Sizde 7.aya yenimi girdiniz.Ceviz alerjik diye biliyorum.yan etkisi olmadı dimikızlar bu ek gıda benimde kafamı acayip karıştırıyor. birkaç gündür öğünlere geçmiştim açıkçası miktarına da çok dikkat etmeden verdim ama sanırım bira fazla kaçırmışım çünkü ciddi derece huzursuzluğu vardı. bugün sadece kahvaltı verdim ceviz yumurta sarısınve labne peyniri tüm gün başka birşey vermedim ve çok daha rahattı önceki günlere göre. birde bizim kgsu üst sınırda dedi ebemiz ek gıdayı iyi dengelemen lazım yoksa önüne geçemezsin dediama bizim tostik ne versem yiyor
2 bacaktan bir ağızdan 6.ay aşısı. birşey olmuyor merak etme. biz sıkıntısız atlattık.Canim.kac asi olacak bu ay .. asi benim kabusum biz de 15 güne kadar götüreceğiz. Bebis simdi nasıl iyi mi
benim oğlum 6.5aylık.bir tam yumurta sarısı verdim geçen kusa kusa bir hal oldu hem de nornal kusma değil yani oluk oluk büyük insan gibi. miktarı çeyrek ya da yarım olarak ve yavaş yavaş arttırmak gerekiyor. tam öğün olayı 7.aydan önce bence olmamalı. yavaş ilerlenmeli. biz de daha öğün kavramı yok mesela. emiyor çünkükızlar bu ek gıda benimde kafamı acayip karıştırıyor. birkaç gündür öğünlere geçmiştim açıkçası miktarına da çok dikkat etmeden verdim ama sanırım bira fazla kaçırmışım çünkü ciddi derece huzursuzluğu vardı. bugün sadece kahvaltı verdim ceviz yumurta sarısınve labne peyniri tüm gün başka birşey vermedim ve çok daha rahattı önceki günlere göre. birde bizim kgsu üst sınırda dedi ebemiz ek gıdayı iyi dengelemen lazım yoksa önüne geçemezsin dediama bizim tostik ne versem yiyor
Sağlık ocağına gidiyoruz ebemiz yapıyor baktıkları şeyler rutin zaten kilo baş boy kol göğüs çevresi vs bingildagi ölçüyor aşıyı yapıyor geliyoruzKızlar meraba.Aşılarini aile hekimliginde yaptiran varmı.Biz özele gidiyorduk eşim devlet aşılarını aile hekimliginde yaptiralim gerek yok 300 tl muayene parasi vermeye özel aşıları oldugu zaman gideriz dedi.Bende virus zamani bilemedim.Acikcasi özelde dr.da pek birsey yapmiyor kilo boy baş olcuyor bukadar.Sizlerin düşüncesi nedir.Virus kaparsak diye korkuyorum Allah korusun
Hiçbirşey olmadı sakin ol bende kaygı esiyordum da ne huzursuzluk ne ateş nede başka birşey güzel gectiCanim.kac asi olacak bu ay .. asi benim kabusum biz de 15 güne kadar götüreceğiz. Bebis simdi nasıl iyi mi
9da ek koruyucu doz konulmuş. normalde 12.aya kadar aşı olmayacaktı ama vaka görüldüğü için sağlık bakanlığı 9.aya koruyucu doz koymuş. yumurta alerjisi varsa yapmıyorlar yalnız. o sebeple o döneme kadar yumurta yiyor olması lazım
Sağlık ocağında ebe bir sonraki aşı zamanından bahsetmedi sadece 8.ayda kan tahlili yapılacak dediği için aşıyı sormak hiç aklıma gelmedi çıkınca aklıma geldi ama içeri tekrar girmek istemedim yeni aşı takvimininde 9.ayda da var1 yaşında çağırdı.9 aylıkken hemoglobin bakilcak Dr söyle dedi.
Aynı böyle düşündüm bende o zamana kadar yumurtayı bebeğime vermeye başlayabilirim inşallah göçmenlerden dolayı artık görülmeyen bulaşıcı hastalıklar görülmeye başlamış 9. Ayda ebemiz çağırdı bizimde yumurta alerjimiz bitmemişse fakülte yapacak aşıyı9da ek koruyucu doz konulmuş. normalde 12.aya kadar aşı olmayacaktı ama vaka görüldüğü için sağlık bakanlığı 9.aya koruyucu doz koymuş. yumurta alerjisi varsa yapmıyorlar yalnız. o sebeple o döneme kadar yumurta yiyor olması lazım
Yumurta alerjiniz olabilir canım kusma çok ciddi belirti sen tecrübelisin bilirsin ama cilt ve bağırsak tepkisinden çok daha önemsiyor doktorlar besin verdikten sonra ki kusmayıbenim oğlum 6.5aylık.bir tam yumurta sarısı verdim geçen kusa kusa bir hal oldu hem de nornal kusma değil yani oluk oluk büyük insan gibi. miktarı çeyrek ya da yarım olarak ve yavaş yavaş arttırmak gerekiyor. tam öğün olayı 7.aydan önce bence olmamalı. yavaş ilerlenmeli. biz de daha öğün kavramı yok mesela. emiyor çünkü
Yok cnn ates yapmadi bizde cok sukurMaşallah canım bizimde yarın aşımız inşallah sıkıntısız atlatırız ateş vs yaptı mi
Benimde basima geldi cnm en son 8600gr di 1 ay sonra tarttim nerdeyse 8300 cikti tartida bakalim yarin dr kontroli var bakalim kac kg cikacak bende meraktayim.kilo almayi birak zayiflamis gorunuyor bir de benimde canim.sıkıldı cokKızlar evdeki tartıyla (baskül) doktordaki tartı arasinda fark varmıdir ki evde bebegin kilosunu ölctügumde hic kilo almamıs görünüyor canım sıkıldı aksam aksam... 4 aylikken 7 kiloydu simdi 5 aylık 7.100 görünüyor her ay düzenli kilo alan bebegim bu ay almadımı ki off
Cnm ben asilarimizi hep asm de yaptirdik ama her ay kontrolede kendi dr umuza gidiyoruz cnm asi olmadigi zamanlar asm ye gitmiyoruz cunku hemsireler hic ilgili degil olcumleri bime kafadan atiyorlarKızlar meraba.Aşılarini aile hekimliginde yaptiran varmı.Biz özele gidiyorduk eşim devlet aşılarını aile hekimliginde yaptiralim gerek yok 300 tl muayene parasi vermeye özel aşıları oldugu zaman gideriz dedi.Bende virus zamani bilemedim.Acikcasi özelde dr.da pek birsey yapmiyor kilo boy baş olcuyor bukadar.Sizlerin düşüncesi nedir.Virus kaparsak diye korkuyorum Allah korusun
Valla cnm bize asm bidaha asi 12.ayda dedi 9.ayda sadece arayip.olcumleri soylersiniz dedi kendi dr umuz zaten kanda isteyecekmis 9.ayda ama biz menenjitleri yaptircaz 7.9 ve 12 deKızlar 6 aylık aşısından sonraki randevuyu ne zamana verdiler
Kızamık aşısı 9. Ayda mı yoksa 12. Ayda mı yapılacak
Ben yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum çok sevdi çok mutluYürüteç kullanan varmı?
Kulananlar ne zaman başlafı ?
cnm daha önce yumurta yedirdim. bu sefer miktar rahatsız etti tahminim.Yumurta alerjiniz olabilir canım kusma çok ciddi belirti sen tecrübelisin bilirsin ama cilt ve bağırsak tepkisinden çok daha önemsiyor doktorlar besin verdikten sonra ki kusmayı
kullanmadım düşünmüyorum da şu an için.Yürüteç kullanan varmı?
Kulananlar ne zaman başlafı ?
Bende prego hoppala var biraz kaba bisey kuzenimden getirdim geçici olarak ,gunde bi kac kez 15 20 dk koyuyorum canlı ders yaparken falan baya eğleniyor. 6.5 aylik 10 gündür kullanıyoruz erkek bebek.Yürüteç kullanıyormusunuz ?
Ne zamandan beri ?
Yaa insallah ya tartılar bozukturBenimde basima geldi cnm en son 8600gr di 1 ay sonra tarttim nerdeyse 8300 cikti tartida bakalim yarin dr kontroli var bakalim kac kg cikacak bende meraktayim.kilo almayi birak zayiflamis gorunuyor bir de benimde canim.sıkıldı cok