2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy canım benim maşallah Allah hayırla kucağına almayı nasip etsinn ❤❤
Allah razı olsun canım yeni öğrendim bende geldim öyle grubunuza ❤
Ben bu kadr rüya da görmezdim ya ve gerçek hayatta inan var ya hiç aklıma gelmiyor hatta emin miyim diye korku basıyor ya tuttuysa diye ahahaha ama kk ye gelince 😱 gaza geliyorum sanırım ahahahah...
ben hep rüya görüyodum önceki gece rüyamda test yaptığımı hamile olduğumu görüyodum dün akşam hem evde hem kanda test yaptım hamileydim 🙈 bişey sorucam benim sat tarihi 1 şubat ben kasım annesi oluyorum değil mi

1mart

ben hep rüya görüyodum önceki gece rüyamda test yaptığımı hamile olduğumu görüyodum dün akşam hem evde hem kanda test yaptım hamileydim 🙈 bişey sorucam benim sat tarihi 1 şubat ben kasım annesi oluyorum değil mi
Evet canım Kasım oluyor 😊

Bende hep rüya görüyorm bakalım hayr olsun inşaallah 🙏🏿 😁😁

Benim de bat 3 Mart yoğun olarak bu ay hamile olduğumu hissediyordum ancak sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm acaba çok mu erken yaptım testi 🤔

Benim de bat 3 Mart yoğun olarak bu ay hamile olduğumu hissediyordum ancak sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm acaba çok mu erken yaptım testi 🤔
evet çok erken biliyorum dayanamıyorsun bi an önce öğrenmek istiyorsun bende şuan öyleyim ama çok erken ☹️

Slm hanimlar bende 24/2 kan testinde hamile oldugumu ogrendim. Bir oglum var 5e gircek, insallah hersey yolunda giderse 8 ay sonra ikinci bebisim olcak.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin🤲

Benimde bat 6 mart cok heycanliyim bakalim bu ay tuttumu hamileligi bekleyenler belirtilerinz varmi 8 gun var bata ama hissetigim bisi yok🙈🙈🙈 erken mi belirtiler icin yoksa ben bosa mi hayal kuruyorum🙈ayrica hayirli kandiller rabbim hepimize sagligi omurluk omru torunlarini gorcek kadar uzun salih evlatlar nasip etsinnnnn aksam dualarimiza 2020 kaism annlerindeki herkeside ekleylim💕💕💕

Benimde bat 6 mart cok heycanliyim bakalim bu ay tuttumu hamileligi bekleyenler belirtilerinz varmi 8 gun var bata ama hissetigim bisi yok🙈🙈🙈 erken mi belirtiler icin yoksa ben bosa mi hayal kuruyorum🙈ayrica hayirli kandiller rabbim hepimize sagligi omurluk omru torunlarini gorcek kadar uzun salih evlatlar nasip etsinnnnn aksam dualarimiza 2020 kaism annlerindeki herkeside ekleylim💕💕💕
amin inşallah 🙏benim kasiklarimda batma,cabuk acıkma ve memeucu acısı cekiyorum inşallah hamileyimdir.benim bat 5 mart

X