Canim bir kaç doktordan dinlemiştim sütten kesmeye gerek yok diye.. senin sütten kesmek için başka bir sebebin var ni bilmiyorum ama hamilelik yuzundense bi doktoruna danış istersen kesmeden..hayırlı olsun bu arada yeni bebisKızlar merhaba kızım 10 ay 20 günlük şuan ve ben hamile olduğumu öğrendim çok duygusalım ve sütten kesmem gerek hangi mamayı vermeliyim sizce
Cok geçmiş olsun canim atlatmissiniz cok sukurakciğer enf oldu. kan değerlerinde bazı değerleri çok yükseldi. iğne falan vurulduk. en son hırıltısı varken son bir hafta daha şurup kullandık. nasıl üşüttü anlamadım bende.
Benimkide öyleydi elinle yedir alışır kendi yediklerinden ver alışıyorlar benimki alıştıKızlar yardımmmmoğlum çok iştahsız zormyemek yiyor. Burda okuyorum siz ne güzel şeyler yediriyorsunuz ama yaşımıza geldik hala parçalı gıda yiyemiyoruz çorbada pirinç ağzına gelse öğürüyor ya da dışarı atıyor çok bunaldım benim gibi olan varmı bu çocuk pütürlü yiyemicek mi ya
Canim benim bebegimin kilosu da 9 boyu da 75. 2hafta var yasinaKızlar bebeğinizin 1 yaş boy kiloları nedir kıyas yapmak değil niyetim bebegimin boyu kısa mi normale göre acaba diye soruyorum
10 kg 75 cm gibi boyu kilosu
Maşallah canımCanim benim bebegimin kilosu da 9 boyu da 75. 2hafta var yasina
Bende bendeKizlar ben bu aralar çok duygusalim doğum günü yaklaşıyor diye sanırım bebeğimin yüzüne bakıp ağlıyorum küçülmüş kiyafetlerine resimlerine videolarina geçirdiğim sürece normal mi bu bi anda gözyaşlarım çeşme gibi açılıyor
Benmde d. Günü 24 kasımda, 10800 kilo 74 boy. Bende boyu kısa gibi mi diyorum ya. Resmen kısa ve şişman şu an kızımKızlar bebeğinizin 1 yaş boy kiloları nedir kıyas yapmak değil niyetim bebegimin boyu kısa mi normale göre acaba diye soruyorum
10 kg 75 cm gibi boyu kilosu
biz de ek gıdada zorlanıyorduk, gerçekten çok zor alıştırdık ve bebeği asla zorlamamamız gerektiğini anladık. Mesela sevmediği bir besin ve yedirmeniz mi gerekiyor, bebeğin seveceği bir lezzet ile karıştırın. Hero baby organik bebek bisküvisi katıyorum ben sebzeli öğünlere. Çok kolay kabul ediyor. Katkısız, organik olduğu için kafamda soru işareti de yok. siz de bu şekilde katkısız, organik ve bebeğinizin sevebileceği şeylerle diğer ürünleri karıştırarak deneme yapabilirsiniz.Maşallah valla senin bebise benimki daha donemiyor bile 18 gün sonra 8 aylik olucak ama belki ondan sonra döner ek gıda da yemiyor hemen kusuyör geri napsam bilemedim siz zorlandiniz mi peki ek gıda da
Ne bu? Hero baby reklamı mı?biz de ek gıdada zorlanıyorduk, gerçekten çok zor alıştırdık ve bebeği asla zorlamamamız gerektiğini anladık. Mesela sevmediği bir besin ve yedirmeniz mi gerekiyor, bebeğin seveceği bir lezzet ile karıştırın. Hero baby organik bebek bisküvisi katıyorum ben sebzeli öğünlere. Çok kolay kabul ediyor. Katkısız, organik olduğu için kafamda soru işareti de yok. siz de bu şekilde katkısız, organik ve bebeğinizin sevebileceği şeylerle diğer ürünleri karıştırarak deneme yapabilirsiniz.
Hanımefendinin 20 mesajından 10u hero baby övücü içerikli o yüzdenNiye öyle dedin kız
Canım dede babanne kovit oldu biraz geç kutlayacağız galiba trendyolda paket şeklinde süsleme getirttim baya kapsamlı pasta yaptıracağım evdende salata dolma türü kete poğaça bir de hedik kaynatmayi düşünüyorum dış hediği yapmadim malum öyle sen ne yapıyorsun
Canim ben perinin dogum gunu tasarimi diye bir sayfadan satin aldim.konsept yaptim.guzeldi fotograf cekimi oldu kardesim annem kaynanam eltim vardi..oyle güzeldi yani annemleri ayri kaynnmlari ayri aldim.Merhaba arkadaşlar.nasılsınız? Okula başladığımdan beri pek yazamıyorum. Minnoslarin doğum.günleri geldi çattı. Hatta bazıları girdi bile. Naptınız doğum günlerine ?Ne yapacaksınız acaba
Aa geçmiş olsun, sıkıntısızca atlatsınlar inşallah, bizim de öyle aile içinde küçük bi pasta kesimi yaparız, süsleme falan çok bir şey yapamayacağım Ufak tefek şeyler işte.Canım dede babanne kovit oldu biraz geç kutlayacağız galiba trendyolda paket şeklinde süsleme getirttim baya kapsamlı pasta yaptıracağım evdende salata dolma türü kete poğaça bir de hedik kaynatmayi düşünüyorum dış hediği yapmadim malum öyle sen ne yapıyorsun