2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar belirtilriniz neydi? Nasıl şüphelendiniz hamilelikten? Bakalım bende de var mı aynı belirtiler
Ben şüphelenmedim şöyle düşündüm yumurtlama günüm üzerinden 9gün geçti varsa çıkar bir deneyim ddim ama yne de testi erken yaptıgım ı biliyordum
Sonrasında silikte olsa çıktı, aksamına tekrarladım daha belirgindi
Erken öpğrenmş oldum sonra kan verdim filan

Valla iyi ki varsın canım içimi rahatlatıyorsun
Hmm annem ve ablam gibi geçiririm heralde diye düşünüyordum kiiiii tezimi çürüttün

Valla iyi ki varsın canım içimi rahatlatıyorsun
Hmm annem ve ablam gibi geçiririm heralde diye düşünüyordum kiiiii tezimi çürüttün

İnşallah seninki daha kolay geçer
Hiç kimse ile kıyaslama tadını çıkarın bugünlerin bile
Evham yapmayın dicem yapacaksınız ama ne kadr az yaparsanız o kadr mutlu olacaksınız

İnşallah seninki daha kolay geçer
Hiç kimse ile kıyaslama tadını çıkarın bugünlerin bile
Evham yapmayın dicem yapacaksınız ama ne kadr az yaparsanız o kadr mutlu olacaksınız
ilk cidden farklıymış baksana sen kıpır kıpır ben endişe dolu

Kızlar şimdi çıktı sonuç.
12.85.
Ovulasyon dan sonra tam 10. Gün.
Değer normal mi acaba biraz düşük değil mi ya

Sen baya erken öğrenmişsin benimde 12.gün yumurtlamadan sonra

Kızlar şimdi çıktı sonuç.
12.85.
Ovulasyon dan sonra tam 10. Gün.
Değer normal mi acaba biraz düşük değil mi ya
Kişiye göre değişir ve daha 10.gün desin gayet normal önemlii olan en az 2ye katlanması

Doktordan cıktım şükür dış gebelik degilmiş. Kese rahimde göründü . 5+1 haftalık gayet iyi dedi doktorum. Haftaya da kalp atışı için gidecegim. Rabbim her isteyene saglıkla nasip etsin inşallah
Hadi inşallah canım benim
Gözün aydın

Doktordan cıktım şükür dış gebelik degilmiş. Kese rahimde göründü . 5+1 haftalık gayet iyi dedi doktorum. Haftaya da kalp atışı için gidecegim. Rabbim her isteyene saglıkla nasip etsin inşallah
Gözün aydınn karından mı göründü vajinalmi? Kanda baktımı kaç çıktı beta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…