2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bebeginizde meme reddi yasayan var mı? Benimki geceleri cok huysuz oldugunda memeyi alamada zorlaniyodu agliyordu sürekli zor veriyordum agzina simdide gündüzleri oluyor emmek mi istemiyordur anlamadım alincada hemen uykuya geciyor.eskiden bir bucuk saate yakın uyurdu simdi en fazla yarım saat acaba uyuyamadıgı icin mi yapıuordur

Cnm Dr um çıkarsa korkma dedi bana her 10 bebekten 4 u çıkarıyormus.dr na soyle gelişimine yazsin

Bizim de salyamiz çok akmaya başladı uzun uzun diş için erken değil mi yakalık takmaya başladım göğsü ıslanıyor hep
Salya akıtmanin bircok sebebi var nette öyle diyor.elini yumruk yapip agzina sokmaya calisiyor.bencede erken.üst damak tırtıklı tırtıklı bilemedim neden.Dr.a da sorarız bakalım nedenmiş

ugur turhan varmış atakumda. kadın doğum hastanesindeymiş önceden. onu buldum randevu aldım. sekreteri doktorunuzmu yönlendirdi dedi hayır kendi isteğimle geliyorum dedim😁
Merhaba. Uğur Turhana ayrıntılı ultrasona mı gittiniz? Ben Sinoptayım, ona gitmeyi düşünüyorum. Memnun kaldınız mı?

Besiklerinize nerden ne marka yatak aldınız kızlar memnunmusunuz çökme yapmayan terletmeyen 60x120 besik icin yatak bakiyorum.önerileriniz nedir

Merhaba kızlar. Bebeğim emerken kafasının her yeri her zaman terliyor, sizinkiler de öyle mi?
Merhaba. Emerken kafasında bir sürü kas çalışıyor, terlemesi normal. Emzirdikten sonra kafasını kurulayın, ıslak kalıp üşütmesin. Kafa terlemesi D vitamini eksikliğini gösterir ama günde 3 damla başlatmıştır doktor heralde. İçiniz rahat olsun. Kızımın da saçları sırılsıklam olurdu

Salya akıtmanin bircok sebebi var nette öyle diyor.elini yumruk yapip agzina sokmaya calisiyor.bencede erken.üst damak tırtıklı tırtıklı bilemedim neden.Dr.a da sorarız bakalım nedenmiş
Evet elini yumruk yapıyor her bulduğu şeyi ağzına almaya çalışıyor agis bezi oyincak omzuma koyunca kiyafetim.Sabah bi bakayim damağına.

Dr sordum salya akıtıyor dis mi dedim .normal gelişim süreci dedi.artik tüm elini ağzına götürüp midesini bulandıracak.ve salya çok akitacak dedi.disleri daha çıkmıyor kontrol ettim dedi.

X