2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bat 9 mart ama bugün kasığımda hafif batma var doktor bu haftayı iyi degerlendir dedi hamile olabilir miyim sizde de var mı böyle belirti

Gebeligini öğrenen buraya geliyo kız. 🤣🤣 Ben hala burada devam edebilme ihtimali içindeyim. 29 kasimda doğuriyorum bu ay bu işi becerirsem. 🤣🤣
Ahhahaha bende Kasım annesi olacağım eğer değerlendirdiğim günler Tutmussa ondan geldim kız bende 😁😁

Gebeligini öğrenen buraya geliyo kız. 🤣🤣 Ben hala burada devam edebilme ihtimali içindeyim. 29 kasimda doğuriyorum bu ay bu işi becerirsem. 🤣🤣
Gebelik öğrenmeden bekleyen var kız hala okudum tüm sayfayı bastan sona ondan yazdm bende ahahahha.... Totem yapıyoruz biz 😁

Selamm kızlar bende varım bat 4 Mart Aralık'ta düşük sonrası parça kalması sonucunda kürtaj yaşadım bu ay denemelere başladım hadi hayırlısı eğer tutarsa Kasım annesi olabilirim umarım 😍😍

Endiselenme canim dollenme zamanina gore beta hcg degisirr. Ilerleyen zamanlarda artmazsa sikintili ama su an gayet iyi :) benimde adet gunume bi hafta var kan testinde 55 çıktı doktor normal dedi bidaha test yapim artisina bakalim dedi. Gebesin yani ilerleyen gunlerde daha cok artar
Kız adete 1 hafta varken nasıl anladın da test yaptın benimde 1 hafta var ama yapmaya cesaret edemem sanirimm o_O

Merhabalar benimde bat 26 Şubat belki bende 1 kasim annesi olabilirim 😄 midem çok yanıyor iştahsızlık var birde beyaz akıntı test yapmaya da erken bakalim sonuç ne olucak 😘 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım naptın adet oldun mu?

Günaydın kizlaar. Benim de batim 5 mart ve hissiyatlarima göre 2. Bebeğime hamileyim insallah :) bekleyip göreceğiz bakalım.
Benimde Allah izin verirse ikinci olcak cnm birinci kaç yaşındaydı senin😊
merhaba bende geldim 🥰
1 kızım var 6 yaşında bu 5.denememiz
bat 9 10 mart 23 subatta yumurtlama gördüm 24 siliklesti 21 23 24 26 değerlendirdim önceside var ama O önemli deil diye yazmadım inşallah hepimiz bu ay güzel haberler aliriz kasim annesi oluruz 🥰🤲🤲🤲
bu ay devlette yumurtada gördüm 11.gün gitmiştim solda 1 sağda 3 yumurta vardı hayırlısı inşallah 🤲🤲🤲
Aaa kız sende mi burdaydn hadi inşallah bu ay beraber hamiş oluruz u topiktede yoldaş oluruz 😍😍🤭

Bugün kan verdim negatif birde prolaktin yüksek çıktı gebeliği engelliyorms ilaca başladım nasip hayırlısı olsun
Ayne. Öyle canım herşeyin hayırlısı 🙏 evet prolaktin engelliyor ama ilaçla düşer değerin merak etme 😊

X