2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Banada öyle dedi geç yumurtlamandan kaynaklı sıkma canını bozma moralini bence
Canım geç yumurtlama olmuştur korkma
İnşallah kızlar haftasına göre ztn geç döllendi ztn 38 günde adet oluyorm ama ondanda geç sanrm.
İlk hamileliğimde 28.gün idrarda çıktı 5+3haftalıkken kese ve bebek alttan göründü rahmim tersmiş karndan erken dönemde görünmüyomuş

Olsun canım geç döllenme yeter ki sağlıklı olsun

Ahahahahah ya ben diyorum bi tane olsun bütün ilgim sevgim ona olsun. Ama ileride kesin fikrim değişir. Vallahi bende gezerim herhalde

Benim bu ay yok galiba normal adet belirtim gibi gögüs agrısı var cok şişliğim olurdu 2 gün kaldı şişlik olmadı 9 mart ı bekliyorum adet günüm

Az ama sağlık olsun rabbim aratmamış. 3 senedir 2. Bebe için çabalıyorum. 1.si 8 yaşında
Haklısın canım. Allaha çok şükür yine de. Sizin birinci çocuk tam abla/abi olur. Cinsiyetini bilmiyorum ondan böyle diyorum yani tam büyük kardeş olur sahiplenir inşallah
Bence ideal.
Başlarda illaki biraz zorlanırız. Ama bir kaç ay sonra kalmaz o zorluk.
Nerdeyse 3 yaşında olmuş olacaklar. Şuanki halleri biraz daha düzelmiş olacak öyle düşün canım
İlk zamanlar gerçekten çok zor oluyor. Bir çocuk zorken kaldı ki ikincisi. Ama inşallah sonradan yaş aldıkça yükü hafifler. Yerini sevgi dolduruyor. Öyle teselli bulunuyor zaten

Benim midem iki üç gündüür çok bulanıyo valla bişey yemek istemiyorum

Hamilelik haberi veren arkadaşlarım sayımız çoğalır daha da inşallah hepimiz hayırlı hamilelikler geçirip hayırlı evlatlar alalım kucağımıza inşallah

Kişiye göre değişir ve daha 10.gün desin gayet normal önemlii olan en az 2ye katlanması

Pazar vericem işte ama ne bileyim bi üzüldüm ya
Benim oğlumda 10 gün gecikmeye 5 bin küsürle öğrenmiştim.
Bunu bu kadar erken ve az değerle öğrenince bi tuhaf oluyorum

O zaman gayet iyi çıkmış bence

İyi midir ya.
Valla üzüldüm ben nedense.
Hani bazen gebelikler tam oluşmadan adetle atılır ya.
Öyle olacaktı ben mi erken öğrendim dedim acaba.
İnşallah sağlıklıdır sağlıkla devam eder.
Bu hesaba göre salı adet tarihim.
O zaman ben salı vereyim. Hem katlanmış olur belki

Kız ben ne yapayım o zaman 9.gün öğrendim yumurtlamadan sonra

Kız ben ne yapayım o zaman 9.gün öğrendim yumurtlamadan sonra

Benimde öyle işte canım. Yumurtlamadan sonra 9. Gün öğrendim.
Değerin kaç senin kan verdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…