2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Geç olsun güç olmasın canım hayırlı zamanda hayırlı yavrular göbdersin Rabbim hepimize 😊😊
Ama bence burda olmamız da bir dua şeklii
Bence Kasım anneleri belirecek yavaş yavaşş hissediyoruumn
Hiç Kasım anası yok mu yaaa gelin de azcık bize umut olunn 😍😍😄😄
Kasım anası olucam inşallah kısmet olursa tabi bu akşam bir haftalık hamile olduğumu öğrendim son adet tarihime göre 3 haftalık hamileyim 🙈

Kız adete 1 hafta varken nasıl anladın da test yaptın benimde 1 hafta var ama yapmaya cesaret edemem sanirimm o_O
Sabirsizlik diyelim. Hic evde test yapmadim bi hafta kala kan verdim. Veee hamile oldugumu ogrendim. :) goguslerim hassaslasmisti birde bas donmem vardi. Bunlarida gorunce bi ihtimal dedm ve hakli ciktm :)

Benimde Allah izin verirse ikinci olcak cnm birinci kaç yaşındaydı senin😊

Aaa kız sende mi burdaydn hadi inşallah bu ay beraber hamiş oluruz u topiktede yoldaş oluruz 😍😍🤭
Evet kuzum ben her yerdeyim 🤭
Amin kuzum insallah 🤲🤲🤲❤ neguzel olur tadından yenmez 😍😍😍🤭

Benimde 20si yumurtlamaydı 😊 5mart benimde 😊😊
Hadi bekleyelim hayırlısyla 🙏🏿🌼😊
Bu mübarek kandilde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar versin 🤲🤲🤲🥰
Regaip kandilin mübarek olsun canım🤲💐

Bu mübarek kandilde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar versin 🤲🤲🤲🥰
Regaip kandilin mübarek olsun canım🤲💐
Seninde canım benim.. Amin 🙏🏿💕
Güzel haberleri paylasmak nasip olsun önümüzdeki haftalarda tek tek 🤩

Edi sen de mi buradasın, hoş geldin :KK200: :cool: Kasım anası oluyormuşuz diyollaaa
Günaydın canom.. Hos buldum... 😊
Ahhahaha aynen bu topik i görünce sasırdım bir de kazen açmıs bunu 😁
Bende yazdm okudum hepsini kimler var kimler ne totemler var 😁

Günaydın canom.. Hos buldum... 😊
Ahhahaha aynen bu topik i görünce sasırdım bir de kazen açmıs onu 😁
Bende yazdm okudum hepsini kimler var kimler ne totemler var 😁
Ben sırayla totem yapa yapa gidiyorum bakalım :KK70: Burada kalıcı oluruz umarım.

Ayy hadi bakalım :dua: Rüyalar gerçek olsa:KK200:
Ben bu kadr rüya da görmezdim ya ve gerçek hayatta inan var ya hiç aklıma gelmiyor hatta emin miyim diye korku basıyor ya tuttuysa diye ahahaha ama kk ye gelince 😱 gaza geliyorum sanırım ahahahah...

X