2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
E siz 6 ayı doldurmussunuzdur , neden geçmediniz ki ? Biz 5 ay 21 günlüğüz hafta sonu pürelere başlamak istiyorum , 1 haftadır 4 kaşık yoğurtla gidiyoruz biz
bana mı yazdın cnm? aktif emdiği için tam bir geçiş yapmadım açıkcası. yani ona özel birşey pek yapmıyorum. sofrada yiyebileceği ne varsa veriyorum ağzına kuralsız bir şekilde😁bu da 2.lerin rahatlığı diyelim. şu an evde değiliz bayram sonrası artık düzen kurarım

Kızlar bebegin makatinda catlak var galiba hangi kremleri kullanıyordu acaba ya

Kızlar bebegin makatinda catlak var galiba hangi kremleri kullanıyordu acaba ya
Anestol ve hametan ve bol arko yada oriflame fındık krem sade olan pembe inanılmaz yumuşatıyor birisi 3 4 kutu almıştı bebegin inanılmaz rahatlar ondan sur canım doktora da git yinede bir de göz kremi olan terramisin antibiyotikli ya çok fayda ediyormuş ucu da ince poposuna kolayca sürülür bunları hep alerji grubundan popo çatlağı olan annelerle görüşe görüşe öğrendim daha ilerlemesin yokda zor geçiyor yumuşat bol yağlı kremlerle canım geçmiş olsun kuzuya

Anestol ve hametan ve bol arko yada oriflame fındık krem sade olan pembe inanılmaz yumuşatıyor birisi 3 4 kutu almıştı bebegin inanılmaz rahatlar ondan sur canım doktora da git yinede bir de göz kremi olan terramisin antibiyotikli ya çok fayda ediyormuş ucu da ince poposuna kolayca sürülür bunları hep alerji grubundan popo çatlağı olan annelerle görüşe görüşe öğrendim daha ilerlemesin yokda zor geçiyor yumuşat bol yağlı kremlerle canım geçmiş olsun kuzuya
Anestol ve bepantol kullansam olur mu acaba evde bepantol var birde nette lansinoh kullananda varmıs denedim bakalım geçer mi? Tesekkur ederim canim

Cnm bu alerji grubu hangisi

Bir çay kaşığı verdim bende yarına belli olur tepki verip vermicegi herşeye kabarıyor ne vereceğimi şaşırdım artik
Canım şöyle ilerleyebilirsin bagırsakları alıştıra alıştıra
Kabak
Patates
Tatlı patates
Bal kabagı
Pırasa
Karnabahar
Elma
Armut
Muz
Bunlar yaklaşık 2-3 haftanı alır sonra
Yogurt 1 çay kasıgı
Snra az az arttırırsın
Avakado
Brokoli mercimek
Kuzu eti

benim alerji doktorumun listesine göre yazdm sanada ben suan yogurttayım gayet iyi gidiyor alışıyor

bana mı yazdın cnm? aktif emdiği için tam bir geçiş yapmadım açıkcası. yani ona özel birşey pek yapmıyorum. sofrada yiyebileceği ne varsa veriyorum ağzına kuralsız bir şekilde😁bu da 2.lerin rahatlığı diyelim. şu an evde değiliz bayram sonrası artık düzen kurarım
Evet sana yazmıştım 😀 ben de ilkinde cahildik ikincisinde daha bi bilinçli hareket edeyim istiyorum 😃

X