2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Aa geçmiş olsun, sıkıntısızca atlatsınlar inşallah, bizim de öyle aile içinde küçük bi pasta kesimi yaparız, süsleme falan çok bir şey yapamayacağım Ufak tefek şeyler işte.
Saol canım inşallah ben de aynen aileleri bir araya bile toplamak istemiyorum aslında hala teyze dayı amca çok olmasın diye de bakıcam duruma
Sadece 3. Bebek diye geçiştirmiş olmak istemiyorum kuzumu diğerlerine yaptık buna da olsun diye

Merhaba arkadaşlar.nasılsınız? Okula başladığımdan beri pek yazamıyorum. Minnoslarin doğum.günleri geldi çattı. Hatta bazıları girdi bile. Naptınız doğum günlerine ?Ne yapacaksınız acaba
Merhaba canım bende fazla giremiyorum okuyorum ama yazamadım ne zamandır ben evde gününde yapmayı planlıyorum organizasyonla falan anlaştım kıyafeti kurabiye pasta vs sip herşeyimiz hazır gün sayıyoruz☺️ sen ne düşündün var mı planın

mutlu pazarlar

bizde dün evde kutladık doğumgünümüzü. annaneler, dedeler ve eşimin halası ve teyzesi vardı. toplam 10kişi.kuzenim reklamcıydı herşeyi istediğim şekilde ona yaptırdım. pastamızı da kendim yaptım. çok güzel geçti.
dış mekanda düşünüyordum ama risk almak istemedim. arkadaşlarımızı da çağırmak durumunda olacaktık bu sefer karmaşık olacaktı ortam bu sene böyle olsun dedim.
geçen hafta stüdyoda 1 yaş çekimi yaptırdık bir de.

Eklentiler

• IMG_20211030_152922.jpg
    IMG_20211030_152922.jpg
    119,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20211030_163109.jpg
    IMG_20211030_163109.jpg
    157 KB · Görüntüleme: 50
mutlu pazarlar

bizde dün evde kutladık doğumgünümüzü. annaneler, dedeler ve eşimin halası ve teyzesi vardı. toplam 10kişi.kuzenim reklamcıydı herşeyi istediğim şekilde ona yaptırdım. pastamızı da kendim yaptım. çok güzel geçti.
dış mekanda düşünüyordum ama risk almak istemedim. arkadaşlarımızı da çağırmak durumunda olacaktık bu sefer karmaşık olacaktı ortam bu sene böyle olsun dedim.
Ben de 2 doğumgünü yapacağım sanki aileler ayrı ayrı
Hatta bir de yakın arkadaşlarla planlıyoruz o belli olmaz da çok güzel olmuş suslemeleriniz ve pastanız

mutlu pazarlar

Harika olmuş canım eline sağlık özellikle pastan süper sağlıklı yaşları olsun inşallah 😍🧿

Slm kızlar bende arada okuyorum ama yazamıyordum bızde aıleler memleketten geldi kendı aramızda kutladık partı konsepti dıye bır sayfa vardı tum süslemeleri Ordan aldık konseptımız taş devrı kızım çakıl oldu çok güzel geçtı bızımde koca 1 yıl nasılda gecti bebeklıkden çocukluğa geçiş yaptık benım gözler pıt pıt oldu tabi 😢

Slm kızlar bende arada okuyorum ama yazamıyordum bızde aıleler memleketten geldi kendı aramızda kutladık partı konsepti dıye bır sayfa vardı tum süslemeleri Ordan aldık konseptımız taş devrı kızım çakıl oldu çok güzel geçtı bızımde koca 1 yıl nasılda gecti bebeklıkden çocukluğa geçiş yaptık benım gözler pıt pıt oldu tabi 😢
Maşallah ona canım ne kadar hızlı geçti zaman değil mi darısı benim oğluma

Merhaba canım bende fazla giremiyorum okuyorum ama yazamadım ne zamandır ben evde gününde yapmayı planlıyorum organizasyonla falan anlaştım kıyafeti kurabiye pasta vs sip herşeyimiz hazır gün sayıyoruz☺️ sen ne düşündün var mı planın
Ben de evde yapicam canim. Pasta siparişi mi verdim. Kendim evde banner balon vs süsleme yapacağım. Küçük ama güzel bir hatıra olacak ins. Çarşamba günü yapacağız nasipse. Yapınca paylaşırım.sizlerle de ins

Merhaba kızlar gece beslenmesini kestiniz mi benim kızım akşam 7-8 gibi uyuyor sabah 7-8 gibi de uyanıyor öncesinde mamasını ya da yemeğini yedirip uyutuyorum bi kaç günüdedür gece beslemiyorum gece ağladığında su içiriyorum ama bu gece dayanamadım mama içirdim yine siz nasıl kestiniz gece beslenmesini kaç saat aç kalmalı deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

Kızlar bende takip ediyorm sizi pek yazamıyorm ama 😔 bizmki nerdeyse hiç uyumuyor geceleri, emziriyorm hala ve saat başı bile değil yani. Daha sık uyanıyor napsam ki 🤷‍♀️ gece emzirmeyi kesiym dedm çok tepki gösteriyor. Pış pış yapıp sakinleştirmeye çalışıyorm. Yok tepiniyo yatakta alayım diye. Snra da uykusu açılıyo

Kızlarr bebeğimi uyutmaıyorumya :KK43:( Diş çıkartıyor çok huzursuz gün içinde kaşıntısını bi şekilde giderebiliyoruz işte buradan bir anne öneri vermişti. Hero baby organik bebek bisküvilerin pütürlüğü ve tadı iyi gelir demişti, öyle de oldu.. Başka öneriniz var mı, egzersiz fln yaptırıyor msunuz?

Allahım güzel ömürleri versin
Cumlemizin canım benim 🙏❤️ Bu arada pıtırcığa maşallah ya bizimki malesef memeci bende kaç kez denedım hep pes ettım 11.aydan bu yana gece bizimki 3 kez kalkıyordu şimdi 2 ye düştü tamamen kesmeye çalışıyorum gece emmesini çünkü gece uykusu çok ama çok önemliymiş su içiriyorum içiyor ama yıne meme istıyor bırde ben malesef memede uyumaya alıştırdım bılmeden bu konuda tecrübeli annelerden fıkır almak ısterım sızler napıyosunuz gece uyandıklarında ben kucağımda pış pışladım bı kaç kez uyudu ama Sonra tekrar başa döndük 😔

X