2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ayy nasıl bir duygu Arafta kalmak ilk anda sevindim degerim yüksek başladı sonra kese nerde belli degil tüpün patlayabilme ihtimali de var denilince. iki günüdür uyku yok bana.
İçini ferah tut

Benim 2. Gebeliğim
2 yaşında bir oğlum var.
Ama sanki ilk gibi heyecan
Eşime söylemedim daha.
Yarın kan testi yaptırıcam.
İnşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza
Yazılanları sessizce okudum fakat en çok dikkatimi çeken bu oldu. Benim de 20 aylık kızım var. Allah nasip ederse ikinci gelince aralarındaki fark 29 ay olacak. İkisi nasıl olur çok kaygı ediyorum. Yaş aralıkları az mı acabaa. :/

Bakkkk üzülmene değmedi varrrrr . Benimde öyle olmuştu kan verdim çıkmadı 6 gğn sonra idrarda çıktı
İçim içime sığmıyor ama bir yanımda test yanılıyorsa kanda çıkmadı diyorum. Diğer tarafta kasık ağrılarım,baş dönmelerim uyku hali hala devam ediyor.

Az ama sağlık olsun rabbim aratmamış. 3 senedir 2. Bebe için çabalıyorum. 1.si 8 yaşında

İçim içime sığmıyor ama bir yanımda test yanılıyorsa kanda çıkmadı diyorum. Diğer tarafta kasık ağrılarım,baş dönmelerim uyku hali hala devam ediyor.
Bence yanılmıyoor ama daha çok yeni bence yarın kan ver hemen

Kızlar dün gece kasıklarımda ağrı ve yanma vardı gece 4 e kadar uyku tutmadi sizde de var mi böyle durumlar doktora gitsem mi acaba
Ya ben de aşırı derecese bulantılar başladı bide gece sıcak basmalarından yatamıyorum ben
Aranıza bende geldim hanımlar
Az önce evde testle öğrendim.
Yarın netleştiririz inşallah
Ya nasıl sevindim demek hamilesin seni hangi topiktw görmüştüm hatırlamıyorum ama konuşmuştuk Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kasım annesi

Cansu adetine daha varmış kanda çıkmayanilir belki kana gittiğin günün akşamı döllendi bilemezsin ki bence bekle yarın sabah ilk idrarınla da bi test yap

Bence ideal.
Başlarda illaki biraz zorlanırız. Ama bir kaç ay sonra kalmaz o zorluk.
Nerdeyse 3 yaşında olmuş olacaklar. Şuanki halleri biraz daha düzelmiş olacak öyle düşün canım

Ay vallahi bende hala inanamıyorum.
Şimdi kan vermeye gidiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…