activiayı 1kez kullanıp sonra yaptığın yoğurtla devam edeceksin. ara ara kullanacaksın yani mayayı değiştirme amaçlı.Activia ile yoğurt mayalayanlar vardı değil mi ? Dün doktorumuza sordum fabrikasyon ürün olduğu için activia ile mayalamamam gerektiğini söyledi
evdeki basküllerin hassasiyeti ile bebek tartılarının hassasiyeti farklı. doğru ölçüm olmuyor yani. bir de artık kilo alımlarımız düşecek normal olan o.Kızlar evdeki tartıyla (baskül) doktordaki tartı arasinda fark varmıdir ki evde bebegin kilosunu ölctügumde hic kilo almamıs görünüyor canım sıkıldı aksam aksam... 4 aylikken 7 kiloydu simdi 5 aylık 7.100 görünüyor her ay düzenli kilo alan bebegim bu ay almadımı ki off
Valla dünden beri kafayi yicektim bebek kilo almadi diye ya bıraktim zaten.anestol aldim da evde bepantol baby vardi ikisinin karısımıda olur mu canim ya eczacı hametanı vermemis normal pisik kremi varsa onu kullanin demisBence uğraşma boş yere belli ki tam tartmıyor bebeğini tutuş şeklinden bile kilo oynuyor tartıda
tamm kilo alimları düsecekte hic kilo alimi olmadı mi diye kafaya taktim bir an..benim tarti dengesiz tartiyor bıraktım bendeactiviayı 1kez kullanıp sonra yaptığın yoğurtla devam edeceksin. ara ara kullanacaksın yani mayayı değiştirme amaçlı.
evdeki basküllerin hassasiyeti ile bebek tartılarının hassasiyeti farklı. doğru ölçüm olmuyor yani. bir de artık kilo alımlarımız düşecek normal olan o.
Valla dr.a gidecegimiz gun evde normal tartida tartoyoruz.100 gr falan oynuyor.cokta fark olmuyor.8600dük 12 nisanda dr da.bugun evde tarttim 9300activiayı 1kez kullanıp sonra yaptığın yoğurtla devam edeceksin. ara ara kullanacaksın yani mayayı değiştirme amaçlı.
evdeki basküllerin hassasiyeti ile bebek tartılarının hassasiyeti farklı. doğru ölçüm olmuyor yani. bir de artık kilo alımlarımız düşecek normal olan o.
ben devlet aşıları için hep asm ye gittim. hiç kalabalık da değildi. bence hastaneden daha güvenilir asmler.Kızlar meraba.Aşılarini aile hekimliginde yaptiran varmı.Biz özele gidiyorduk eşim devlet aşılarını aile hekimliginde yaptiralim gerek yok 300 tl muayene parasi vermeye özel aşıları oldugu zaman gideriz dedi.Bende virus zamani bilemedim.Acikcasi özelde dr.da pek birsey yapmiyor kilo boy baş olcuyor bukadar.Sizlerin düşüncesi nedir.Virus kaparsak diye korkuyorum Allah korusun
Bizde sağlık ocağına gidiyoruz, genel olarak kalabalık olmuyoKızlar meraba.Aşılarini aile hekimliginde yaptiran varmı.Biz özele gidiyorduk eşim devlet aşılarını aile hekimliginde yaptiralim gerek yok 300 tl muayene parasi vermeye özel aşıları oldugu zaman gideriz dedi.Bende virus zamani bilemedim.Acikcasi özelde dr.da pek birsey yapmiyor kilo boy baş olcuyor bukadar.Sizlerin düşüncesi nedir.Virus kaparsak diye korkuyorum Allah korusun
Hametani verir terramisin i vermemiştir belki antibiyotikli diye hametani bisey sormadan alıyorum ben oriflame yapan var mı etrafında fındık krem al sürValla dünden beri kafayi yicektim bebek kilo almadi diye ya bıraktim zaten.anestol aldim da evde bepantol baby vardi ikisinin karısımıda olur mu canim ya eczacı hametanı vermemis normal pisik kremi varsa onu kullanin demis
tamm kilo alimları düsecekte hic kilo alimi olmadı mi diye kafaya taktim bir an..benim tarti dengesiz tartiyor bıraktım bende
Bepanthol pisok kremi var elimde oriflame yapanda yok cevremdeHametani verir terramisin i vermemiştir belki antibiyotikli diye hametani bisey sormadan alıyorum ben oriflame yapan var mı etrafında fındık krem al sür
Ben bepantholu bilmiyorum kremse pek yoğun değildir böyle balm gibi yoğun olması lazim
Canim Eşine katılıyorum. Sonuçta devlet zaten ücretsiz yapıyor. Virüs olayına gelince zaten kapılacaksa orda da kapılır yani. Farkı yok bence. Dışarı çıktıktan sonra. Ben 6. Ay aşılarını biraz öteledim. 3 haftadır evdeyiz hiç çıkmadık. Pazartesi 6 aylık oldu. Daha bayram sonuna kadar da dışarı çıkmamızı gerektiren bisi yok. Doktoruna sordum . Biraz sonra yaptirsam bisi olur mi diye. 1 aya kadar olmaz dedi.Kızlar meraba.Aşılarini aile hekimliginde yaptiran varmı.Biz özele gidiyorduk eşim devlet aşılarını aile hekimliginde yaptiralim gerek yok 300 tl muayene parasi vermeye özel aşıları oldugu zaman gideriz dedi.Bende virus zamani bilemedim.Acikcasi özelde dr.da pek birsey yapmiyor kilo boy baş olcuyor bukadar.Sizlerin düşüncesi nedir.Virus kaparsak diye korkuyorum Allah korusun
Maşallah iyi kilo almış bu ay canim.Valla dr.a gidecegimiz gun evde normal tartida tartoyoruz.100 gr falan oynuyor.cokta fark olmuyor.8600dük 12 nisanda dr da.bugun evde tarttim 9300
9da ek koruyucu doz konulmuş. normalde 12.aya kadar aşı olmayacaktı ama vaka görüldüğü için sağlık bakanlığı 9.aya koruyucu doz koymuş. yumurta alerjisi varsa yapmıyorlar yalnız. o sebeple o döneme kadar yumurta yiyor olması lazımKızlar 6 aylık aşısından sonraki randevuyu ne zamana verdiler
Kızamık aşısı 9. Ayda mı yoksa 12. Ayda mı yapılacak
Canim.kac asi olacak bu ay .. asi benim kabusum biz de 15 güne kadar götüreceğiz. Bebis simdi nasıl iyi miSağlık ocağından geldik
8.200 gr 70 cm Çok iyi dedi ebemiz ve doktorumuz aşılarımızı olduk şimdiki gayet Iyiyiz
Cnm özel aşılar haric saglik ocağında yaptırdım.hemsiremiz sagolsun arar her ay boy kilo saglik durumunu sorar hatirlatirKızlar meraba.Aşılarini aile hekimliginde yaptiran varmı.Biz özele gidiyorduk eşim devlet aşılarını aile hekimliginde yaptiralim gerek yok 300 tl muayene parasi vermeye özel aşıları oldugu zaman gideriz dedi.Bende virus zamani bilemedim.Acikcasi özelde dr.da pek birsey yapmiyor kilo boy baş olcuyor bukadar.Sizlerin düşüncesi nedir.Virus kaparsak diye korkuyorum Allah korusun
1 yaşında çağırdı.9 aylıkken hemoglobin bakilcak Dr söyle dedi.Kızlar 6 aylık aşısından sonraki randevuyu ne zamana verdiler
Kızamık aşısı 9. Ayda mı yoksa 12. Ayda mı yapılacak
Biz hep sağlık ocağında yaptırdık hatta hemşiremizi arayıp ne zaman sakinse o zaman gelelim diye konuşuyoruz hiç kalabalık görmedikKızlar meraba.Aşılarini aile hekimliginde yaptiran varmı.Biz özele gidiyorduk eşim devlet aşılarını aile hekimliginde yaptiralim gerek yok 300 tl muayene parasi vermeye özel aşıları oldugu zaman gideriz dedi.Bende virus zamani bilemedim.Acikcasi özelde dr.da pek birsey yapmiyor kilo boy baş olcuyor bukadar.Sizlerin düşüncesi nedir.Virus kaparsak diye korkuyorum Allah korusun
Geçmiş olsun.Bizde yarin olcaz çok ağliyor yavrum insallah cok acımaz.gozunden tomurcuk tomurcuk yaş geldi bi oncekinde.canı çok acıklıKızlar bizde dün asimızı olduk 8600 kilo 71 boy çıktı ..2 gece asimiz ateş yapabilir dedi.bende hemen üstünü incelttim.kisa kollu bady ile uyuttum çok şükür bakalim bu gece de geçerse sukur ...sağ sol bacak ve ağız dan asi olduk.