2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
sütü ısıtmıyorsun di mi direk oda ısısında

Süt soğuk mu oluyor

Sürekli geliyor cnm sor kasiyere bu arada bim e de aynısı geliyormus
Bim in bu haftaki kataloğunda göremedim canım bir de yeni genelgeye göre marketler bundan sonra sadece temel gıda ve temizlik ürünleri satacakmış öyle olunca da bundan sonra da satışa çıkmaz sanırım

Yok hayır , 1 taşım kaynatıyorum ben , kaynatmayanlrda var ... bide süt termometresi aldım 20 TL ye belki sıcaklığını ayarlayacak diye ama ona da hiç ihtiyacım kalmadı , direkt serçe parmağım say 7
Tamam canım ben yoğurt hep kendim yaparım evde alışkınım yemiyoruz hazir yoğurt ısısını felan ayarlarım da pek çok değişik yöntem anlatılıyor ya sende soğuk mu yaptın acaba diye
Yoğurda geçme zamanımız gelince burdan yeniden sorarım muhtemelen hangi süt hangi maya diye unutuyorum hep

Karın üstü durmayı sevmeyen bebeklerin dönmesi geç oluyor.benimde 5,5 aylıkken kızım dönmüyordu,sonra yanlarına bir oyuncak koyarak uzanmasını sağladım .o uzandığı zaman ben yardımcı oldum dönmesine .zamanla yardımsız dönmeye başladı ama yuvarlanması kendi etrafında 7. Ayı buldu.her çocuk farklı.8 aylık olduk sürünmüyoruz mesela hala.

Ya onu çok araştırdım ama çoğu uzman bir tasım kaynatmayı öneriyor , sen nasıl yapıyorsun ?

_seastar_ bide irmik yulaf unu vs onları nerden aldın ?
ben makinada yaptığım için direk oda ısısında yapılıyor. ama günlük sütler zaten bir aşamadan geçiyor. bence kaynatılmamalı.
henüz kuru gıda almadım ben. ek gıdaya tam geçmedik.sofrada yiyebileceği ne varsa veriyorum ben az az. un falan alacağım ama onları beyorganik almayı düşünüyorum internetten

Kızlar bebegime hergun 1 tane kuru kayisi verebilirmiyim yogurduna koyup ishal olmuyor.kakasini ikigunde bir yapiyor.yani veriyorumda zararlımı onu bilmiyorum.alışkanlık yaparmı acaba

Ayy maasallah kuzuya hep her şeyi yesin insaallahh benimki de atlıyor iştahlı olacak gibi ama yutma refleksi yok daha anlamadı galiba ağzına iştahla alıyor. Sonra nasıl sessiz sessiz oguruyor .. ona da alışır insallah su atagi bi atlatıp dişini bi cikarabilseydi.. huysuzluk had safhada su an

Ben de irmik yulaf unu vs almak istiyorum vitma , aşçıanne ve beyorganik arasında kaldım ... gerçi ben bunların da doğal olduğundan şüpheliyim

Ben de irmik yulaf unu vs almak istiyorum vitma , aşçıanne ve beyorganik arasında kaldım ... gerçi ben bunların da doğal olduğundan şüpheliyim
E siz 6 ayı doldurmussunuzdur , neden geçmediniz ki ? Biz 5 ay 21 günlüğüz hafta sonu pürelere başlamak istiyorum , 1 haftadır 4 kaşık yoğurtla gidiyoruz biz

Canik abartmadan yavaş yavaş artırabilirsiniz artık. Mesela yoğurt yarim çay bardağı yer çok rahat. Çorba mesela yarim kase kadar yer. Bunları tadimdan 1 ay sonra yavaş yavaş yerler artik canim

Canim bence gayet iyi gidiyorsun.. Biz tadimlara başlayalı 1 ay kadar oldu. Ben artık onun istediği kadar veriyorum. Mesela biraz önce yatmadan yoğurt hazırladım . 4 5 tatlı kasigi kadar koymuştum kaseye. Bitirdi baktım biraz daha istedi. 3 4 kasik daha koydum. Yedi ve son kaşığı istemedi demek ki doydu. Artık onlar belirliyor ne kadar istediklerini..

Ya onu çok araştırdım ama çoğu uzman bir tasım kaynatmayı öneriyor , sen nasıl yapıyorsun ?
Ben bi taşım kaynatarak aynı senin usulle yapiyorum. Makine de var. 3 lt olarak alınca sütü 1 litresini makine gerisini ben fırına koyarak yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…