2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
bu hafta toparladık cnm çok şükür. 1ay antibiyotik kullandık. neyse geçti gitti.
işyerinde pozitif vaka çıktı. yarın test yaptıracağım inş negatif gelir.
Kız 1 ay antibiyotik kullanılır mi Allah allah niye o kadar tutuldunuz ki probiyotikle destekle biraz istersen çok uzun olmuş antibiyotik tedaviniz

Senin de sonucun negatif çıkar inşallah

Selam kızlar dogum kontrol hapı kullanan var mi ebe bana artik 10 aylik olmus bebek istedigin dogum kontrol hapını kullanabilorsin dedi ama ben güvenemiyorum. Netten arastirdim emziren annelere cerazette yi önerıyorlar kullanan var mı aranızda..

Kızlar merhaba kızım 10 ay 20 günlük şuan ve ben hamile olduğumu öğrendim çok duygusalım ve sütten kesmem gerek hangi mamayı vermeliyim sizce
Hayırlı olsun canım masallah diyelim.. isyedigin mamayı kullanabilrsin bence tabi bebegin begenmesine baglı

Kız 1 ay antibiyotik kullanılır mi Allah allah niye o kadar tutuldunuz ki probiyotikle destekle biraz istersen çok uzun olmuş antibiyotik tedaviniz

Senin de sonucun negatif çıkar inşallah
akciğer enf oldu. kan değerlerinde bazı değerleri çok yükseldi. iğne falan vurulduk. en son hırıltısı varken son bir hafta daha şurup kullandık. nasıl üşüttü anlamadım bende.

akciğer enf oldu. kan değerlerinde bazı değerleri çok yükseldi. iğne falan vurulduk. en son hırıltısı varken son bir hafta daha şurup kullandık. nasıl üşüttü anlamadım bende.
Onunla geçmiş olsun çok zor olmuş
Senin test sonucun negatif değil mi

Kızlar merhaba kızım 10 ay 20 günlük şuan ve ben hamile olduğumu öğrendim çok duygusalım ve sütten kesmem gerek hangi mamayı vermeliyim sizce
Istiyor muydun bebek korunmuyor muydun hayırlısı olsun 1 2 ay daha emzirebilirsin en azından yaşını doldurur
Kaç çocuğun var

canım gözün aydın, hemen kesmene gerek yok, kontrole gidince doktoruna sorarsın zaten ek gıdaya da geçtiler, stres yapma

sütten kesmene hiç mi hiç gerek yok hamileyken emzirebilirsin doğduktan sonra da beraber emzirirsin google a tandem emzire yazıp arastır lutfen. onlar hep sehir efsanesi. senin sütün asla bebeğini zehirlemez.

İstemiyordum iki yaşına kadar emzirmk istiyordum yavrumu ama nasip değilmiş ilk çocuğum
Olsun buna da şükür 1 yaşına doldurana kadar emzirirsin
Istersen daha da emzirirsin ama seni yorar tüketir zor olur hem karnındaki bebeğini besleyip büyütüp hem emzirmek yoksa başka bir sakıncası yok zehirlemek gibi birşey yani yok
4 5. Çocuk değil ki 2. Çocuk ne güzel hayırla doğsun birlikte büyüsünler benim büyük çocuklarım 2 yaş arası ve çok iyi arkadaşlar seninkiler de öyle olur

Memeye aşık bir bebek ve normal zamanda bile çok yoruluyordum gece abartısız 10 kere emer takatim kalmıyor inan ki ve hamilelik yorgunlukları da başladı uyku da gözüm. Ay inşallah onu düşününce mutlu oluyorum kızım çok yalnızdı gurbetteyiz tayinciyiz birtek görüştüğümüz kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…