- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
Banada öyle dedi geç yumurtlamandan kaynaklı sıkma canını bozma moralini bence
İnşallah kızlar haftasına göre ztn geç döllendi ztn 38 günde adet oluyorm ama ondanda geç sanrm.Canım geç yumurtlama olmuştur korkma
Olsun canım geç döllenme yeter ki sağlıklı olsunİnşallah kızlar haftasına göre ztn geç döllendi ztn 38 günde adet oluyorm ama ondanda geç sanrm.
İlk hamileliğimde 28.gün idrarda çıktı 5+3haftalıkken kese ve bebek alttan göründü rahmim tersmiş karndan erken dönemde görünmüyomuş
AhahahahahSende kendimi görüyorumben hep evlenmeden evvel 4 çocuk derdim ahahaha...
Kızım oldu ne zormus dedim istemem bir daha dedimsimdilerde istemiş bulunduk işte o da tuttu bu ay nasip
Sırf kızım yalnız kalmasın istedim... Duygularım baslarda çok karısık tı sanırım simdi daha iyiyim
Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin... Duygularını o kdr iyi anlıyorum ki
Bugun kardesim le ilk gebeliğimde kaç Dr gezdiğimi hesapladım 8dr gezmişim
Kan sonucun ne çıktı mutlaka yaz burayaAy vallahi bende hala inanamıyorum.
Şimdi kan vermeye gidiyorum zaten
Sen keseyi gördün mü canım... Sanırım görmüştünKan sonucun ne çıktı mutlaka yaz buraya
Haklısın canım. Allaha çok şükür yine de. Sizin birinci çocuk tam abla/abi olur. Cinsiyetini bilmiyorum ondan böyle diyorumAz ama sağlık olsun rabbim aratmamış. 3 senedir 2. Bebe için çabalıyorum. 1.si 8 yaşında
İlk zamanlar gerçekten çok zor oluyor. Bir çocuk zorken kaldı ki ikincisi. Ama inşallah sonradan yaş aldıkça yükü hafifler. Yerini sevgi dolduruyor. Öyle teselli bulunuyor zatenBence ideal.
Başlarda illaki biraz zorlanırız. Ama bir kaç ay sonra kalmaz o zorluk.
Nerdeyse 3 yaşında olmuş olacaklar. Şuanki halleri biraz daha düzelmiş olacak öyle düşün canım
Benim midem iki üç gündüür çok bulanıyo valla bişey yemek istemiyorumYa ne bileyim mide bulantısı başlayanlar olmuş bu zamanda şaşırdım açıkçası dedim bende mi anormallik varher hamilelik kendine has oluyor desene
Hepimizinki sağlıkla ilerlesin İnşallah hiçbirimiz üzülmeyelim♥
Haftaya çarşamba göreceğim inşallah canım bende doktora randevu aldım bakıcaz o zaman ama bence çarşambaya kese görünürSen keseyi gördün mü canım... Sanırım görmüştün
Kalp atısı için mi gidecektin randevu ne zaman
İnşallahHamilelik haberi veren arkadaşlarım sayımız çoğalır daha da inşallah hepimiz hayırlı hamilelikler geçirip hayırlı evlatlar alalım kucağımıza inşallah ❤
Tebrik ederim canımmadetin gecikmiş miydi?
Kaç haftalık bebiş?Benim midem iki üç gündüür çok bulanıyo valla bişey yemek istemiyorum
Kişiye göre değişir ve daha 10.gün desin gayet normal önemlii olan en az 2ye katlanması
Kan sonucun ne çıktı mutlaka yaz buraya
O zaman gayet iyi çıkmış benceAdetim düzensiz canım.
Bugün ovulasyondan sonra 10. Gün.
Yani adetr 4 gün var diyebiliriz
O zaman gayet iyi çıkmış bence
Kız ben ne yapayım o zaman 9.gün öğrendim yumurtlamadan sonraİyi midir ya.
Valla üzüldüm ben nedense.
Hani bazen gebelikler tam oluşmadan adetle atılır ya.
Öyle olacaktı ben mi erken öğrendim dedim acaba.
İnşallah sağlıklıdır sağlıkla devam eder.
Bu hesaba göre salı adet tarihim.
O zaman ben salı vereyim. Hem katlanmış olur belki
Kız ben ne yapayım o zaman 9.gün öğrendim yumurtlamadan sonra