Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Kontrolden çıktım bende daha kanala girmemiş hatta benim zaten aralık sonu gözüküyordu daha da uzayabilir belki 2025 bebeği olacak halbuki yakın da doğuracakmışım gibi geliyordu 😂

kizlar bugun ne ogrendim burda dogum yapan bir kac arkadastan, bugun de kuaforumden duydum sac kesimine gitmistim, burda vajinal dogum sirasinda anneye zor durumda kalinca gulme gazi veriyorlarmis ay cok komigime gitti nedir diye baktim internetten Nikrooksit gazi diye geciyor oksijenle karistirip veriyorlarmis anneye aciyi hafifletmek ve rahatlatmak icin sanci sirasinda. gulme gazi diye geciyormus :))
var mi orda da vajinal dogum yapan arkadaslarim?

kizlar bugun ne ogrendim burda dogum yapan bir kac arkadastan, bugun de kuaforumden duydum sac kesimine gitmistim, burda vajinal dogum sirasinda anneye zor durumda kalinca gulme gazi veriyorlarmis ay cok komigime gitti nedir diye baktim internetten Nikrooksit gazi diye geciyor oksijenle karistirip veriyorlarmis anneye aciyi hafifletmek ve rahatlatmak icin sanci sirasinda. gulme gazi diye geciyormus :))
var mi orda da vajinal dogum yapan arkadaslarim?
Kız yine Avrupalı Avrupalı, Romalı Perihan gibi konuştun 😂😂 Burada yok tabii ki öyle bir şey ama ben de Danimarka'da yaşayan bir influencerda görmüştüm, orada da varmış. Ah Evropa! Ne varsa sende var 😂

Yaa 🥹 ben aynı yerde sabit kalmaktan sıkıldığım için bi de ondan sipariş vermiştim 🥲
O kadar kolaylık ki yatarken bile takıyordum ama elektrikli denedikten sonra farkettim ki çekişi çok düşük . Ama elinde bir tane daha varsa elektrikli . O zaman süper . İşin varken bunu takarsın

Ne açıdan yetersiz canım ? Ben ondan almadım ama düşünüyordum bir de ondan almayı.
2. Bir makina olarak iyi diyebilirim . Misafir çok geliyor ilk başlarda sağım yapamazdım eller serbest olmasa . Ama çekim gücü elektrikliye göre az kalıyor . We baby denedim o bile on kaç güzel çekti

Hadi yaaaa 🙄 kuzenimde lansinoh vardı çalayım bari onu. Süt düzene girdikten sonra eller serbest daha iyi olur galiba
Kesinlikle bak doğru . Bebek düzgün emmeye başlayınca eller serbest yeterli gelir ama benim gibi emmeyen bebesi olanlar kesinlikle elektrikli de alsın ben yarın e Bebek’e bakacağım

3E081AB4-4016-4A57-AC1E-737FA5A88F09.jpeg
Bir minik kurbağa fotoğrafı 🥰🥰

Endişelenme canım benim yarın 38 oluyor çatı ağrıö
vardı o da geçti son bir haftadır. Ne zaman isterse o zaman gelecek bebiş ister sezeryan ister vajinal o yüzden sıkma canını deneyiminin keyfini çıkar 🌸🙏🏻
Demi neyse bendeki bu acele de. Millet içinde tutmaya son haftaları görmeye çabalar. ☺️☺️ büyüsün bakalım tosun kızım sezaryene de alıştırdım kendimi nasıl isterse başım üstüne 😀

2. Bir makina olarak iyi diyebilirim . Misafir çok geliyor ilk başlarda sağım yapamazdım eller serbest olmasa . Ama çekim gücü elektrikliye göre az kalıyor . We baby denedim o bile on kaç güzel çekti
Anladım canım. Bende bir tane tekli elektrikli var ilave olarak eller serbest olandan da alsam mı diyordum da doğumdan sonra da karar verilebilir

Benim sezaryen günüm 2 aralık olarak kesinleşti 39+0da kavuşacağım inşallah oğluşumla. Tss den ön onayı aldık anestezi ile de görüştüm her şey belirlendi artık. Çok heyecanlı bir süreçmiş ya valla belirlenince çok farklı hissettim.

Spinal anestezi yapıyorlarmış. Epidural daha uğraştırıcı katater falan dedi. Bilemedim ben de hangisi daha iyi oluyor. 2-3 saat hiçbir şey hissetmezsin sonrasında da ağrın başlamadan hemen ağrı kesici yaptırırsan sıkıntın olmaz dedi.

X