2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar 12. hafta büyüme atağını atlatanlar nasıl geçirdi bebeğiniz? Dünden beri doymak bilmiyor gibi sürekli emmek istiyor doymuyor diye iyice kendime sütüme güvenim azaldı böyle yaşayan oldu mu?

Diş çıkarmada bebeklerin ağrısının aldığını söylüyorlar ağrı kesici özelliği varmış ama ben şahsen doğru bulmuyorum boyunda sürekli ağrı kesici birsey ile dolaşmak ne kadar doğru bilemiyorum birde korkarım ben boncukları kopar boğaza kaçar diye alıp kullananların bir kısmı çok memnun bazılarılaro işe yatamıyor diyor
Ben gündüz uyanıkken kullanıyorum.sadece bilekligi

Şu diş olayı çok yoruyor beni sürekli agzında salyası akıyor uyku düzenide bozuldu. 😣

Kızlar imreniyorum sizlere maşallah 🧿 bezlerde 3-4 geçen olmuş hep ben bu ay daha 2ye yeni geçtim 😞 3065 doğdu yarın 3 ay bitiyor ve 4836 gr 😞 sadece anne sütü veriyorum ve sütüm öyle çok değil kendimi suçlu hissediyorum 😭

Kızlar 12. hafta büyüme atağını atlatanlar nasıl geçirdi bebeğiniz? Dünden beri doymak bilmiyor gibi sürekli emmek istiyor doymuyor diye iyice kendime sütüme güvenim azaldı böyle yaşayan oldu mu?
Evet canım sürekli kucak istiyor kucaktan başka yerde uyumuyor gündüz uykuları da çok bozuldu

Kızlar imreniyorum sizlere maşallah 🧿 bezlerde 3-4 geçen olmuş hep ben bu ay daha 2ye yeni geçtim 😞 3065 doğdu yarın 3 ay bitiyor ve 4836 gr 😞 sadece anne sütü veriyorum ve sütüm öyle çok değil kendimi suçlu hissediyorum 😭
Bence kilosu o kadar düşük değil canım sıkma canını zaten 3 ü bitirmiş 4 üncü ayda doktorunla görüşüp ek olarak mama verebilir sin

Evet canım sürekli kucak istiyor kucaktan başka yerde uyumuyor gündüz uykuları da çok bozuldu
Artık buralar çok aktif degil kimse pek yazmıyor malum herkes iş başında benim ki daha 3 ayına bile girmemiş diş çıkarıyor uyku zaten sıfır

Kehribar kolye ne işe yarıyor
Dis cikarmada ve diğer hastalıklarında daha az huysuz oluyorlar diye biliyorum canim. Evet kopma tehlikesine karşı kullanmayı doğru bulmayanlar da var hakli olarak.. ama kullanıp memnun olan da var. Hatta yetişkinlere de cok faydası varmis. Şifalı tas iste belki ben kendime de alirim..

Dis cikarmada ve diğer hastalıklarında daha az huysuz oluyorlar diye biliyorum canim. Evet kopma tehlikesine karşı kullanmayı doğru bulmayanlar da var hakli olarak.. ama kullanıp memnun olan da var. Hatta yetişkinlere de cok faydası varmis. Şifalı tas iste belki ben kendime de alirim..
Benim uğurlu taşım kehribar ama bu denli işe yaradıgını bilmiyordum 😊

Ben de imom latte vitamin ve demir hapı içiyorum

Canım silikon uçla memeyi tutturmayı denedn mi. Takıp ayakta gez veya koltukta hafif hafif zıpla o arada ağzına doğru tut memeyi
Sılıkon uc sert degılmı birde gogus ucuma ulasabılırmı o sekılde bılemedım nasıl vakumlıcak gelıcek benımki bılmıyorum ya cok vakumlu cekemıyor birde buaralar bıberonla agzında oynuyor hıc ıcmıyor agzı sulu sulu dıslerımı gelıyor ıstahsız asırı

bayanlar merhaba,
neredeyse 2 aydir yazmamışım topige :))
sizin bebisler nasıl uslu mu bilmem benim kız maşallah su bile icirmiyor desem yeri..
dogumundan bu ana bakıldığında biraz azalmış olsada yinede çok ağlıyor.
karnı acsa aglar, uykusu varsa ağlar, altını doldurdu ise ağlar, canı sıkıldıysa ağlar..
Allah canını sağ etsin yalnız 5.kattaki insanlara dahi duyuracak kadar ağlar ki seside çok yanık 😀

Onu pış pışlamaktan yemek yiyemiyorum haliyle sütümde az.
mama ve biberon olayina öyle alıştıki meme reddi başlıyor sanki..

bu anlamda beni aydınlatir misiniz lütfen.
süt arttirici çaylardan kullanip şu çok işe yarıyor diyen var mi?
Sagmak için makina aldım ama onu kullanmaya vakit olmuyor cogu zaman vakit bulsam süt gelmiyor..

birde bebegimin boğazında hirlama var.Genzi balgam dolu.
dogumdan beri vardi, yeni doganda normal gecer dediler 2 ay oldu gecmiyor artiyor.Nefes almasini zorlaştırıyor.
kbb'ye götürdük burundan kamera ile kontrol etti burun tikanikligi yok.
göğüs hastaliklarina götürdük normal diyor.
kalbine baktirdik çok şükür bi sorun yok.
Simdi tekrar göğüs hastaliklarinda anestezi verilerek bakılacak kamera ile yine ama bu kez ben korkuyorum.
2 aylik cocuga narkoz verilecek de ya sonra bi yan etkisi olur mu diye düşünüyorum :KK43:
Narkoz neden verıcekler canım? Bılmıylrum ama cok kcuk narkoz vermek mantıklımı gorunurde birseyı varmı siz bırseyden mı suphelenıyorsunuz yoksa. Cınku benımkı de hırlıyor baya, ozellıkle aglayınca veya yenı yemek yedıgınde .. doktor normal dedi. Birde kıtapta da okumustum hırıştı normal soluk boruları darmıymıs neymıs ondan oluyormus .. burnu benımkide fena tıkalı serumla acmaya calısıyorum 4. Aya gırıcez yenı yenı uc gunde bır tıkanıyor normalde gunde 2 kere açardım

Kozlar saçlarım oluk oluk dokuluyor.. eşimle şoklardayız her taramamda banyoda tokamda hep saç.. ne yapmak lazım hangi vitamınler hangi sampuanlar fayda eder sizler ne durumdasınjz

Kızlar birde mochi diye bir ürün var ? Sütünü sağarak veren annelerden kullanan varmı gerçekten makıneden daha mı iyi ? Trendyol yorumları cok iyi

Artık buralar çok aktif degil kimse pek yazmıyor malum herkes iş başında benim ki daha 3 ayına bile girmemiş diş çıkarıyor uyku zaten sıfır
Bir an önce geçer bu hali inş canım o kadar çabuk büyüyorlar ki bir hafta bitiyor öteki atak haftası başlıyor 🙈

Kızlar birde mochi diye bir ürün var ? Sütünü sağarak veren annelerden kullanan varmı gerçekten makıneden daha mı iyi ? Trendyol yorumları cok iyi
Bir arkadaşım kullanıyor memnun ama sütü fazla onun mochi yeterli geliyor .

X