2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar yardımmmm oğlum çok iştahsız zormyemek yiyor. Burda okuyorum siz ne güzel şeyler yediriyorsunuz ama yaşımıza geldik hala parçalı gıda yiyemiyoruz çorbada pirinç ağzına gelse öğürüyor ya da dışarı atıyor çok bunaldım benim gibi olan varmı bu çocuk pütürlü yiyemicek mi ya

Kızlar merhaba kızım 10 ay 20 günlük şuan ve ben hamile olduğumu öğrendim çok duygusalım ve sütten kesmem gerek hangi mamayı vermeliyim sizce
Canim bir kaç doktordan dinlemiştim sütten kesmeye gerek yok diye.. senin sütten kesmek için başka bir sebebin var ni bilmiyorum ama hamilelik yuzundense bi doktoruna danış istersen kesmeden..hayırlı olsun bu arada yeni bebis

Benimkide öyleydi elinle yedir alışır kendi yediklerinden ver alışıyorlar benimki alıştı

Canim benim bebegimin kilosu da 9 boyu da 75. 2hafta var yasina
Maşallah canım
Doktora götürdüm kontrolde hepsini sordum gayet güzel normal dedi doktor boyuna ve kilosuna persentil cetvelinden baktı yüzde 50 'nın üstünde felan dedi iyi oldu gittiğimiz kontrolünü de yaptırmış olduk

Bende bende

Ay ben de çok duygusal oluyorum çoğu zaman dün gece bebeğime sarılıp ağladım mutluluktan şükür den
Ne çabuk geçiyor günler 1 yaşına geldiler ya sanki daha dün gibi ne güzeldi herşeye rağmen hamilelik ve paylaşımlar o heyecanlar bu kadar yorucu olmasa hemen bir bebek daha doğurmak isterdim

Maşallah valla senin bebise benimki daha donemiyor bile 18 gün sonra 8 aylik olucak ama belki ondan sonra döner ek gıda da yemiyor hemen kusuyör geri napsam bilemedim siz zorlandiniz mi peki ek gıda da
biz de ek gıdada zorlanıyorduk, gerçekten çok zor alıştırdık ve bebeği asla zorlamamamız gerektiğini anladık. Mesela sevmediği bir besin ve yedirmeniz mi gerekiyor, bebeğin seveceği bir lezzet ile karıştırın. Hero baby organik bebek bisküvisi katıyorum ben sebzeli öğünlere. Çok kolay kabul ediyor. Katkısız, organik olduğu için kafamda soru işareti de yok. siz de bu şekilde katkısız, organik ve bebeğinizin sevebileceği şeylerle diğer ürünleri karıştırarak deneme yapabilirsiniz.

Ne bu? Hero baby reklamı mı?

Merhaba arkadaşlar.nasılsınız? Okula başladığımdan beri pek yazamıyorum. Minnoslarin doğum.günleri geldi çattı. Hatta bazıları girdi bile. Naptınız doğum günlerine ?Ne yapacaksınız acaba

Biz doğum gününü atlattık şahane geçti diyebilirim. Önce gününde evde küçük bi pasta ile kutladık çok eğlenceli fotoğraflar çektik sonra haftasonu akrabalarla oyun evinde kutladık 50 kişilik mini bi düğün gibi oldu taki merasimi falan oğlum baya eğlendi sanki biliyo kendi doğum günü sıpa.kuzenleriyle bol bol oynadı gecenin sonunda uyuyakaldı eve gelince altını değiştirdik, pijamalarıni giydirdik ona rağmen uyanmadı o kadar yorulmuş. Gecenin en çok egleneni olması beni çok mutlu etti sonuçta her şey onun icindi, ha bi de babam var en çok eglenen Yahya arasın peşinde bi oraya bi buraya koştu günlerdir anlatıyor o da çok eglenmis

ugurbocuuu bizim doğum gününe az kaldı hazırlık yaptın mı?
Canım dede babanne kovit oldu biraz geç kutlayacağız galiba trendyolda paket şeklinde süsleme getirttim baya kapsamlı pasta yaptıracağım evdende salata dolma türü kete poğaça bir de hedik kaynatmayi düşünüyorum dış hediği yapmadim malum öyle sen ne yapıyorsun

Ayy kızlar nasılsınız yaaa ben çook uzun zamandır ne yazılanları okudum nede buraya yazdım bebişleriniz uyuyor mu benimki hala çok uykusuz

Merhaba arkadaşlar.nasılsınız? Okula başladığımdan beri pek yazamıyorum. Minnoslarin doğum.günleri geldi çattı. Hatta bazıları girdi bile. Naptınız doğum günlerine ?Ne yapacaksınız acaba
Canim ben perinin dogum gunu tasarimi diye bir sayfadan satin aldim.konsept yaptim.guzeldi fotograf cekimi oldu kardesim annem kaynanam eltim vardi..oyle güzeldi yani annemleri ayri kaynnmlari ayri aldim.

Aa geçmiş olsun, sıkıntısızca atlatsınlar inşallah, bizim de öyle aile içinde küçük bi pasta kesimi yaparız, süsleme falan çok bir şey yapamayacağım Ufak tefek şeyler işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…