- 7 Şubat 2020
- 470
- 450
- 30
Gozun aydin canm hayrli olsn :)Kızlar hamileyimmm bugün keseyi gordummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozun aydin canm hayrli olsn :)Kızlar hamileyimmm bugün keseyi gordummm
İnşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun.heyecanlı oluyor tabi .ben Cumartesi günü gidecem inşallahBenimde guzel ilerliyor ins hep boyle haftaya randevum var cok heyecanliyim zaman gecmiyorrr kalp atisini duymak istiorum artik
EvetNasıl yani ne zamandı derken .adetten ne kadar süre mı demek istediğiniz anlamadım
Adetime 4 gün kala ögrendim o düşük değerleri sonrq adet geçince arttı çok şükür .stres yapmayalım aslında Allah’a teslim olalım.o neye razı ise rabbim nasip etsin inşallah.ve o ol derse oluverir
Gebeligini öğrenen buraya geliyo kız. Ben hala burada devam edebilme ihtimali içindeyim. 29 kasimda doğuriyorum bu ay bu işi becerirsem.Aaa böyle bir topik mi var mıs bende geldim o zamn
Benimde bat 5mart
Beni ki de 5mart benim de 2.bebiş hadi inşallahGünaydın kizlaar. Benim de batim 5 mart ve hissiyatlarima göre 2. Bebeğime hamileyim insallah :) bekleyip göreceğiz bakalım.
Ahhahaha bende Kasım annesi olacağım eğer değerlendirdiğim günler Tutmussa ondan geldim kız bendeGebeligini öğrenen buraya geliyo kız. Ben hala burada devam edebilme ihtimali içindeyim. 29 kasimda doğuriyorum bu ay bu işi becerirsem.
Gebelik öğrenmeden bekleyen var kız hala okudum tüm sayfayı bastan sona ondan yazdm bende ahahahha.... Totem yapıyoruz bizGebeligini öğrenen buraya geliyo kız. Ben hala burada devam edebilme ihtimali içindeyim. 29 kasimda doğuriyorum bu ay bu işi becerirsem.
Banane banane ben de olcam.Ahhahaha bende Kasım annesi olacağım eğer değerlendirdiğim günler Tutmussa ondan geldim kız bende
Tutmuştur insallah böyle olAhhahaha bende Kasım annesi olacağım eğer değerlendirdiğim günler Tutmussa ondan geldim kız bende
Hahahah inşaallah inşaallahBanane banane ben de olcam.
Sende canım benim ikimiz de olalımTutmuştur insallah böyle ol
Kız adete 1 hafta varken nasıl anladın da test yaptın benimde 1 hafta var ama yapmaya cesaret edemem sanirimmEndiselenme canim dollenme zamanina gore beta hcg degisirr. Ilerleyen zamanlarda artmazsa sikintili ama su an gayet iyi :) benimde adet gunume bi hafta var kan testinde 55 çıktı doktor normal dedi bidaha test yapim artisina bakalim dedi. Gebesin yani ilerleyen gunlerde daha cok artar
Canım naptın adet oldun mu?Merhabalar benimde bat 26 Şubat belki bende 1 kasim annesi olabilirim midem çok yanıyor iştahsızlık var birde beyaz akıntı test yapmaya da erken bakalim sonuç ne olucak Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benimde Allah izin verirse ikinci olcak cnm birinci kaç yaşındaydı seninGünaydın kizlaar. Benim de batim 5 mart ve hissiyatlarima göre 2. Bebeğime hamileyim insallah :) bekleyip göreceğiz bakalım.
Aaa kız sende mi burdaydn hadi inşallah bu ay beraber hamiş oluruz u topiktede yoldaş oluruzmerhaba bende geldim
1 kızım var 6 yaşında bu 5.denememiz
bat 9 10 mart 23 subatta yumurtlama gördüm 24 siliklesti 21 23 24 26 değerlendirdim önceside var ama O önemli deil diye yazmadım inşallah hepimiz bu ay güzel haberler aliriz kasim annesi oluruz ❤
bu ay devlette yumurtada gördüm 11.gün gitmiştim solda 1 sağda 3 yumurta vardı hayırlısı inşallah ❤
Bugün kan verdim negatif birde prolaktin yüksek çıktı gebeliği engelliyorms ilaca başladım nasip hayırlısı olsunCanım naptın adet oldun mu?
Ayne. Öyle canım herşeyin hayırlısı evet prolaktin engelliyor ama ilaçla düşer değerin merak etmeBugün kan verdim negatif birde prolaktin yüksek çıktı gebeliği engelliyorms ilaca başladım nasip hayırlısı olsun