2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
henüz çaba göstermedim ama şöyle ki gece uykusuna çok erken geciyor yazdığına göre. uyku süresi oldukça uzun. 12gibi mama verip uyanana kadar beslemesen daha iyi olur.
benim oğlan gündüz beni 12saat görmüyor. o sebeple memede teselli buluyor kıyamıyorum. zaten emdiği doyumluk değil artık

ayakta sallamaca10gündür gece çok uyanıyor. ondan önceki düzenimiz çok iyiydi. şimdi sık uyanınca sadece 2lere emziriyorum. kalanda yatırıp pışpışlama ya da ayakta sallama

Kızlar benim gece emzirmesi devam acıkmaktan çok beni özlüyor oğlum ben de onu.
9 10 arası uyuyor zaten bi 4 5 saat uyuyor sonra da 2 3 kez emziriyorum kısa kısa.
Bu benim için en güzel duygu meme reddi dönemlerinde ne korkular yaşadım kesilecek diye memeden o yüzden hiç şikayetçi değilim 2 buçuğa kadar Allah kısmet ederse istiyorum emzirmek.
Diğer çocukları da tamamen memeden kesene kadar geceleri verdim ben öyle yapıyorum gündüz sıklığında emziriyorum.

Bugün 1 yaş aşılarını olduk çok ağladı oğlum ben de ağladım dayanamadım.
Akşam da çekirdek ailemizle doğumgününü kutladık bitanemin. Ertelemedik. Süslemeler de pastamız da çok güzeldi. Sonra nasılsa aile büyükleriyle de kutlarız gününü kaçırmayalım dedik.

Gece uykusu için de gündüz öğlen uykusu içinde yanına uzanıp emziriyorum uyuyor memeyi bırakıyor memede kalmak emzik gibi devam etmek istemiyor uyuyor dalıyor ve bu şekilde uyuması benim için çok büyük kolaylık sen neden memnun değilsin canım
Ben gece emzirirken de uykusu bölünmüyor açılmıyor hiç. Mizirdaninca ağlatmadan emzirip bırakıyorum

mayıs ayından beri hero baby sözde organik bisküvisinden veriyorsun reklamı biraz abartmadın mı ?

ayakta sallamaca10gündür gece çok uyanıyor. ondan önceki düzenimiz çok iyiydi. şimdi sık uyanınca sadece 2lere emziriyorum. kalanda yatırıp pışpışlama ya da ayakta sallama
Ahah bende işte dıyorum normal ne zaman uyıcak bu sıpalar kendı kendıne ablam sen memede alıştırmışsın 2 yaşına kadar sürer dıyor

Kızlar yenı soruyla geldim biz 1 yaşı doldurduk ve bu bı kaçgundur ilk uykuyu az uyuyup uyanıyor araştırdım ilk uykuyu az uyuyorsa bebekler o zaman tek uyku istıyor demekmış bende şimdi yeni uyku duzenıne gecıyorum edkıden daha erken utanırdı (onuda ben alıştırdım erken uyanıp erken yatsın dıye )şimdi 8:30 da kaldırıp gunduz uykusunuda teke düşüreyim diyorum !
Sızler ne yaptınız varmı aranızda uyku egıtımıne başlayan yada gunduz uykusunu teke düşüren ???

Çok şükür benımkıde uyuyup dalıyor memnunıyetsızlık degıl onun ıyılıği için hanı gece uykusu çok onemlı olduğu icin dedım sankı bızımkıler alışkanlık yaptı gıbı

Evet ama uyku açılmadığı sürece etkilemez diye düşünüyorum ayakta sallamak çok daha zor anne acısından ve çocuk içinde uzun uzun sallamak iyi değil çünkü yavaş yavaş yetmiyor uzun sallamak gerekiyor

Aynen oyle bizde sallamaya alıştırmadık evet uyku açılmıyor fakat gece cok emen çocuklar iştahsız oluyormuş gerçektende oyle benim kız gece ıkı kere kalktıysa emmeye o gun iştahlı oluyor ama daha cok kalktıysa o gun iştahsız oluyor bunu farkettım

Aaa evet olabilir bnm çocukların bebeklikleri hep iştahsız bisey yemek istemezler bu bebeğim de yavaş yavaş yemek yemeyi istememeye başladı bu aralar ama çok zor onu emzirmeden yeniden uyutmam benim

merhaba
Ben Aralık annesiyim
Maalesef şu meşhur 7.ataktayız ve uykularımız berbat. İlk yatarken dalma konusunda sıkıntı yok ama geceleri uyandığında tekrar uykuya döndürmek işkence oluyor. Sizlerin bu atak bitti sormak istedim. Sizlerde de böyle oldu mu ve atakla birlikte geçti mi acaba?

tek uykuya geçişi de bebekler belirliyır cnm bence. 1yaş sonrası oluyor çoğunlukla

Atak dönemine girdik ve dün gece çok fazla bölündü uykusu epey zamandır rahattık dün gece uzun uzun ağladı yatırırken de uykuya çok zor daldı ama 2 yaşına hen hemen herşey yoluna girmiş oluyor sonra bugünleri çok özlüyor insan

Kızlar bende uykusuzluktan yazmıştm. 1 yaşına az kaldı
Canım benm bebeğim de bikaç haftadır uykuları çok saçmalamıştı artık. Hiç düzeni kalmamıştı. Babasıyla saatlerini yeniden düzenledik. Gündüz yaşına göre çok uyuduğunu düşünüyorz. 2 uyku ve toplamda 2.5saati geçmeyecek şeklde düzenledik. Ayrıca erken kaldırıyoruz. Çünkü uyanıklık süreleri arttı sıpaların. Bu gece rahat ettik. Şu an mışıl mışıl uyuyor

Aaa evet olabilir bnm çocukların bebeklikleri hep iştahsız bisey yemek istemezler bu bebeğim de yavaş yavaş yemek yemeyi istememeye başladı bu aralar ama çok zor onu emzirmeden yeniden uyutmam benim
İşte canım bırakmamız lazım doktorumuzda dedı hatta bana 10 aylıkken gece 3 e 2 ye düşür demıştı ne 2 sı be 3 u ne 4 u tabı dıyemedım sonrasındada 1 yaş sonrası gece emzırmeyı kes dedı dedıde nerdeeee ya emzırmek hoşuma gıdıyor ama gel görki durum bundan ıbaret canım bakayım bı şu aptamılın doktoru var onlardan bırıne bı msj atacam uyku rutinınde yardımcı olmuştu
tek uykuya geçişi de bebekler belirliyır cnm bence. 1yaş sonrası oluyor çoğunlukla
evet evet işte bızımkı bı kaç kez ılk uykuyu 10 dk uyuyup uyandı bu 3 gündüzde sabahları etken kalkmıyor o yuzden uyku teke düştü sankı

3 gundur yazacaktım yazım hatası!!

bugun mesela 8:45 de uyandı saat 13:30 da uyudu senın oğlan nasıl devammı 2 uykuya

Bızımde aynıydı gunduz uykuları hıç şaşmaz 2 uyku hep aynı saatlerdeydı bı kaç gündür sankı tek uyku ıstıyor gıbı onu duzenlıcegız 1 yaşı doldurduk bızde 2 uyku toplam 2.5 saattı sımdı teke düşecek kendı istıyor sankı ona gore yapacam uzmanlar 2 ıle 3 saat dıyor gunduz uykusu için o şekılde duzenlıcem bakalım bızım dış dönemlerımızde hep gece uykusu bölünür bu aralar yıne gece bölünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…