- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
Saol canım inşallah ben de aynen aileleri bir araya bile toplamak istemiyorum aslında hala teyze dayı amca çok olmasın diye de bakıcam durumaAa geçmiş olsun, sıkıntısızca atlatsınlar inşallah, bizim de öyle aile içinde küçük bi pasta kesimi yaparız, süsleme falan çok bir şey yapamayacağım Ufak tefek şeyler işte.
Merhaba canım bende fazla giremiyorum okuyorum ama yazamadım ne zamandır ben evde gününde yapmayı planlıyorum organizasyonla falan anlaştım kıyafeti kurabiye pasta vs sip herşeyimiz hazır gün sayıyoruzMerhaba arkadaşlar.nasılsınız? Okula başladığımdan beri pek yazamıyorum. Minnoslarin doğum.günleri geldi çattı. Hatta bazıları girdi bile. Naptınız doğum günlerine ?Ne yapacaksınız acaba
Ben de 2 doğumgünü yapacağım sanki aileler ayrı ayrımutlu pazarlar
bizde dün evde kutladık doğumgünümüzü. annaneler, dedeler ve eşimin halası ve teyzesi vardı. toplam 10kişi.kuzenim reklamcıydı herşeyi istediğim şekilde ona yaptırdım. pastamızı da kendim yaptım. çok güzel geçti.
dış mekanda düşünüyordum ama risk almak istemedim. arkadaşlarımızı da çağırmak durumunda olacaktık bu sefer karmaşık olacaktı ortam bu sene böyle olsun dedim.
geçen hafta stüdyoda 1 yaş çekimi yaptırdık bir de.
Harika olmuş canım eline sağlık özellikle pastan süper sağlıklı yaşları olsun inşallahmutlu pazarlar
bizde dün evde kutladık doğumgünümüzü. annaneler, dedeler ve eşimin halası ve teyzesi vardı. toplam 10kişi.kuzenim reklamcıydı herşeyi istediğim şekilde ona yaptırdım. pastamızı da kendim yaptım. çok güzel geçti.
dış mekanda düşünüyordum ama risk almak istemedim. arkadaşlarımızı da çağırmak durumunda olacaktık bu sefer karmaşık olacaktı ortam bu sene böyle olsun dedim.
geçen hafta stüdyoda 1 yaş çekimi yaptırdık bir de.
Maşallah ona canım ne kadar hızlı geçti zaman değil mi darısı benim oğlumaSlm kızlar bende arada okuyorum ama yazamıyordum bızde aıleler memleketten geldi kendı aramızda kutladık partı konsepti dıye bır sayfa vardı tum süslemeleri Ordan aldık konseptımız taş devrı kızım çakıl oldu çok güzel geçtı bızımde koca 1 yıl nasılda gecti bebeklıkden çocukluğa geçiş yaptık benım gözler pıt pıt oldu tabi
biz baya evi dolaşıyoruzYürümeleri pekişti mi sizin çocukların kızlar
Harika maşallah benim oğlumda geziyor ama daha düşüyor ara sırabiz baya evi dolaşıyoruz
AminMaşallah ona canım ne kadar hızlı geçti zaman değil mi darısı benim oğluma
Bizimki avm de dolaşıyor düşmeden geçen tırtıla koşuyor bınecem dıyeHarika maşallah benim oğlumda geziyor ama daha düşüyor ara sıra
Ben de evde yapicam canim. Pasta siparişi mi verdim. Kendim evde banner balon vs süsleme yapacağım. Küçük ama güzel bir hatıra olacak ins. Çarşamba günü yapacağız nasipse. Yapınca paylaşırım.sizlerle de insMerhaba canım bende fazla giremiyorum okuyorum ama yazamadım ne zamandır ben evde gününde yapmayı planlıyorum organizasyonla falan anlaştım kıyafeti kurabiye pasta vs sip herşeyimiz hazır gün sayıyoruzsen ne düşündün var mı planın
Bizim pastamız boyleydı teyzelerı
Allahım güzel ömürleri versin
Cumlemizin canım benimAllahım güzel ömürleri versin