Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hic öyle güçlü tekme beklemeyin 😊 yarin 20.haftama giriyorum. 18.haftamda kapi tiklatir gibi tiklatti sonra bir kac gun hic olmadi gun gectikte daha belirgin sekilde hissettirdi kendini. O ilk ben buradayim anne dediginde emin olun bagirsak hareketiyle bebek hareketini hemen ayirt edeceksiniz 😍
Ay amin zaten hareketler hissedildikçe acaba ne yağıyor korkusu geçecek ondan çok bekliyorum. 😅

Ay amin zaten hareketler hissedildikçe acaba ne yağıyor korkusu geçecek ondan çok bekliyorum. 😅
Kesinlikle öyle oluyor. Surekli bi stres halindeydim acaba saglikli mi kalbi hala atiyor mu diye. Simdi cok rahatim cok şükür. Ve hamileliğimin tadini cikarmaya calisiyorum 😍🌸

Bnmde mide yanması ve refluyle basim dertte mide bulantisi yasamadim ama bunlar beni bitirdi bi kac haftadir yerken sorun yok ama sonrasinda cok fena oluyo. Bi kac gundur suya az karbonat atip karistirip iciyorum baya kediyo

Bnmde mide yanması ve refluyle basim dertte mide bulantisi yasamadim ama bunlar beni bitirdi bi kac haftadir yerken sorun yok ama sonrasinda cok fena oluyo. Bi kac gundur suya az karbonat atip karistirip iciyorum baya kediyo
Reflü çok kötü bana da yemekten sonra en az 15 dakika yürüyüş yapmak iyi geliyor

Kızlar mart annelerine de sordum, erkek cocugu icin sizce Giray Alp mi yoksa Aybars ismimi güzel? Birde yakıninizda bu isimlerde tanidiginiz varsa karakteri nasil acaba😊

Bebek bezi ve ıslak mendil aldınız mı? Hangi markalar?
Islak mendil molfix izotonik sulu yenidoğan aldım Unibaby yenidoğanda indirim denk gelirse alacağım.
Bez Molfix pure soft ile Sleepy bionatural arasında kaldım. Pure soft a daha yakınım. Kullanan annelerin deneyimine ihtiyacım var. Sleepy in kalıbı küçük, molfix in nasıl?

Bana doktorum ve eczacım mutlaka gece yatmadan 2-3 saat önce içmemi önerdi. Sizde neden kahvaltı demiş acaba
Merhaba,

Doktorun bana yazdığı magnezyum diasporal az evvel internetteki sitesinden baktım, bacak krampları yaşıyorsanız geceleri alın diyor, sanırım sanırım tek bir kullanım zamanı yok, teşekkürler.

Ilık süt kadar rahatlatan bir şey yok mide yanmaları için. Resmen işkence yerken fark edilmiyor. İştahla yiyebildiğim için seviniyordum midem bir şeyler alabiliyor artık diye. Ama yemekten bir yarım saat sonra bir yanma başlıyor ki anlatamam 🙁 gaviscon şurup da işe yarar ama şuruba kalmadan ılık sütle hallediyorum ben de
Deneyeyim çok sağolun; süt daha çok yakar diye düşünmüştüm

Islak mendil molfix izotonik sulu yenidoğan aldım Unibaby yenidoğanda indirim denk gelirse alacağım.
Bez Molfix pure soft ile Sleepy bionatural arasında kaldım. Pure soft a daha yakınım. Kullanan annelerin deneyimine ihtiyacım var. Sleepy in kalıbı küçük, molfix in nasıl?
Merhaba,
Molfix normal ve sleepy kullandım, pure soft olanı bilmiyorum molfixte ama normal olanı biraz kalın yapılı ben onu gecede, sleepy i ise gündüzde kullanıyordum bebek küçükken. Ama ikisi de iyidir, fiyat açısından da daha makul diğer birkaç markaya göre. Bezlerde ara ara marketler indirim yapıyor, onu takip etmek gerek, örneğin goon markası var, onu da beğendim ama fiyatı biraz daha fazla normalde, indirim olunca yukardaki iki markayla başa baş geliyor. Baby turco aldım bir kere fakat maalesef memnun kalmadım, hışır hışırdı ben kullandığımda, bir de kalıbı sanki biraz dar gibi geldi ama şimdi nasıldır bilmiyorum, belki düzeltmişlerdir.

Islak mendil için yazdıklarınız iyidir, zaten izotonikli su piyasada alabileceğimiz en doğal katkısız olanı, fakat sürekli kullanımlarda illa ki bebeğin cildi pişik oluyor, onun önüne bebeğin poposunu ılık suda yıkayarak

geçebilirsiniz veya şu makyaj pamuklarından kullanabilirsiniz, onlar pamuk olduğu için daha yumuşak oluyor, fısfısı kalorifer üzerine koyarak suyu ılık olarak veya normal suda ıslatıp bir kaba da koyabilirsiniz, hazır olur, siz bilirsiniz, süreç içinde en mantıklı ve size göre uygun olanı deneyerek bulacaksıznız zaten.

sizce bebek odasına kaçıncı haftada başlanmalı bizim bebek odası boyanacak vs mobilyasını direk gömme dolap yaptırmaya karar verdim hem duvara sabit olur içim rahat eder
bence de bu aralar yaptırsanız iyi olur, biz de evi boyadık, eşim boyadı, temizliğini ben yaptım, insan yoruluyor, çünkü dip köşe temizlik oluyor, her yer kalkıyor, ileriki haftalarda daha çok yorgunluk oluyor, hele ki son haftalarda temizlik yaptıktan sonra otururken bile uyuyakalıyorsunuz, temizlik boyayı şimdi bitirirseniz, eşyalarını yavaş yavaş alır içine yıkayıp yıkayıp koyarsınız. Bir de ne kadar olsa boya koku yapıyor, onun geçmesi de belli bir zaman alıyor.

X