2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herkese merhaba Allah izin verirse ben de Kasım annesi olacak gibi duruyorum :)
Hepimizin gebeliği sağlıklı şekilde ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
İnşallah

Bırakabilsemm ya bende ikizden şüpheliyim ailede ikiz çok. Benimde 32 102 267 çıktı iki gün aralıklarla değerler
Sen hangi günler baktırdın...
Kaçıncı günlerindi canım... Sırasıyla yazsana bakim
Bizde de ikiz çok anne tarafında
Benim kızımda değerlerimde şöyleydi 13.gün 48di
15.gün 156ydı

Sen hangi günler baktırdın...
Kaçıncı günlerindi canım... Sırasıyla yazsana bakim
Bizde de ikiz çok anne tarafında
Benim kızımda değerlerimde şöyleydi 13.gün 48di
15.gün 156ydı
Ovulasyon sonrası 9.gün 32 11.gün 102 13.gün 267 daha da vermedim

Güzel ilerlemiş maşaallah
Gerçekten ilk olacağı için o kadar heyecanlıyımki. Bebek bebek diye ölüyorum ablalarımın çocuklarına içim gidiyor çok seviyorum çok düşkünüm çocuklara bşrde kendinin olunca bambaşka

Gerçekten ilk olacağı için o kadar heyecanlıyımki. Bebek bebek diye ölüyorum ablalarımın çocuklarına içim gidiyor çok seviyorum çok düşkünüm çocuklara bşrde kendinin olunca bambaşka
Sende kendimi görüyorum ben hep evlenmeden evvel 4 çocuk derdim ahahaha...
Kızım oldu ne zormus dedim istemem bir daha dedim simdilerde istemiş bulunduk işte o da tuttu bu ay nasip
Sırf kızım yalnız kalmasın istedim... Duygularım baslarda çok karısık tı sanırım simdi daha iyiyim
Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin... Duygularını o kdr iyi anlıyorum ki
Bugun kardesim le ilk gebeliğimde kaç Dr gezdiğimi hesapladım 8dr gezmişim

Doktordan cıktım şükür dış gebelik degilmiş. Kese rahimde göründü . 5+1 haftalık gayet iyi dedi doktorum. Haftaya da kalp atışı için gidecegim. Rabbim her isteyene saglıkla nasip etsin inşallah
Gözün aydınnn çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…