2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Activia ile yoğurt mayalayanlar vardı değil mi ? Dün doktorumuza sordum fabrikasyon ürün olduğu için activia ile mayalamamam gerektiğini söyledi

Activia ile yoğurt mayalayanlar vardı değil mi ? Dün doktorumuza sordum fabrikasyon ürün olduğu için activia ile mayalamamam gerektiğini söyledi
Cnm 1 defa mayala prebiyotik olani ile.yogurt prebiyotik olsun.

Sonra elindeki mayayı kullanirsin

Kızlar evdeki tartıyla (baskül) doktordaki tartı arasinda fark varmıdir ki evde bebegin kilosunu ölctügumde hic kilo almamıs görünüyor canım sıkıldı aksam aksam... 4 aylikken 7 kiloydu simdi 5 aylık 7.100 görünüyor her ay düzenli kilo alan bebegim bu ay almadımı ki off

Kızlar kızıma avakado vermek istiyorum ama alarjik bı bebek versem mi
Çok tepki veren bebek var yavaş yavaş ver 1 çay kaşığı ile başla gözlemle canim
Yaa masallah ya o kadar etkili demek bu probiyotik..benimki 500 gr alıyor normaldir herhalde
Bizim ilk aylar 1 buçuk kilo 1 kilo aliyordu 4 ve 5 ayda azaldı ama bu ay toparladık bize 400 gr içinde normal demişti doktorumuz azalmadigi sürece

Canım yoğurt vermeye başladın mi ben cesaret edemiyorum nasıl kakasi genel hali iyi mi

Benimki 100 gr eksik tarttı 8100 gibi geldi evde sağlık ocağında 8200

Cnm 7 aylik olacak ama hala kusuyor yasina kadar yolu var sanirim ama ek gida aldigi surelerde pek kusmuyor sut ictiginde genelde gaz veya hareket edince kusuyor genelde

Aa bende hep.krem.suruyordum.bogumlara pisik olmasin diye bende gun asiri yikiyorum havalar iyice isindi hergun yikasam iyi olacak ama karbonatli suyu hic duymamistim

Benimki 7 aylik olucak cnm hala oturamiyor hep one egiliyor zaten amacida ayagini agzina sokmak ben ondan diye dusunuyorim ama

Cnm 7 aylik olacak ama hala kusuyor yasina kadar yolu var sanirim ama ek gida aldigi surelerde pek kusmuyor sut ictiginde genelde gaz veya hareket edince kusuyor genelde
Eyvah teşekkürler doktorda ek gıdaya geçince azalır dedi inşAllah azalır

Denicem yazdıklarını cnm bizde geçeriz tam anlamıyla ek gıdaya inşallah

Kızlar hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum ama hepsi burada da yeni üyeliğe 100 TL ye 50 TL indirim var mama sandelyesi düşünenler baksın o kadar uyguna geliyor ki

Kampanya bitmiş malesef kızlar . Şöyle bişe var belki işinize yarar

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-06-11-20-07-500_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…