2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herkese merhaba Allah izin verirse ben de Kasım annesi olacak gibi duruyorum :)
Hepimizin gebeliği sağlıklı şekilde ilerlesin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :KK200:
İnşallah 🙏🏿 💕

Bırakabilsemm😂 ya bende ikizden şüpheliyim ailede ikiz çok. Benimde 32 102 267 çıktı iki gün aralıklarla değerler
Sen hangi günler baktırdın... 😊
Kaçıncı günlerindi canım... Sırasıyla yazsana bakim😊
Bizde de ikiz çok anne tarafında 😊
Benim kızımda değerlerimde şöyleydi 13.gün 48di
15.gün 156ydı😊

Sen hangi günler baktırdın... 😊
Kaçıncı günlerindi canım... Sırasıyla yazsana bakim😊
Bizde de ikiz çok anne tarafında 😊
Benim kızımda değerlerimde şöyleydi 13.gün 48di
15.gün 156ydı😊
Ovulasyon sonrası 9.gün 32 11.gün 102 13.gün 267 daha da vermedim😊😊

Güzel ilerlemiş maşaallah 💕😊
Gerçekten ilk olacağı için o kadar heyecanlıyımki. Bebek bebek diye ölüyorum🙂 ablalarımın çocuklarına içim gidiyor çok seviyorum çok düşkünüm çocuklara bşrde kendinin olunca bambaşka🥰

Gerçekten ilk olacağı için o kadar heyecanlıyımki. Bebek bebek diye ölüyorum🙂 ablalarımın çocuklarına içim gidiyor çok seviyorum çok düşkünüm çocuklara bşrde kendinin olunca bambaşka🥰
Sende kendimi görüyorum 😁 ben hep evlenmeden evvel 4 çocuk derdim ahahaha...
Kızım oldu ne zormus dedim istemem bir daha dedim 🤣🤣 simdilerde istemiş bulunduk işte 😁o da tuttu bu ay nasip 😁😁
Sırf kızım yalnız kalmasın istedim... Duygularım baslarda çok karısık tı sanırım simdi daha iyiyim 😁
Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin... Duygularını o kdr iyi anlıyorum ki 😁
Bugun kardesim le ilk gebeliğimde kaç Dr gezdiğimi hesapladım 8dr gezmişim 🙈🤣🤣🤣

Doktordan cıktım şükür dış gebelik degilmiş. Kese rahimde göründü 😁. 5+1 haftalık gayet iyi dedi doktorum. Haftaya da kalp atışı için gidecegim. Rabbim her isteyene saglıkla nasip etsin inşallah 🤲
Gözün aydınnn çok sevindim 🤗

X