2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Memnun musun tek göğüste yaram var makine ile sağıyorum şok acıtıyor vakumlamadık hafifse bundan alayım diyorum
Elektrikli makine kadar acıtıyor ama onun kadar süt çekmiyor, takmasi kolay değil ve sadece bebek emerken süt topluyor. Elle destekle falan emmezken sağım yapabilen varmis ama ben beceremedim. Bi de yorumlarda mochi kullananlar mastit olmus. Aldıktan sonra okudum. Su an sırf esim bunu da alıp kenara attın demesin diye gunde bir iki kez takıyorum. Elektrikliye üsenmiyosaniz almayın. Haa bibde soyle bisey var benim sutum baya oluyo ama goguslerim küçük 75 b beden hala. O yuzden beceremiyor olabilirim.

Ben de öyle düşündüm canım görmeden içim rahat etmez gibi geldi. Çok sağol. Senin tavsiye ettiğin bir model var mı ya da kullandığın ne memnun musun?

Kızlar arkadaşım Melisa çayı içmemi önermişti bebeğim gündüz uyuyamıyor gazdan falan dediğimde. İki gündür kahvaltıda içiyorum ve şok şok iki gündür bebeğim uykuya dalabiliyor hatta gürültü falan yaptım 2 saati geçkin uyumasın diye. Başka birşeyden uyuyo olabilir mi diye düşündüm ama ne bileyim sanki o iyi geldi ya. Bebeği uyumayanlar bi denesenize

Ben de öyle düşündüm canım görmeden içim rahat etmez gibi geldi. Çok sağol. Senin tavsiye ettiğin bir model var mı ya da kullandığın ne memnun musun?
Casuel markası canım.Travel sistem ben aslında puseti kardeşimden almıştım baby plus marka ama pusette bebeğim rahat edemedi iki kat duruyordu bel desteği yoktu bir muddet onu kullanip baharda joie baston tipi bebek arabası alacaktım ama baktım hast gidip gelirken rahatsız oluyir mecbur travel aldım. Dışarda arabayı kullanmadik evde kullanıyoruz açma kapaması çok rahat hafif bir araba tavsiye ederim

Kızlar iyi akşamlar
Dün rota ve bexsero aşılarımızı olduk. Oğlum dünden beri çok huzursuz fitilde verdim ama sizde de böyle oldu mu oğluma ağır mı geldi ikisi acaba

Soru benim oğluş hep yüzüstü yatıyor şuan reflü yatağında ytıyorum içim rahat(kafasını da çok rahat çeviyor normalde ) ama büyüyor reflü yatafoğıma sığmicak ne yapabilirim ?

Benim kızımda yeni o aşıları birde nimenrix oldu. Ateslendı halsizdi huysuzdu
Ne kadar sürdü peki
Soru benim oğluş hep yüzüstü yatıyor şuan reflü yatağında ytıyorum içim rahat(kafasını da çok rahat çeviyor normalde ) ama büyüyor reflü yatafoğıma sığmicak ne yapabilirim ?
Benim oğlum bir aydır yüzüstü yatıyor üç aylık olacağız yarın. Artık kafasını çok rahat çeviriyorlar ben tedirgin olmuyorum. Normal yatağında baş kısmının altına hafif eğim vererek havlu koydum yatağı eğimli hale getirdim sizde o şekilde yapabilirsiniz

2. Ay aşısından sonra çocuğuma bişey oldu resmen aglamayan cocugum sürekli aglıyor hep huzursuz bugün 5. Günümüz düzenli olan uykusu kayboldu

Tek göğüs ucuö yara oldu geçen hafta artık genel cerrahiye gittim antibiyotik başlattı ucunda beyaz birikintiler olmuştu onu da neşterle kazıdı her süt sağılım eziyet makinam da medela marka acaba o mu yapıyor diye bunu mu alsam dedim ama sanırım almıcam aynen benim ev krem çöplüğüne döndü birde bunu alırsam yazık artık verilen paralara işe yaramazsa çaresizce artık alıştım ağlaya ağlaya süt sağmaya

Kehribar kolye ne işe yarıyor
Diş çıkarmada bebeklerin ağrısının aldığını söylüyorlar ağrı kesici özelliği varmış ama ben şahsen doğru bulmuyorum boyunda sürekli ağrı kesici birsey ile dolaşmak ne kadar doğru bilemiyorum birde korkarım ben boncukları kopar boğaza kaçar diye alıp kullananların bir kısmı çok memnun bazılarılaro işe yatamıyor diyor

Anladım bende kullanamam

Yaklasık 36 saat sürfü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…