Altı ay önce dış gebelik geçirdimDış gebelik mı var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Altı ay önce dış gebelik geçirdimDış gebelik mı var?
İnşallah çok çok sağlıklıdır bu defa canımAltı ay önce dış gebelik geçirdim. Şimdi tekrar hamileyim.
Hayırlı cumalar cümletenGünaydın hanımlaar hayırlı cumalar nabersiniz ❤
Ayyy daha az önce esimle konustukHayırlı cumalar cümleten
Hiçbir belirti yok bende acaba normal mi diye kafa yoruyorum
Ya edi bende de öyle çok kötüyüm sanki heran adet olacakmışım gibi. Bilmesem ki hamileyim adrt ağrısı çekiyorum resmenAyyy daha az önce esimle konustuk
Kızımda o kdr çok kendini belli ederdi ki bu ağrılar belirtiler bi an aklımdan çıkmazdı, dün adet günümdü kızımdaki gbi ağrım olur adet olacakmıs hissi fikan ddim ama hiç bir sey olmadı.. Ki benn kızımda sürekli wc gider yoksa adet mi oldum diye korkardım...
maşaallah dedim bunda hiç belirti yok hamile oldugumu bile unutuyorum aklıma gelmiyor
O derece yani
Yani canım illa kendinde belirti arama Dr kontrol gününü bekle sabırla... Sağlıkla gelsin bebişin.. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin ❤
Çok normal işte bende kızımda öyleydim sonra o agrı geçiyorYa edi bende de öyle çok kötüyüm sanki heran adet olacakmışım gibi. Bilmesem ki hamileyim adrt ağrısı çekiyorum resmen
İnşallah hoş geldinMerhaba kızlar inşallah bendr kasım annesi olacağım
Sat ne canım? Kese gördün mü?İnşallah hoş geldin
Benimki de 8 Kasım görünüyor
Sat 2şubat....Sat ne canım? Kese gördün mü?
Hayırlı cumalar bende beklemedeyim birazdan test alıp yapacağım 2 gun gecikmeyle test artık çıkar diye düşünüyorum sabirsizlandigim için değil belirsizlik son bulsun diyeGünaydın hanımlaar hayırlı cumalar nabersiniz ❤
Hadi inşallah canım benim.. Bizleri de haberdar etHayırlı cumalar bende beklemedeyim birazdan test alıp yapacağım 2 gun gecikmeyle test artık çıkar diye düşünüyorum sabirsizlandigim için değil belirsizlik son bulsun diye
İyi yapmışsın benim de sat 3 şubattı. Tüp bebek transferi benimki. Benim de bat 4 marttı. 15 gün sonrasına çağırdı ama ben 3 gün daha erkene gidicem sanırımSat 2şubat....
Bat dündü
Kese için 13mart a randevu aldım doktorum adet bitimi 10.gün gel dedi
Bende 8.güne aldım randevuyu... 10.gün pazardı
Ya ne bileyim mide bulantısı başlayanlar olmuş bu zamanda şaşırdım açıkçası dedim bende mi anormallik var her hamilelik kendine has oluyor deseneAyyy daha az önce esimle konustuk
Kızımda o kdr çok kendini belli ederdi ki bu ağrılar belirtiler bi an aklımdan çıkmazdı, dün adet günümdü kızımdaki gbi ağrım olur adet olacakmıs hissi fikan ddim ama hiç bir sey olmadı.. Ki benn kızımda sürekli wc gider yoksa adet mi oldum diye korkardım...
maşaallah dedim bunda hiç belirti yok hamile oldugumu bile unutuyorum aklıma gelmiyor
O derece yani
Yani canım illa kendinde belirti arama Dr kontrol gününü bekle sabırla... Sağlıkla gelsin bebişin.. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin ❤
Valla bende ertelesem mi diye düşünüyorum.. Sürekli git gel yapamam diye... Gitmişken her seyi toptan görsem kese bebek kalp atısıİyi yapmışsın benim de sat 3 şubattı. Tüp bebek transferi benimki. Benim de bat 4 marttı. 15 gün sonrasına çağırdı ama ben 3 gün daha erkene gidicem sanırım
Ayy ne emeklerle gelmiş yavrun İnşallah sağlıkla kucağına alırsınİyi yapmışsın benim de sat 3 şubattı. Tüp bebek transferi benimki. Benim de bat 4 marttı. 15 gün sonrasına çağırdı ama ben 3 gün daha erkene gidicem sanırım
Aynen canım benim..Ya ne bileyim mide bulantısı başlayanlar olmuş bu zamanda şaşırdım açıkçası dedim bende mi anormallik var her hamilelik kendine has oluyor desene
Hepimizinki sağlıkla ilerlesin İnşallah hiçbirimiz üzülmeyelim ♥