2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Oo yeni gebişler gelmiş hoş gelmiş 😊❤️

Hayırlı cumalar cümleten 😊
Hiçbir belirti yok bende acaba normal mi diye kafa yoruyorum 🤔
Ayyy daha az önce esimle konustuk 😁
Kızımda o kdr çok kendini belli ederdi ki bu ağrılar belirtiler bi an aklımdan çıkmazdı, dün adet günümdü kızımdaki gbi ağrım olur adet olacakmıs hissi fikan ddim ama hiç bir sey olmadı.. Ki benn kızımda sürekli wc gider yoksa adet mi oldum diye korkardım...
maşaallah dedim bunda hiç belirti yok hamile oldugumu bile unutuyorum aklıma gelmiyor 😊
O derece yani 🤗
Yani canım illa kendinde belirti arama Dr kontrol gününü bekle sabırla... Sağlıkla gelsin bebişin.. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin 🙏🏿🌼

Kızımda o kdr çok kendini belli ederdi ki bu ağrılar belirtiler bi an aklımdan çıkmazdı, dün adet günümdü kızımdaki gbi ağrım olur adet olacakmıs hissi fikan ddim ama hiç bir sey olmadı.. Ki benn kızımda sürekli wc gider yoksa adet mi oldum diye korkardım...
maşaallah dedim bunda hiç belirti yok hamile oldugumu bile unutuyorum aklıma gelmiyor 😊
O derece yani 🤗
Yani canım illa kendinde belirti arama Dr kontrol gününü bekle sabırla... Sağlıkla gelsin bebişin.. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin 🙏🏿🌼
Ya edi bende de öyle çok kötüyüm sanki heran adet olacakmışım gibi. Bilmesem ki hamileyim adrt ağrısı çekiyorum resmen

Ya edi bende de öyle çok kötüyüm sanki heran adet olacakmışım gibi. Bilmesem ki hamileyim adrt ağrısı çekiyorum resmen
Çok normal işte 😊 bende kızımda öyleydim sonra o agrı geçiyor 😊

Hayırlı cumalar bende beklemedeyim birazdan test alıp yapacağım 2 gun gecikmeyle test artık çıkar diye düşünüyorum sabirsizlandigim için değil belirsizlik son bulsun diye
Hadi inşallah 🙏🏿 canım benim.. Bizleri de haberdar et :dua:

Sat 2şubat....
Bat dündü 😊
Kese için 13mart a randevu aldım 😊 doktorum adet bitimi 10.gün gel dedi 😊
Bende 8.güne aldım randevuyu... 10.gün pazardı🙈😁
İyi yapmışsın benim de sat 3 şubattı. Tüp bebek transferi benimki. Benim de bat 4 marttı. 15 gün sonrasına çağırdı ama ben 3 gün daha erkene gidicem sanırım :-)

O derece yani 🤗
Ya ne bileyim mide bulantısı başlayanlar olmuş bu zamanda şaşırdım açıkçası dedim bende mi anormallik var 😄 her hamilelik kendine has oluyor desene 🤗
Hepimizinki sağlıkla ilerlesin İnşallah hiçbirimiz üzülmeyelim 🙏

İyi yapmışsın benim de sat 3 şubattı. Tüp bebek transferi benimki. Benim de bat 4 marttı. 15 gün sonrasına çağırdı ama ben 3 gün daha erkene gidicem sanırım :-)
Valla bende ertelesem mi diye düşünüyorum.. Sürekli git gel yapamam diye... Gitmişken her seyi toptan görsem kese bebek kalp atısı 😁

Ne zaman transfer yapıldı rabbim sağlıkla kucagınıza aldırsın inşaallah 🙏🏿 💕

Kızlar belirtilriniz neydi? Nasıl şüphelendiniz hamilelikten? Bakalım bende de var mı aynı belirtiler :KK66:

Ya ne bileyim mide bulantısı başlayanlar olmuş bu zamanda şaşırdım açıkçası dedim bende mi anormallik var 😄 her hamilelik kendine has oluyor desene 🤗
Hepimizinki sağlıkla ilerlesin İnşallah hiçbirimiz üzülmeyelim 🙏
Aynen canım benim..
Benim 8.haftadan sonra basladı mide bulantılarm kızımda,
bunda hiç olmaz inşallah die dua ediyorum 🙏🏿
Ah keşkem olmasa annemde hiç olmazmış... Bende de 8. Haftadan 12. Ye kadr devam etmis ti..
Bunda olmaz inşallah.. Her gebelik inan farklı... Aynı annede her bir gebelik bile farklıyken düşünsene 😊😊🌼

X