Ben beyorganikten aldım canim. Bebek irmiği, ruseym, keçiboynuzu tozu, tarhana, tam bugday unu aldım şimdilik.Ben de irmik yulaf unu vs almak istiyorum vitma , aşçıanne ve beyorganik arasında kaldım ... gerçi ben bunların da doğal olduğundan şüpheliyim
bana mı yazdın cnm? aktif emdiği için tam bir geçiş yapmadım açıkcası. yani ona özel birşey pek yapmıyorum. sofrada yiyebileceği ne varsa veriyorum ağzına kuralsız bir şekildeE siz 6 ayı doldurmussunuzdur , neden geçmediniz ki ? Biz 5 ay 21 günlüğüz hafta sonu pürelere başlamak istiyorum , 1 haftadır 4 kaşık yoğurtla gidiyoruz biz
ruşeym için erken daha. alerjiktir aklında olsun.Ben beyorganikten aldım canim. Bebek irmiği, ruseym, keçiboynuzu tozu, tarhana, tam bugday unu aldım şimdilik.
Bende ondan aldimA101 aldim çok memnunum.Rahat kullanisli
Anestol ve hametan ve bol arko yada oriflame fındık krem sade olan pembe inanılmaz yumuşatıyor birisi 3 4 kutu almıştı bebegin inanılmaz rahatlar ondan sur canım doktora da git yinede bir de göz kremi olan terramisin antibiyotikli ya çok fayda ediyormuş ucu da ince poposuna kolayca sürülür bunları hep alerji grubundan popo çatlağı olan annelerle görüşe görüşe öğrendim daha ilerlemesin yokda zor geçiyor yumuşat bol yağlı kremlerle canım geçmiş olsun kuzuyaKızlar bebegin makatinda catlak var galiba hangi kremleri kullanıyordu acaba ya
Maşallah kilosu boyu çok güzel, aşı kaç tane vuruldu, nerden vuruyolar bacaktan mı koldan mıSağlık ocağından geldik
8.200 gr 70 cm Çok iyi dedi ebemiz ve doktorumuz aşılarımızı olduk şimdiki gayet Iyiyiz
Anestol ve bepantol kullansam olur mu acaba evde bepantol var birde nette lansinoh kullananda varmıs denedim bakalım geçer mi? Tesekkur ederim canimAnestol ve hametan ve bol arko yada oriflame fındık krem sade olan pembe inanılmaz yumuşatıyor birisi 3 4 kutu almıştı bebegin inanılmaz rahatlar ondan sur canım doktora da git yinede bir de göz kremi olan terramisin antibiyotikli ya çok fayda ediyormuş ucu da ince poposuna kolayca sürülür bunları hep alerji grubundan popo çatlağı olan annelerle görüşe görüşe öğrendim daha ilerlemesin yokda zor geçiyor yumuşat bol yağlı kremlerle canım geçmiş olsun kuzuya
Masallah kuzuya yaa..ayda kaç kilo almis canımSağlık ocağından geldik
8.200 gr 70 cm Çok iyi dedi ebemiz ve doktorumuz aşılarımızı olduk şimdiki gayet Iyiyiz
Cnm bu alerji grubu hangisiAnestol ve hametan ve bol arko yada oriflame fındık krem sade olan pembe inanılmaz yumuşatıyor birisi 3 4 kutu almıştı bebegin inanılmaz rahatlar ondan sur canım doktora da git yinede bir de göz kremi olan terramisin antibiyotikli ya çok fayda ediyormuş ucu da ince poposuna kolayca sürülür bunları hep alerji grubundan popo çatlağı olan annelerle görüşe görüşe öğrendim daha ilerlemesin yokda zor geçiyor yumuşat bol yağlı kremlerle canım geçmiş olsun kuzuya
avokado alerjik diil. az az başla. birden verme gözlemlersin.Kızlar kızıma avakado vermek istiyorum ama alarjik bı bebek versem mi
Bir çay kaşığı verdim bende yarına belli olur tepki verip vermicegi herşeye kabarıyor ne vereceğimi şaşırdım artikavokado alerjik diil. az az başla. birden verme gözlemlersin.
Iki bacak bi de ağzına damla canımMaşallah kilosu boyu çok güzel, aşı kaç tane vuruldu, nerden vuruyolar bacaktan mı koldan mı
Feys süt alerjili bebekler grubu var 3taneCnm bu alerji grubu hangisi
Bu ay klaire labs infant probiyotik sulu kakayi kesti ya 800 gr almış canım geçen iki ay sulu kaka artmıştı 2 ayda 800 gr almıştıMasallah kuzuya yaa..ayda kaç kilo almis canım
Yaa masallah ya o kadar etkili demek bu probiyotik..benimki 500 gr alıyor normaldir herhaldeBu ay klaire labs infant probiyotik sulu kakayi kesti ya 800 gr almış canım geçen iki ay sulu kaka artmıştı 2 ayda 800 gr almıştı
Canım şöyle ilerleyebilirsin bagırsakları alıştıra alıştıraBir çay kaşığı verdim bende yarına belli olur tepki verip vermicegi herşeye kabarıyor ne vereceğimi şaşırdım artik
Evet sana yazmıştımbana mı yazdın cnm? aktif emdiği için tam bir geçiş yapmadım açıkcası. yani ona özel birşey pek yapmıyorum. sofrada yiyebileceği ne varsa veriyorum ağzına kuralsız bir şekildebu da 2.lerin rahatlığı diyelim. şu an evde değiliz bayram sonrası artık düzen kurarım