Kızlar doktor konusu okey artık, o kadar ilgilendi ki kadın meme bakımına kadar anlattı. 35.haftada Lansinoh’un krem/balmını sürmeye başla dedi. Bebek tamamen doğum pozisyonuna gelmiş, haftasıyla her şeyi uyumlu 1.5 hafta kadar önde dedi. 2400 çıktı yine. Normal doğum yapacağız son dakikada bir şey çıkmazsa ama Ocak’ın ilk haftasını geçmememiz gerekecek, 4 kiloyu aşar yoksa dedi. Yılbaşı haftası 39 haftalık oluyor, tahminimce o aralarda gelir ama desteklememiz lazım egzersizle dedi, ben de başından beri Aralık sonu hissediyorum bu arada. Bulantıları konuştuk, takviyeler tetikliyor olabilir dedi diğer doktorun takviyesini değiştirdik onu deneyeceğim. Suyun yeterli ama azalmaması için her gün havuç suyu ve armut tüket hiç sıkıntı yaşamazsın dedi. Kontrol muayenesine çağırdı, nstye gireceğim haftaya
o kadar rahatladım ki anlatamam ya. Çok şükür. Meme yarası olursa Garmastan alacaksın, muadili yok dedi. Emzirirken silecekmişim. 60 cc süt gelirse her iki memeden de takviyete ihtiyacın olmaz, daha azsa bundan daha iyisi yok dedi. Siz de bakarsınız. 2 tablet Prilam’a devam edeceğim.