Muhtesem sorular,Gözün aydınnkarından mı göründü vajinalmi? Kanda baktımı kaç çıktı beta
İnşallahHerkese merhaba Allah izin verirse ben de Kasım annesi olacak gibi duruyorum :)
Hepimizin gebeliği sağlıklı şekilde ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Sabırsızlıktan ölüyorummMuhtesem sorular,
Senin muayene ne zamanSabırsızlıktan ölüyorumm
2 gün sonra bir daha ver ama daha çok yeni normal benim 17 çıkmıştı 10. günde doktorum ikiz mı acaba demişti.Kişiye göre değişir ve daha 10.gün desin gayet normal önemlii olan en az 2ye katlanması
Çarşamba günüSenin muayene ne zaman
Ediii 10. Gün neydi değerin2 gün sonra bir daha ver ama daha çok yeni normal benim 17 çıkmıştı 10. günde doktorum ikiz mı acaba demişti.
AhahahhaÇarşamba günü☺ Resmen yıllar var daha
Ahahahha
Allah seni yabenimki de cuma
Ben 11.gün kan verdim 47çıktıEdiii 10. Gün neydi değerin
Ahahaha doğru demis...doktor ne dedi biliyor musun geçen gün. Öncelikle dedeklifliği bırakıyoruz dedi
BırakabilsemmAhahaha doğru demis...
Sen hangi günler baktırdın...Bırakabilsemmya bende ikizden şüpheliyim ailede ikiz çok. Benimde 32 102 267 çıktı iki gün aralıklarla değerler
Ovulasyon sonrası 9.gün 32 11.gün 102 13.gün 267 daha da vermedimSen hangi günler baktırdın...
Kaçıncı günlerindi canım... Sırasıyla yazsana bakim
Bizde de ikiz çok anne tarafında
Benim kızımda değerlerimde şöyleydi 13.gün 48di
15.gün 156ydı
Ovulasyon sonrası 9.gün 32 11.gün 102 13.gün 267 daha da vermedim
Güzel ilerlemiş maşaallahOvulasyon sonrası 9.gün 32 11.gün 102 13.gün 267 daha da vermedim
Gerçekten ilk olacağı için o kadar heyecanlıyımki. Bebek bebek diye ölüyorumGüzel ilerlemiş maşaallah
Sende kendimi görüyorumGerçekten ilk olacağı için o kadar heyecanlıyımki. Bebek bebek diye ölüyorumablalarımın çocuklarına içim gidiyor çok seviyorum çok düşkünüm çocuklara bşrde kendinin olunca bambaşka
Gözün aydınnn çok sevindimDoktordan cıktım şükür dış gebelik degilmiş. Kese rahimde göründü. 5+1 haftalık gayet iyi dedi doktorum. Haftaya da kalp atışı için gidecegim. Rabbim her isteyene saglıkla nasip etsin inşallah