Bende dün kontrole gittim.36+4 düm. Bebeğin karın çevreside başı da geride kalmış bacak boyu zaten gerideydi 1-2 hafta kadar. Ben kendimce şekerim yükseliyor diye dikkat ediyordum şekeri kesmiştim. Demekki yanlış yoldayım. Bebek 2650 gram çıktı. Yanlış mı desem 1 gün önce de başka hastanede 2600 ölçüldü. Evet şeker bebeğe zararlı ama kilosunun da geride kalmasına üzüldüm. Nasıl bi beslenme yapucam bilmiyorum. Böyle sıkışmış hissediyorum artık. Zaten bebeğin başı da çok aşağıya inmiş makatta baskı hissediyordum. Pazar tekrar gel nst bakalım salı bebeğe bakalım dediler. Açıklık 4 cm rahim ağzı 15mm Ben yolun sonuna gelmek üzereyim. Gerçi İyi bile dayandık. Azcık kilo alsın bebişimde öyle gelsin inşallah. Stres olmaya başladım ama doğum korkumdan değil. Bebeğim sağlıkla gelecek mi zayıf mı kısa mı falan diye herkese olumlama yaparken motive etmeye çalışırken şu an aşırı bi düşüş yaşıyorum dünden beri ağlayıp saçma rüyalar görüyorum kafamın içi susmuyor
Hele şu fl kısalığına o kadar canım sıkılıyor ki fetal dna yaptırmıştım. Doktorlar da çok bişey demiyor olabilir o kadarlık gerilik diyorlar ama ben araştırdıkça batıyorum.