Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,2%
  • erkek

OY: 95 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    182
Enfeksiyon var işte antibiyotiğe başlattı günde 3 kere 100mg gebeliğe uygun olan ilaç oymuş. Afedersiniz bugün idrar rengim yeşile döndü resmen bol sıvı almaya çalışıyorum hem idrara sık çıkarım ekstra hem böbreklerim için bu kadar vitamin vs zaten ne kadar sağlıklı artık bilmiyorum.
Canım benim de çarşamba günü idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı hatta glukoz ve bakteri de var dedi. Antibiyotik verdi. İdrar kültürüne de bakalım dedi. Kültürde üreme olmadı yazıyor. Şekerim tokluk en fazla 120-130 çıkıyor ona da normal diyorlar ama idrarda glukoz çıkıyor.

Bugünün güncellemesi sabahtan beri bir kere düşmedi 120 altına ayaktaysam 160-170 otururken 130🤦🏻‍♀️ telefon uyarı vermese otururken hiç anlamıyorum da ama on dakikada bir uyarı vermesi de psikolojimi bozdu 😬

Eklentiler

• IMG_9215.jpeg
    IMG_9215.jpeg
    104,2 KB · Görüntüleme: 28
Canım benim de çarşamba günü idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı hatta glukoz ve bakteri de var dedi. Antibiyotik verdi. İdrar kültürüne de bakalım dedi. Kültürde üreme olmadı yazıyor. Şekerim tokluk en fazla 120-130 çıkıyor ona da normal diyorlar ama idrarda glukoz çıkıyor.
Ya valla iyi gelmiştik 8 aya kadar ama 34 35 hafta derken yıkıldım yani. İlaç içinde işte hamileyken son zamanları içmeyin diyor içerik tabi doktor verdi uzman daha iyi bilir bebeğe geçmesin allah korusun böbrek kasık karın her yerim ağrıyor elleyince derilerim bile acıyor 🥺

Açıklık baktılar yine, açıklık olsaydı yemek yemeyip bekleteceklerdi ama açıklık yok yiyorum bi şeyler. Ama bu sefer çatı muayenesi az can yaktı ndfn hemşire yapmasın doktor yapsın bundan sonra o acıtmıyodu 🥹

Bugünün güncellemesi sabahtan beri bir kere düşmedi 120 altına ayaktaysam 160-170 otururken 130🤦🏻‍♀️ telefon uyarı vermese otururken hiç anlamıyorum da ama on dakikada bir uyarı vermesi de psikolojimi bozdu 😬
Tiroit ilacı kullanıyor muydun? Sanırım normal bu zamanlarda da kalp atışları. Beni stres yapıyor diye saati takmaz oldum eşim de diyor tam zamanı değil mi işte sürekli bakarak oluruz

Ya valla iyi gelmiştik 8 aya kadar ama 34 35 hafta derken yıkıldım yani. İlaç içinde işte hamileyken son zamanları içmeyin diyor içerik tabi doktor verdi uzman daha iyi bilir bebeğe geçmesin allah korusun böbrek kasık karın her yerim ağrıyor elleyince derilerim bile acıyor 🥺
Benim de karnım dokununca acıyormuş gibi oluyor ben de karnım büyüdü geriliyor ondan diye düşünüyorum 🥺 bir de alnımdan ateşimi ölçüyorum normal 36 küsür ama boynumdan ve göğüs kısmıma doğru ölçtüğümde 38 çıkıyor. Normal mi acaba hamilelikte vücut ısısı artar diyorlar ama bu kadar farkeder mi bilemedim 🥺

Tiroit ilacı kullanıyor muydun? Sanırım normal bu zamanlarda da kalp atışları. Beni stres yapıyor diye saati takmaz oldum eşim de diyor tam zamanı değil mi işte sürekli bakarak oluruz
Benim geçen gün öylesine ölçtüğüm bi ara 120 çıktı yorgun falan da değildim😅 yeni normalimiz bu sanırım, ama saati tak bence. Aniden falan çok yükselirse hemen uyarır en azından derin nefes falan alır kontrol edersin

Ben de dün şase içtim kültür verdim sonuca göre mecbur kullanıcam ilaç cano. Enfeksiyon daha tehlikeli napalım mecbur

Senden görünce gayet normal bi şekildeylen ölçtüm bak şöyle çıktı;
incoming-F2D53F89-8855-4A1A-B33E-3DC0DB37EE7B.png

Benim de karnım dokununca acıyormuş gibi oluyor ben de karnım büyüdü geriliyor ondan diye düşünüyorum 🥺 bir de alnımdan ateşimi ölçüyorum normal 36 küsür ama boynumdan ve göğüs kısmıma doğru ölçtüğümde 38 çıkıyor. Normal mi acaba hamilelikte vücut ısısı artar diyorlar ama bu kadar farkeder mi bilemedim 🥺
Şimdi ne desem yalan olur benim de içim yanıyor hormonlarımızdan olabilir ama belki ateşin vardır takip et kendini 🙏🏻

Açıklık baktılar yine, açıklık olsaydı yemek yemeyip bekleteceklerdi ama açıklık yok yiyorum bi şeyler. Ama bu sefer çatı muayenesi az can yaktı ndfn hemşire yapmasın doktor yapsın bundan sonra o acıtmıyodu 🥹
Ay kıyamam sana :KK43: Bal yesem şekerim çıkar mı, kurabiye yesem şekerim çıkar mı günlerine geri dönelim 🙏🏻🥰😂

Neyse çok şükür açıklık yok, acı yok biz öyle bakalım ❤️

Ulan sezaryenin öncesi konforluydu ne güzel, başına gelmeyen kalmadı. Yok mu bi vajinal doğumun peki ajflsksks

X