13.gunuydu bu yuzden 15. ve 17.gunlerde tekrar sonuc istedi. eger igne falan kullanmadiysan iki sonuc yeterli bence
Amiiiiin inşallahCümlemizinki inş.Rabbim senin de hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Bence de 2 kere yeterli. İçine sinmezse yine verırsınKızlar doktorlarınız kan tahlilini kaç kez istedi? Benimki ilk öğrendim iki gün sonra yine yaptır dedi bir daha istemedi. Sizce yaptırmalı mıyım bir tane daha?
Bana suan takviye ya da ilac hicbir sey vermedi pazartesi gunu ilk kontrolum olacak kismetse belki o zaman birseyler verir. Benimki catlatma ignesiyle oldu ama tup bebekte isler nasil ilerliyor bilmiyorum belki gerekli birseydir. Ya da sadece tedbir olsun diye de vermis olabilir düsügü engelliyor progestan hormonu. Yalniz uyku hali ve bir miktar bas donmesi yapabilir bol bol dinlenmeye çalis :)Doktor bana da dün progesteron iğne verdi 3 günde bir kalçadan dedi. Tüp bebek benimkisi. Sizlere verdi mi? Sizce de gerekli mi. Durduk yere niye aldım hiç anlamadim
Belki garantilemek istemiştir. Tahmin edilemeyen bi durumdan dolayi düşük olmasini engellemek istemistir. Risk olsaydi sana da dikkat etmen konusunda uyarida bulunurdu. Icini rahat tut.Doktor bana da dün progesteron iğne verdi 3 günde bir kalçadan dedi. Tüp bebek benimkisi. Sizlere verdi mi? Sizce de gerekli mi. Durduk yere niye aldım hiç anlamadim
Evet çok güzel oldu ,inşallah siz de duyarsınız yakın vakitteNe güzel sürpriz olmus size kalbinide duyup gelmişsiniz darisi basimiza artik
Bulantı kişiden kişiye göre değişir bnde de olmuyordu mesela.içini ferah tut kanama leke olmadığı sürece sorun yokKizlar ben besinci hafta icindeyim ama hic mide bulantim yok normal mi boyle olmasi? Bir arkadaşım bulanti olmayanlarda genelde dusuk oluyor demisti kafam buna takildi
Benim arkadaşın bebeği de tüp bebek o da kullandı 7 aya yakın hem de şu an oğlu var 1 yasında darısı sana cnmDoktor bana da dün progesteron iğne verdi 3 günde bir kalçadan dedi. Tüp bebek benimkisi. Sizlere verdi mi? Sizce de gerekli mi. Durduk yere niye aldım hiç anlamadim
İnsaallah canim Rabbim saglikla kavusmak nasip etsin hepimizeBulantı kişiden kişiye göre değişir bnde de olmuyordu mesela.içini ferah tut kanama leke olmadığı sürece sorun yok
Ben de 5 haftalığım mide bulantım hiç yokKizlar ben besinci hafta icindeyim ama hic mide bulantim yok normal mi boyle olmasi? Bir arkadaşım bulanti olmayanlarda genelde dusuk oluyor demisti kafam buna takildi
Bakalim baslayacak mi yoksa bulantisiz bir hamilelik mi gecirecegizBen de 5 haftalığım mide bulantım hiç yok
İnşallah bulantısız geçerBakalim baslayacak mi yoksa bulantisiz bir hamilelik mi gecirecegiz
Aminİnşallah bulantısız geçer
Benim de hic yok arada bir yanma oluyor o kadarKizlar ben besinci hafta icindeyim ama hic mide bulantim yok normal mi boyle olmasi? Bir arkadaşım bulanti olmayanlarda genelde dusuk oluyor demisti kafam buna takildi