- 26 Eylül 2022
- 1.046
- 957
- 33
Bana da uyumadan önce verdi hem kramplar için hemde uyku da daha iyi emiliyormuşBana doktorum ve eczacım mutlaka gece yatmadan 2-3 saat önce içmemi önerdi. Sizde neden kahvaltı demiş acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da uyumadan önce verdi hem kramplar için hemde uyku da daha iyi emiliyormuşBana doktorum ve eczacım mutlaka gece yatmadan 2-3 saat önce içmemi önerdi. Sizde neden kahvaltı demiş acaba
Ay amin zaten hareketler hissedildikçe acaba ne yağıyor korkusu geçecek ondan çok bekliyorum.Hic öyle güçlü tekme beklemeyin yarin 20.haftama giriyorum. 18.haftamda kapi tiklatir gibi tiklatti sonra bir kac gun hic olmadi gun gectikte daha belirgin sekilde hissettirdi kendini. O ilk ben buradayim anne dediginde emin olun bagirsak hareketiyle bebek hareketini hemen ayirt edeceksiniz
Kesinlikle öyle oluyor. Surekli bi stres halindeydim acaba saglikli mi kalbi hala atiyor mu diye. Simdi cok rahatim cok şükür. Ve hamileliğimin tadini cikarmaya calisiyorumAy amin zaten hareketler hissedildikçe acaba ne yağıyor korkusu geçecek ondan çok bekliyorum.
Evet sase seklinde gunde 1 tane iciyorumMultivamin haricinde mi magnezyum iciyorsunuz
Ben aksam yemeginden once ya da sonra iciyorumMerhaba hanımlar,
Magnezyumu kahvaltı sonrası mı alıyorsunuz? Yoksa herhangi bir saatte mi?
Eczacı bugün bana kahvaltıdan iki saat sonra dedi, o yüzden bugün başlayamadım, siz nasıl kullanıyorsunuz merak ettim.
Reflü çok kötü bana da yemekten sonra en az 15 dakika yürüyüş yapmak iyi geliyorBnmde mide yanması ve refluyle basim dertte mide bulantisi yasamadim ama bunlar beni bitirdi bi kac haftadir yerken sorun yok ama sonrasinda cok fena oluyo. Bi kac gundur suya az karbonat atip karistirip iciyorum baya kediyo
Bende kosu bandi var ona baslasam iyi olcak aslinda aksamlari cikamiyorum disari ama evde hareket olurReflü çok kötü bana da yemekten sonra en az 15 dakika yürüyüş yapmak iyi geliyor
Evet bende öyle biliyorumBana da uyumadan önce verdi hem kramplar için hemde uyku da daha iyi emiliyormuş
Bence Giray Alp. Bizimde Alp seçenekler arasında.Kızlar mart annelerine de sordum, erkek cocugu icin sizce Giray Alp mi yoksa Aybars ismimi güzel? Birde yakıninizda bu isimlerde tanidiginiz varsa karakteri nasil acaba
Aybars benceKızlar mart annelerine de sordum, erkek cocugu icin sizce Giray Alp mi yoksa Aybars ismimi güzel? Birde yakıninizda bu isimlerde tanidiginiz varsa karakteri nasil acaba
Islak mendil molfix izotonik sulu yenidoğan aldım Unibaby yenidoğanda indirim denk gelirse alacağım.Bebek bezi ve ıslak mendil aldınız mı? Hangi markalar?
Merhaba,Bana doktorum ve eczacım mutlaka gece yatmadan 2-3 saat önce içmemi önerdi. Sizde neden kahvaltı demiş acaba
Yok geçmedi maalesefAy sizin mide bulantısı daha geçmedi mi ?
Deneyeyim çok sağolun; süt daha çok yakar diye düşünmüştümIlık süt kadar rahatlatan bir şey yok mide yanmaları için. Resmen işkence yerken fark edilmiyor. İştahla yiyebildiğim için seviniyordum midem bir şeyler alabiliyor artık diye. Ama yemekten bir yarım saat sonra bir yanma başlıyor ki anlatamam gaviscon şurup da işe yarar ama şuruba kalmadan ılık sütle hallediyorum ben de
Merhaba,Islak mendil molfix izotonik sulu yenidoğan aldım Unibaby yenidoğanda indirim denk gelirse alacağım.
Bez Molfix pure soft ile Sleepy bionatural arasında kaldım. Pure soft a daha yakınım. Kullanan annelerin deneyimine ihtiyacım var. Sleepy in kalıbı küçük, molfix in nasıl?
bence de bu aralar yaptırsanız iyi olur, biz de evi boyadık, eşim boyadı, temizliğini ben yaptım, insan yoruluyor, çünkü dip köşe temizlik oluyor, her yer kalkıyor, ileriki haftalarda daha çok yorgunluk oluyor, hele ki son haftalarda temizlik yaptıktan sonra otururken bile uyuyakalıyorsunuz, temizlik boyayı şimdi bitirirseniz, eşyalarını yavaş yavaş alır içine yıkayıp yıkayıp koyarsınız. Bir de ne kadar olsa boya koku yapıyor, onun geçmesi de belli bir zaman alıyor.sizce bebek odasına kaçıncı haftada başlanmalı bizim bebek odası boyanacak vs mobilyasını direk gömme dolap yaptırmaya karar verdim hem duvara sabit olur içim rahat eder